Sunday, February 20, 2011

BLOGKU DIREVIEW OLEH BLOGGER FAMOS ..aigOOO. O.o

assalamualaikum..
cehh..teruja tak aku punya tajuk entri.hot itu perrluuu..sebenarnya aku terkedu jugak ade yang sudi mengreview blog aku yang sememeh nih.tak pernah-pernah lagik orang sudi review blog aku.lagipun aku pun tak pernah buat entri untuk review.aku bukan takmesra blogger ke apa kalau orang ajak aku join review.tapi kalau boleh aku nak blogger yang selalu masuk blog aku yang review aku.macam dulu ciktom pernah bukak segmen untuk review nih.aku semangat ohh nak join.tapi tak sempat.HEHE!korang pikir la ek.kita kenal seorang blogger ni sebab dia buat segmen review,so baru kita nak kenal dia.jadi macam mana kita boleh review dia punya blog?sedangkan kita takpernah pun berinteraksi dengan dia .tak kenal cara dia update entri.setakat nak tahu dia punya berat blog.ape yang perlu ada dalam blog dia..siapa-siapa pun boleh fikir sendiri.ye dak.?itu pendapat akulah.yang penting pengisian.bukan jenis tmplate blog,follower blog.memanglah sebelum review blog tuh kita kena study dulu diaorang punya entri.biar khatam.tapi sanggup ke?cukup ke penghayatan tuh?

so,bila orang yang memang dah selalu mencomelkan diri dalam blog aku nih.jadi aku rasa along memang orang terbaik untuk review blog.sebab orang yang dekat dengan kita yang tau baik buruk blog kita.kan long?dekatt keeee?HAHA.dekat dalam bracket( ).

bagi aku.along tapa adelah blogger paling pemes sebab definisi femes tuh ,aku setuju dengan pendapat nas.korang leh terjah entri nas untuk lebih ketahuannn.

long.thnks ah sebab sudi cakap apa yang terkurang dalam blog nih.memang aku tak nafikan aku jarang blogwalking sekarang.line cam hampeh.pastuh dashboard jarang boleh load.aku cuma gi jalan-jalan kat kawan-kawan bloglist je.pastuh rakan-rakan yang tinggalkan komen dan jejak di shoutbox.ampunnn.aku akan cari mood balik yee.biarlah follower tak beriban pun long.aku redha.pastuh kalau aku tulis bahasa klate takut mu dok pehe jah,aku bereh jah.suko baru bleh kecek bahaso sdiri.HEHE.

along nih sekarang dah ade 3blog wohh.gila ah,.aku sebijik ni pun tak terlarat.HEHE.blog baru dia nih khas untuk mengreview blog orang.tapi takyah susah-susah buat entri.dia akan review siape yang dia nak.biase ah.dia kan gila blog.sampai tiga weh.grr.kalau aku nak review blog dia balik boleh pengsan 40malam.

47 comments :

fiezah91 said...

haha..along dah start review blog org ke?wakakaka.. org 1st la echah ni..

Lelaki Ini said...

baguslah!
tahniah!

iqbalsyarie said...

hee.. best! Tahniah!

iwan_dextrous said...

huhu..seronok hang ek.ahaa

Shajia Niueda said...

saya pun mau femes juga bha. hihihi

echah mashuri said...

@fiezah91
dah.ecah no dua.iwan tuh no satu.HEHEH

echah mashuri said...

@Lelaki Ini
:)

echah mashuri said...

@iqbalsyarie
heheh..:)

echah mashuri said...

@iwan_dextrous
excited lebih.:P

echah mashuri said...

@Shajia Niueda
jum pemes same2.ehheeh

Amira Naddia said...

rase cam terapung2 kn kalau belog kite kne review

echah mashuri said...

@Amira Naddia
terapung2 kahh ;p

d_tieah said...

Wah, kemain lg along ek..
A'ah kan, rajin betul budak tu punya byk blog kan?
Camne entah di nak jaga..
Hahaha..
Aku kena tunggu turn ni bila c along ni nak review blog aku pulak..


