Saturday, February 5, 2011

kenapa perlu kissing di khalayak?

korang pernah tak rase potong stim?geram tul aku.potong stim ah.baru nak layan ape-ape tibo-tibo ade lak halangan.contohnya macam nak keluarkan gas kentut.kira dah ready kan nak keluarkan pembunuh senyap tuh.tiba-tiba ade orang lak datang menempek kat kite.grrr.baru nak keluarkan natural perfume.keh.keh.

macam tuh jugak ah keadaan aku sekarang.seronok duk layan game budak budak nih.cehh..menyempat cakap game budak-budak.tibe-tibe dia cakap ERORR EROR.aku dahla sikit lagi nak menang.memang potong stim betulll.

hah!game nilah.game wedding planner.punyalah susah aku nak handle guest semua kan.tengok la berapa ramainya guest aku nak layan.dengan DJ yang selalu buat hal lah.dengan flower girl yang duk bertumbuk la.tuh semua aku kena setel.tu tak kira dengan meja kek patah semua.pastuh guest pulak demand.nak duk tepi VVIP ja.sakit hati aku layan peel-peel kartun dalam game nih.ade pulak jenis orang mabuk masuk majlis.panas betul aku.semangat gila aku plan elok-elok.tapi aku duk tengok pengantin tuh sikit-sikit kissing.sikit-sikit kissing.taik ah.taulah weeding kamu.tak boleh tunggu malam sikit ke?

aku rase kalau aku khatam game nih lepas dah aku jadik wedding planner..hakhak.tak pun mak andam.;p.
tapiiiiiii...sikit lagi nak khatam tibo-tibo dia cakap ERORRRRRR.eee...memang menduga kesabaran dan ketawaduqqkan akulahh..kena restart balik.main balik.=_=

aku sebenarnya ambik ngan kawan aku game nih sebab nak balik umahla.nak bagi adik aku main.kan aku akak yang baik dan bertimbang rasa.mestilah membawa sedikit entertainment dalam diri adik aku.hehe.tapi aku kena gak hati-hati kan.game nih orang putih buat .kot-kot rosak moral adik aku tuh.jadi aku try ah main dulu.heee.tapi aku tengok game nih pengantin duk comolot je.memang tak boleh jadi.maka aku sebagai akak yang baik,aku jelah boleh main game nih.:)

kesimpulan dia,jangan cakap aku macam budak-budak.aku terpaksa main demi adik aku.

22 comments :

d_tieah said...

Sengal betul lah ko echah..
Adik ko yang kiut tu ek?
Yang pernah ko letak dalam entry sebelum ni?
Yang ko bagi rasuah rm2 ke rm1 tu?
Hahaha..
Games ape ni?
Macam best jek ek..
Aku jarang dah main games skrg sejak games lumba kereta aku tu rosak..
Entah kenapa tak leh nak bukak..
So, kalo nk main games skrg just main counter strike jelah..
Takpun games yang mmg sedia ada dlm laptop ni..
Cd games sim 3 pun aku tak terbeli lagi..
Mahal siot!
Main yang dalam psp je lah tu pun anak buah aku kat johor dah bawa balik..
Aiyooo, panjang plak komen aku kali ni..

Latest entry : Segmen: Bila BLOGGER Jadi PELAKON

mR.sYaH said...

kadang2 main game budak2 nipun best.. echah namapun pengantin.. biarlah dorang nak kiss.. hehe.. gurau2..

fiezah91 said...

wahahaha.. main game! best jgk sekali sekala main game, bkn bdk2 je boleh main game..nenek2 pun reti wooo main game kat pc..huhu

Fariq said...

ceh,,, ye2 la nak memaki tadi sebab tgk tajuk panaz je kan,, alih2 game je,, hampeh.. :p

Perlukah Memperingati Hari Kekasih aka Valentine Day?

DuniakuAbstrak said...

takpe La, katun tu baru kiss2 je bukan buat projek betuL2 d khalyak ramai

haha

nub said...

haa mesti kelentong ni an?
padahai memang sangap nak main..


hahahha lariiiiiiikk

Encik Blogger said...

cm best je game tu.. hehehe

zuhanismohamed said...

xpe..sy suka main game cm gini gak..!! hehe

TunTeja said...

hehehe...wedding planner!! dah main game ni.dah khatam tau! wuwuwuw.jgn jelez~hehehee :p tp siyes best kan game ni.HAHA

Miss Yaty said...

haha..miss yaty suka gak game ni...tapi rasa nya bukan game ni je yang de kissing cm tu..hihihi...

banyak lagi game flo tu yang de kapel2 kissing...kui3...

JIJI YU said...

buleh kiro jgk game ni..eheh

Anonymous said...

@tieah.ahahha....ko xpayah cakaplah eh terpanjang pulak komen.sebab mmg sllu panjg kannnn..;pyela.adik ak yg tuh.adik ak ade sorg jr.hehehe.eh.ko main counter strike?xpompuan langsungggg..ahha

@syah.haipp.xlehh laaa...org dengki.keh2

@fiezah.haha..ecah pn suka main.hikhik

@friq.ala abam fariq jgn mrh2 na.hahaah

@yul.mn bolehhh..geram ak tgk.haha.

Anonymous said...

@tieah.ahahha....ko xpayah cakaplah eh terpanjang pulak komen.sebab mmg sllu panjg kannnn..;pyela.adik ak yg tuh.adik ak ade sorg jr.hehehe.eh.ko main counter strike?xpompuan langsungggg..ahha

@syah.haipp.xlehh laaa...org dengki.keh2

@fiezah.haha..ecah pn suka main.hikhik

@friq.ala abam fariq jgn mrh2 na.hahaah

@yul.mn bolehhh..geram ak tgk.haha.

Anonymous said...

@nub,haha..baru ak nak pukoii hang dah larilk.ak terpaksa mainlah.;p

@en blogger.eheeh..best la jugak^^^

@zue.heee...kite geng!

@teja.ye ke?susah ah kalau yg akhir2 tuh asyik kalah j

@miss yaty.yeke?ahhaa...tp echah xpenah tgk.hehee

@jiji.bakpo?terliur nk main ko?ekeke

echah said...

@en blogger.keh3

@sarul.haha.ak silent reader blog ko.;p

iwan_dextrous said...

nie bru sikit je..hahaha

CIK TOM said...

hahahha...cik tom plg suka game wedding planner ni la..

ecah..aah betul la echah abdullah kakak kawan ecah tue...dia ckp adik dia ade blog jugak..pe url blog adik dia ek??cik tom nak terjah gak..nak pi kenal2..hehehe

echah mashuri said...

@iwan.lah.mesti ko dh tgk yg lagi adbanceee kan.keh2

@cik tom.ha.yelah.mmg best game nih.

oo.cheche ghupenyaaa...akak chah tuh mmg gila-gila ah.ehhe..suka2.adik dia dah private blog sis.malu katenya.keh3

diana said...

seronoknye kalau jadi pengantin yang boleh comolot di depan khalayak ramai..kan??echah tak teringin ke??

heheh

echah mashuri said...

@akak diana.tak mauuu ah.dalam bilik lagi privasi.ahahahah..gelak gataiii;p

princess laila said...

owhh..adik xley maen.kakk maen ehh..huhu~ lawak ar ecah.....n_n

echah mashuri said...

@laila.keh2.mstla.adk kna dgr ckp akk;p