Sunday, February 6, 2011

entri buang masa

tiba-tiba aku rasa macam aku menulis nih tak matang langsung.asyik cerita benda merapu meraban je.bilalah nak tulis benda-benda ilmiah nih.

aku rasa macam kena menulis dengan berhemah lagi tawaduq pulak.abang dengan akak dengan sepupu aku pun duk baca blog ni kadang-kadang.jadi aku kena tunjuk ketwaduqkan aku.itu perlu.

aku rasa blog nih banyak betul kurangnya.sian blog nih dapat blog pemalas.macam terabai je.bilalah nak godek-godek tutorial nihhh..kenapa hobi aku adalah menjadi orang pemalas?


alexa ke seo ke hape ke bukan nak belajar.katenya pemblog tegar.buat benda tak pernah serius=_=,

malas nak bw lah.hape nih cah?





aku rasa nak tukar url blog nih boleh tak?sebab kena kutuk sebagai dalamNIFAScinta.-_-

















monolong pagi hari.sekian.

7 comments :

Along Tapa said...

woh...kalo cenggitu, aku pun kena tukor stail tulisan ke echah??

apa nak kira orang cakap..diorang jelesla tu..

Gorengbaek - Cinta itu....

Hangit Habis dah - Ke mana aje baran ko tu boleh pegi...

echah mashuri said...

@long.ko keeep it up je yg ko tulis tuh.ak nih bnyk merapu.ala.ak xkisah pun org nak mngata..lgpun kata manje2 je.ehheeh.kwn2 je duk kutuk nifas tuh.;p

nub said...

haha..jangan ang tukaq jadi dalam nifas cinta sudah la....

hahaha

DuniakuAbstrak said...

kau kekaLkan je macam ni, takde ape yg tak ok pun aku tengok, kami pembaca bLog kau mmg suka baca entry menyengaL kau

ada gak benda iLmiah yg kau tuLis kau je yg tak sedar..hehe

d_tieah said...

Aiyooo echah..
Kekurangan idea dah ke?
Tulis je ape ko nak tulis, janji puas!!!
Itu lagi bagus tau..
Brapa byk kali mau tukar link blog wei?
Hahaha..
Ok lah tu..

Latest entry : Aidil Zafwan dan Adha Zaquan Junior

JIJI YU said...

cah..ok jah ambo dok baco blog demo..santai molek..

bunga said...

@nub,awaitnya.cntik pe nama nifascinta.keh2

@ayul.ilmiah ke?betul ehh!!yess!!!haahah.

@tieah.ade je modal nak bercerita.ehhe

@jiji.blog demo lagi sedak:)