Thursday, February 17, 2011

kesyabarannn itueww penwtingg.PANG!


assalamualaikum.
esok.hari last antar assignment.so malam ni barulah kita berhempas pulas untuk menyudahkan asemen ini.tapi dah siap dah.;p.walaupun aku konfirmmm macam haremm je asement last minuite.HEHE.tapi takpe.nak buat macam mana.azali pemalas.

xpe ah korang.aku pun penat duk main ctrl+C asemen nih.;p

tapi kann tadik aku geram ah dekat satu kedai makan nih.kiteorang punyalah tunggu lama nak makan.boleh pulak dia buat tak ingat kan.bila di tanya dia cakap.eh tunggulah tengah buat la tuh kot.aku ngan budak-budak nih pun dah bengang dah.berejamm kot menunggu.nak-nak pulak orang yang datang lewat dari kiteorang pun dah kenyang perut bedal segala makanan diaorang.tapi kenapa kami yang order nasik goreng nih terpaksaa tunggu berejamm wehhh?kenapaaaa!

tiba-tiba budak ambik order tuh datang n cakap.sorilah dah terbuang kiteorang punya order.perghh..gila ah.kiteorang pun terus angkat punggung ah.bayar harga minuman jelah.dahla diri duk ingat assignment yang tak terusik lagi tuh.aku geram je nak sumpah seranah kat blog nih.tapi disebabkan KESYABARAAN DIPERRLUWWKANN DISYINII..kate tan sri salmah dalam cuti-cuti cinta tuh.so aku tiup kanan.tiup kiri bagi hilang marah.=_=.

takpelah.redha jelah.lagipun bukan sedap punn makanan kat situ.cehh.terus tak sedap.;p

baiklah.meh tido meh.dah lewat sangat nih.selamat malammm..~~~:D

35 comments :

The Crow Empire said...

Echah!! Copy tak baik. koh3..

Kenapeeww Echah cakap iteeww mcm? keh3.. ni mesti layan utube anwarhadi. hoho~


(^_____^)

iwan_dextrous said...

hihihi.saba je r..g saman org tu jom.hahaha

assis iwan pun x siap lg nie.hahaha

fiezah91 said...

haha..sabar je la..weee~
eh eh..x sukewww lewww adewww ewww kat belakang ayat..ekekeke

echah mashuri said...

@The Crow Empire
AHAH.tau takpe.adore betul ngan anwarhadi tuh!terbaik.:P

nub said...

x remaja aa tdoq awai.. ahahhaha

echah mashuri said...

@iwan_dextrous
ehh.samankah hanya kerna nasik goreng;p.berbaloiikahhh;p

echah mashuri said...

@fiezah91
HAHAH..samelah.sebab tuh rase nak pangg diri sendiri.

echah mashuri said...

@nub
ak sh tuaaa nub oii ;p

JIJI YU said...

muahah aku ppn mebengang campor membengkak macam tu...mau je letak cicak dalam aer pas tu sebar fitnah.hehe

lea said...

ctrl+C je ker?
ctrl+V x?

hehe

bunga said...

berhempas pulas xpe..jangan berpulas-pulas..hakhaha..

Puanbee said...

copy2 je yer..hehee

ecah sabau bebanyak kadang2 kedai makan ni mcm tu lah..

Cik Jari said...

hehe..sabar ecah saboo...

selamat pagi...bangun pagi dengan senyuman k:)

shameel Iskandar said...

salam echah.

Iutlah sikap peniaga yg nak lingkup. niaga tak pandai mcm mana nak tambat hati pelanggan. kalo saya pun geram btol bla berhadapan dg nsituasi brgini. saya sbnrya(org lain pun ramai juga rasanay)berhadapan dgn situasi sebgini.

kalo ikutkan hati marah, blah jer bila dia ckpp trlupa atau hilang order.

Wan Hafisah Collection's said...

salam echah~elok ko lempang je budak amik order tuh.

HaNTwO said...

Huhuhuhu memang sadis cerita ni..nape tak sound dulu sebelum angkat kaki??? Kalo pokcik dah terbalikkan meja dah :(

- GC - said...

aku dulu penah jgk jd macam ni. perot dah lapar sgt, tggu makanan x smpai2. bayar duit air, trus blah. masa tu rasa macam samseng plak. haha

Lady SharpShouter said...

cis,lain kali lempang dulu dia tiga pat kali baru blah.weh, jgn wat asemen last minit, tak elok.aku je leh wat last minit.hahahahaha

LehaMY said...

Sabar jak . len kali letak banyak kali order. hehehe :D

aLya said...

teruk punye kedai..wat cmtu memg x sedap terus la makanan die.hahha
sabar ea echah.. :)

AngahSayang2314 said...

sabar ye sabar

rossoneri said...

woooooooooo harus maki je orang tuh..haish..

kakchik@ella said...

teringat zmn studi dulu. rasa muak dgn assignment.

dah keja ni, rindu lak zaman2 itu ..

KUREKURE COMEL said...

gud2..ctrl+c xdpt dipisahkan dgn student...


kalo mina dh lme terbalikkan meja...panas ati tu...


p/s:terbalikan meja tu...sila jgn percaya ye...hehehe

Pinky Pixie said...

kita same je. haha. kalau yt, agak2 mknan nk siap tu, terus angkat kaki blah. haha. buat2 lupe ye. kihkih

tomato said...

tade rezeki .. ekekek :P

Cik SHiNJU said...

wat esaimen secara power rangers adalah lebih afdal...tau x cemane tu? :P


wowowo...mmg hangin kalau makan kat kedai servis buruk lodoh cenggitu...

i am S!L4H.. said...

bese dh kalo esement las2 minit..ish3..x paham btol la dr mne budaye ni dtg...dr barat kah?timur kah?padahal dr dlm diri sndri..
*sentap*

zuhanismohamed said...

ceh..kalu wa dah bakar dah kedai tu padan muka dia..he he..

sabar eh echah ! hee

Along Tapa said...

kalo order tak dapat memang sangat menimbulkan marah echah...bunyik suara hati aku pun member aku dapat dengor..tapi diorang tafsirkan benda tu ialah suara perut aku yang kosong..

sekian...

Gorengbaek - Cerita bunuh diri lak....

Hangit Habis dah - Kalo dah dasar penting diri...

Fariq said...

wooo.. main copy paste ye,, tak adil.. saya pun slalu kena camtu.. lagi plak,,, biasa makan sorang2 je,, takde teman,, makan tak sampai2... sob2x..

S..U..D..@..I..S said...

huh sian echah simpati nih...haruslah perot berkeruk krak malam tu....

diana said...

alahai..
sian echah..
mesti rasa geram sampai nak nangis kan//
huhu..
sebab akak pun penah jadi gitu..
sob...sob..!!pinjam bahu echah!!

d_tieah said...

Kita serupa..
Hahaha..
Aku pun dok tertanya2, kenapa kalo buat asgmnt je kite malas kan?
Tapi update blog 2-3 kali sehari kita rajin plak..
Ngee.. :)

Entry Terbaru : Topup RM10 Boleh Tahan Sebulan

CIK TOM said...

buat asgmt mmg la malas...hahaha

p/s: sori cik tom br berkesempatan singgah sini ;)