Friday, February 18, 2011

baby mason

hari tuh aku ada tengok cerita baby and i ke ape tajuk dia.lupaaa.tapi wajah hensem hero dan comel baby mason tak akan aku lupakann.watak papa dalam cerita nih nama ape yae?lupa aku.sebenarnya aku dah lama tengok muka budak nih.kawan aku ada buat wallpaper phone dia.rupanya cerita nih dah lama ye.HEHEHE.selalu je aku terlambat atau terlembab dari orang lain.biaselahh...tapi aku ade moto idup iaitu.::better late than never.;p

tadi aku ade google baby mason neh.ya ampunn yang comeyy semuaaa.tiba-tiba rase gigih nak upload segala gambar dia.rambang mata aku tengok.mata besar.dahla suka buat muka comeyyyy....aii.aiii..gerammm wehhh.

kecik-kecik dah pandai posing ngan buat muka macam-macam.aumm.aumm

HAI kak ecahhh....tergoda dengan kecomelan saya ke?alaaa.akak ni orang ke enampuluh juta suka saya yang comel nih.dah tak heran dahhh..-_-

yaangg ampunnn comeyy...tengok dia buat mukaaa.semua rase nak lempang-lempang pastuh kenyet-kenyett sampai lebamm.grrrr.

tengok.suka membaca.time main pun dia main.ada tak sape-sape nak bagi aku anak omey camnih.rela aku jaga.tapi kalau comey suka menangis pun aku tak nak jugak.biar dia comey tapi pandai makan sendiri.berak tak payah basuh..kencing tak bersepah.ada tak budak camtuh?


yang ni gambar paling mahaii..HEHE.eh cerita nih dah lama kan.aku agak budak ni mesti dah besar.kalau kecik pun dah cantik.besar nanti tak tau ah.pehhh..kalaulahhhh dapatt budakk comell.

26 comments :

rossoneri said...

nanti kalau pregnant tataplah muka baby ni hahahah..

tapi kan dlm cite tuh,xsuka suara untuk baby nih...kurang part itu lah

Cik Jari said...

nak anak comel camtuh....aminnn

DuniakuAbstrak said...

aku duLu kecik-kecik comeL macam tu La, betuL..walaupun kau rasa aku macam tipu tapi duLu aku memang comeL macam tu

d_LA said...

baby masonnnnnnnnnnnnnnnn!!! ailebiu!!!!!menantu akak ni..haha..pengsan..comey kan baby mason neh..aigooooooo..

aLya said...

waaa...comei giler..tang mata yg mahal tu.. :)

Cikgu Tie said...

comelnya!Kalau berbadan dua bolehlah renung lama-lama.hehehe....

mR.sYaH said...

baby mmg comel2.. aku dh tgk citer ni.. muka baby ni cam ada iras aku masa kecik jer..

Nasuha Salleh said...

baby ni skrg pon dah agak besa...
dan bertambah hnsem pule =p

My Recent Post: Makan Ayam Dengan Bahan Kimia

echah mashuri said...

@rossoneri
betul222..bunyi mcm borg tua gataii..ehhehe....tp budak ni comeyyyy

echah mashuri said...

@Cik Jari
mudah-mudahan:))

echah mashuri said...

@DuniakuAbstrak
HEHEH.yela yelaaa aku tauuu..comeyy je kauu.napelah dah besar skrg.kalau idak boleh cubit2;p

echah mashuri said...

@d_LA
amboiii..sakannn yee akak;p
menantu sayaaa nihhhh.grr

echah mashuri said...

@aLya
tulaaa sisss.omeyyy gila2;)

echah mashuri said...

@Cikgu Tie
betul ke?ehh...nak tnung ah bila ngandung t.ehheeh

echah mashuri said...

@mR.sYaH
yela..yelaaaaaa;p

echah mashuri said...

@Nasuha Salleh
yekeee?mesti hensemmm..pengsaaannn.eheheh

Cik TeN10 said...

hahh tunggu pe lg echah.. kawin la cepat2.. hahahhh

Miss Yaty said...

huwaaa...comelnye baby mason ni....tak tahu nape rase sedih je tgk budak ni sebab terlampau geram.....eeee kenapa baby nij comey dan cute sangat!!!!! >,<

DuniakuAbstrak said...

muhuhuhu uhuk3 cubit la saye cepat, saye baby comeL nii...(siLa bertahan, jangan muntah)

ishiko said...

ni citer Baby and Me... huhuhu.. mmg adorable btil dya..

Solihin Zubir said...

ahahah.. comel giler baby2 di atas..
geram btol tgok!

echah mashuri said...

@Cik TeN10
HAHA.mehla calon pakwe japannn satuuu.heee

echah mashuri said...

@Miss Yaty
HEHHE..nanit kite same2 adebby omey cmtuh.aminnn.

echah mashuri said...

@DuniakuAbstrak
baby comel berbulu ak xlayan.wakakakak

echah mashuri said...

@ishiko
betul2..gila omeyyyy

echah mashuri said...

@Solihin Zubir
heee..nak ka??