Saturday, February 5, 2011

kadang-kadang apa yang kita rancang tak semestinya berlaku macam yang kita rancangkan.

lah.tajuk pun dah panjang kan.sebenarnya akuuu..akuuu dah rancang nak buat assingment menimbun masa cuti seminggu nih.tapi..tapi..belum dijamah mahupun dibuka lagi folder-folder assingment itu.takpe-takpe.rilek.macam tak biase assingment last minit kannn.;p

eh assingment ke assginment ejaan dia.?macam blur je.biaselah omputeh ni bukan aku ghetiii sangat.

tapi takpe.tarih hantar lambat lagi kutt.kite berongenglah dulu ye.malam ni insyALLAH.kalau tak ada aral melentang,aku buat la article review encik rashid ni.aku janji!janji insyaALLAH akan buat.erk.kalau janji insyALLAH neh kira tak pasti lagi la.tapi mesti berusaha menuju kejayaan malam ni!hooyeahhhh!

takpelah weh,aku nak sign out dulu.doa-doakan aku jadi rajin mengasigmentkan diri ini.=_+

26 comments :

nub said...

rajin2kan meng-sing = menyanyi. haha

DuniakuAbstrak said...

ni bukan tak jadi seperti apa yg d rancang..ni sebab kau maLas chah

hahaha

AiDa AzRyN said...

hehe.. rajin jgn tak rajin wt assignment tu.. :)

echah mashuri said...

@nub.haha..kalau kena paksa nyanyi aku lagi relaaaaaa dari kena wt esemen.;p

@ayul.eh.camtuh ke?tapi aku dah rancang nak buat awal2.tapi timing tuh xoenah nak sampai.keh3

@aida.ala..tolong wt kt kite leh?;p

JIJI YU said...

keno ejah bia sudoh tu

mR.sYaH said...

aku pun samalah chah.. buat balik buku tebal2 tapi tak usik pun.. keh3..

echah mashuri said...

@jiji.sero malah etek.

@syah,hhuhuh..ko pndai syh xpe,.

diana said...

malas la echah ni..
kalau akak jadi jiran mak echah akak cucuk2 dah mak echah suruh berentikan je echah dari belajar..bagi kawen je...hahahha

Fariq said...

kawan pon byk assignment n projek yg terbengkalai dari awal bulan lepas.. wakakaka,, mati la kalau tak buat2..

Promote Fariqscorpio Friendspage

✿nenek moden✿ said...

sama2 la kita membuat assgmnt..aku pun dah ada 5 ni..huhu.pasni mesti tmbh lagi...

Yann Mazian said...

bak sini asaimen ecah. yann tolong buatkan. hehee.
jgn tangguh2 tau nak buat semua tu. kang nangis pulak tak sempat nak siapkan. hehe. :D

d_tieah said...

Aku pun selalu je niat nak buat awal..
Last seminggu nak antar baru kelam kabut..

maCy said...

tlg buatkn esemen ai~

Abang Jonni said...

huhu... tu laaaaaa.... tido je... mimpi yg bukan2.... assignment langsung blom buat...


selamat mengassignmentkan diri...

Solihin Zubir said...

ahahha.. ni la pangai org kita kan.. suka tgguh keja.. ;-p

JIJI YU said...

anda d tag..mintak maaf kalo menyusahkan..

http://nesloo.blogspot.com/2011/02/i-luv-myself-contest.html

echah mashuri said...

@akak diana.ala akak.ruginya akak xjadi jiran ecah.kalau idakkk dah selamat dh echah jadik bini orang.hue.hue

@fariq.hee...xbuat pun glenyar jah oyak nak buat;p

@nekmo.tula.tp kalau fikir sgt asemen pun bukanlah bleh siap.heee..kalau tak smpai due date dia selagi tuh buat main2;p

@yann..hhehe..mana bolehhh..;p

hacimun said...

amboi,nak kena cubit ye?

echah mashuri said...

@maCy.erk.aii malas la u.hehe

@abg joni.ala.mimpi kan best.keh2.

@solihin.hero kena rilek dulu.keh2

@jiji.mekasih sudi tag:))

echah mashuri said...

@maCy.erk.aii malas la u.hehe

@abg joni.ala.mimpi kan best.keh2.

@solihin.hero kena rilek dulu.keh2

@jiji.mekasih sudi tag:))

echah mashuri said...

@maCy.erk.aii malas la u.hehe

@abg joni.ala.mimpi kan best.keh2.

@solihin.hero kena rilek dulu.keh2

@jiji.mekasih sudi tag:))

echah mashuri said...

@maCy.erk.aii malas la u.hehe

@abg joni.ala.mimpi kan best.keh2.

@solihin.hero kena rilek dulu.keh2

@jiji.mekasih sudi tag:))

princess laila said...

haha..cpt2 ecah! caiyok!! huhu~

*sweet*

echah mashuri said...

@laila syg.hehe...gambateeee!;p

echah mashuri said...

@laila syg.hehe...gambateeee!;p

echah mashuri said...

mun.huhuh..trtinggl lak.jgn cubit.sakit oh.huhuh