Tuesday, February 22, 2011

khawin!khawin..

assalamualaikum.
tadi aku duk layan kepala-kepala sengal-sengal ubi kat fb.budak-budak form 5 batch 2008.cehhh perlu ke cakap tahun-tahun segala.eh.cepat je masa berlalu kan.dah pun tiga tahun tak pakai baju sekolah.pehhh..rindu weh nak pakai baju sekolah pastuh nak bergosip sakan.nak makan kerepok lekor kat kantin.beli biskut delio kat koop.keh.keh.keh.sesungguhnyaaa.masa yang dah berlalu tidak akan berulang kembali.jadi terimalah hakikat bahawa ko dah tua untuk pakai baju sekolah.

tadik mase aku duk layan borak ngan diaorang.rupanya kawan sekelas aku dah pun selamat berkahwin .err..berapa haribulan aku tak tau.tapi aku syak hari ni kot.HEHEHE.lupa pulak nak tanya bila si tina ni khawin.sebab aku tak diajak pun.sedih tiba-tiba.mybe dia terlepas pandang kot.or tak ade contact aku.so takpelah.aku redha je.semoga dia berbahagia...


kelapapklepukkelepanggg.bunyi korang punya majlis khawin kan.HEHE.walaupun tak pergi tapi boleh imagine dah.ala.terkilan gak aku sebenarnya.walaupun takdapat datang.dapat kad jemputan dah rase hepi dah.

ramai dah kawan aku nih dah khawin.kalau ikut kelas aku 5 yang dah khawin.pehh...yang dah ade anak pun ade..walau baru umo duapuluh tahun.mybe batch aku batch mudah bertemu jodoh.ok.tiup kanan kiri bagi senang dapat jodoh jugakk..ehhh...nakkkkk jugakkkkkkk ko ecahhhhh;p

tak pelah.aku harap kawan-kawan aku yang lain bleh ah korang jemput ak.bila lagi kita nak berkumpul ramai-ramai ye dak.takpelah.bulan tiga nih faizah pulak khawin.tunggu yang tu jelah untuk jumpa kawan-kawan lama.

footnote.:takde footnote..

28 comments :

Fariq said...

uit dia dah kawin ke? melepas..

Abang Jonni said...

echah... aku single lagi neh... (kenyit2 mata).

JIJI YU said...

haha..mmber aku dah buat baka dah sumernye..aku je tak lagi ni..eheh

M a W a D D a H said...

echah: apa lagi echah...abg jonni single lagi tuh...hehe

nur aisya humaira said...

echah, fariq pun free tu..hak2..:)

gigiAriEma said...

hekhek..nak jugak tiup2 tuh.. :P

CIK TOM said...

echah punye turn bila plk??jgn lupa akak ye..hihihi ;)

Novelgurl said...

salam..

hahha..sy doakn awk cpt kawen gak eh :P

Cik TeN10 said...

meh aku tlg tiup ko skalu echah.. ko ckp je ko nk kawin bila.. hahaha

btw slmt pengantin bru utk mmbr ko..

bunga said...

bila la bunga akan kawin.>>

mR.sYaH said...

kawan aku xde sorg pun lg yg kahwin.. aku risau batch aku susah nak kahwinlah.. hehe..
kahwin jgn lupa jemput aku echah..

- GC - said...

asek wat entri pasal kawin je, nampak sgt nak kawinnnnnnn... haha

MAPPIAU said...

akak dulu spm bacth tahun 2000 haaaa lagi berzaman kan tak pakai baju sekolah, tapi akak tak kisah pakai baju sekolah tak best takde corak2 takde kaler2 muahahaha :P

eh kalau tak silap antara geng2 spm akak dulu akak la gediks kawen dulu hahahaha (dasar gelenyar lebih nih hikhikhik :P)

Liquid said...

hee bile tuan blog ni pny turn jgn lupe jemput ea ehehehe

Cik SHiNJU said...

Slmt Pantin Baru buat Tina..
Echahnye bila nak tawen?

nas said...

likes
hehehe
kalau kawan echah da kawen
bila lagi echah nak kawen?
jenuh aku tunggu nih :P

IMANSHAH said...

sensitip!!!

✿nenek moden✿ said...

3 tahun da tak pakai baju skol??heheh..aku bru je setahun tak pakai..hehhehe...echah..aku harap kau cepat temu jodoh..hahha

HaNTwO said...

meh jadi bini pokcik nombor 6 :P

syafiQakarim said...

hoit echah..
hg gatai naa.
muda lagi da mau kwen.haha

d_tieah said...

Serius, sama cantik dan sama padan lah dorang..
Sebaya ek?
Erk, nampak matured sgt..


Entry Terbaru 1 : "Saya Mahu iPad Dari Blog MySuperKids"
Entry Terbaru 2 : "Saya Mahu Ramai Followers Dari Blog Ben Ashaari"
Entry Terbaru 3 : "Saya Mahu Mengaplikasikan Ilmu Tutorial Dari Blog Maribinablog"

Wan Hafisah Collection's said...

tiup byk sikit echah, biar bersembur air liur tu. ahhaha

cpt ckit ko kwin cah!

::FAIZ FARISH:: said...

sronokkan tgk org kawen...

diana said...

tak tau ni entry sedih ke entry gumbira..
akak baca dalam nada gumbira pun jadi..baca dalam nada sedih pun jadi jugak..
yang mana satu ni echah!??
heheh

zati embong said...

echah.jat da 25 x kawen lagi nih O.o

tahun jat tahun lambat kawen ke?haha

KUREKURE COMEL said...

echah...nk?kt blog mina ada sorg...
ye org ganu....pilihan echah kn...
hihihi....


best echah kawin muda...kawin cpat2 ye...hehehe...

soffea said...

kan echah kan.. kawan2 sis pon ramai yg dah kawen.. dh ade anak. pastu ade yg nak kawen ni. diriku ini?? huhu.

rossoneri said...

next echah pulak