Entry Terbaru 1 : "Saya Mahu Tips Kecantikan Dari Blog Fatin Liyana"
Entry Terbaru 2 : "Saya Mahu Duit Nuffnang Dari Blog Redmummy"

Fariq said...

bertambah2 pemes la echah lepas direview olah blogger pemes...

Heidi Shafiq said...

best gile.. aku nak suruh TV3 review blog aku la.. bleh ke mcm tu? :P

Mat Ganu said...

wah, tahniah2...hehehe

echah mashuri said...

@d_tieah
tulaaa.ak satu bijik ni pun jenuhhh..ala nanti2 adelah tuhh.dia tgh cari idea.heee

echah mashuri said...

@Fariq
kefemesan?mimpi.

echah mashuri said...

@Heidi Shafiq
huk2.;p

CIK TOM said...

fuh makin femes r echah pasni..huhu...cik tom mmg review blog echah..xyah wat entry...tp kena abis dl dlm senarai hok join aritu...hahaha..

echah mashuri said...

@Mat Ganu
owoss dakyoh la thniah2./hee

echah mashuri said...

@CIK TOM
cik tom cyg oii.xpemes pun.macam ni jelah,masih ditakuk lama.keh2.betul kr nihhh?rase nk mlompat ke bintanggg:))

JIJI YU said...

semakin maju member2 aku..tahniah2...

JIJI YU said...

semakin maju member2 aku..tahniah2...

Novelgurl said...

salam..ha..betul2 orng y sllu baca entry kite je pling layak selayaknya reviewkn.

KUREKURE COMEL said...

wahhh...beruntung nye echah....
mina tumpang gembira sekaki leh...
hehehe

Along Tapa said...

meh aku bagitau cemana aku handle 3 blog...satu blog aku pikir(GB), satu blog aku main tulis jek ikut perasaan(HHD), satu blog lagi, aku baca semua entri orang dan review(KS)...jadik, ada 3 blog la aku handle..haha...

gila ko cakap aku femes...along tapa pun orang taktau sape..ahaks...


Gorengbaek - Persoalan yang aku takde jawapan sampai skang..

Hangit Habis dah - Ikut kan lagak, sidratul muntaha pun ko pernah jejak..

Kerat Senget - Review: ambo gini jah

skandaLdariLangit said...

wah3 :)

echah mashuri said...

@JIJI YU
cehh.maju mano gak.

echah mashuri said...

@Novelgurl
hee.tula sygs:)

echah mashuri said...

@KUREKURE COMEL
HEHE,jum2 gembira gn ecah.alaaa.saje buat entri gedik;p

echah mashuri said...

@Along Tapa
HAA.ko dah review sndiri dh tuu.;p
eh bg ak pemes laaa.hehehe

echah mashuri said...

@skandaLdariLangit
;p

Cik TeN10 said...

wahh hebat la lu echah! go echah go!!

diana said...

blog akak tak pernah direwiew..
maklum la..
blogger tak gelemer..
sob...sob..:(

ghost writer said...

keche kelate pon tak pok ah..oghe fehe gak..

Sophie Al-yahya said...

tahniah ecah..

Sophie dah pergi ke entri nas jugak. berguna tuh utkpedoman dlm berblogging.hee.. =)

soffea said...

wah. bestnye.. along. review la blog aku plak.. hehee.

echah mashuri said...

@Cik TeN10
hehhe..ala..meh ak rebiu blog ko meh;p

echah mashuri said...

@diana
alla..akak xglemer???/folower beribannn.heheh

echah mashuri said...

@ghost writer
jolo ko?nk try eh.hehehe

echah mashuri said...

@Sophie Al-yahya
heee..xpyh thniah2.hikhik

echah mashuri said...

@soffea
cepat kak.nanti aka rebiu laa tu.heheh

Raji berkata said...

hohohoh best gak ad org review nih
boleh bangga2 skit ;P

echah mashuri said...

raji:haha..xderk ah bangga weh.ak saje je tuls entri nih.:)

echah mashuri said...

raji:haha..xderk ah bangga weh.ak saje je tuls entri nih.:)

echah mashuri said...

raji:haha..xderk ah bangga weh.ak saje je tuls entri nih.:)