Friday, February 4, 2011

aku dan mimpi

cehh...cerita mimpi lagiii...hehe.entah kenapa la weh.aku sejak akhir-akhir nih asyik mimpi yang bukan-bukan.kalau mimpi indah-indah tuh takpe ah gak.boleh buat bekal berangan kan.ni idakkk..jenis pelik-pelik.aku nih kalau tido selalunya tido mati.kira mimpi pun tak berani nak kacau.tapi ntahla.padahal kalau nak tido tuh dah tiup kiri kanan.fuhh..fuhh..tiup dengan ayat qursi.selalunya aku kalau mimpilah seingat-ingat aku time lepas exam.mesti aku mimpi aku asyik tak boleh buat exam pastuh failed.memang selalu lah camtuh.mase spm tuh time nak menunggu result memang boleh kate banyak kali aku mimpi benda sama.tapi lepas dapat result ke hape ke baru hilang mimpi tuh.

ni pelikk la.padahal aku bukanya dalam mood exam pun.asyik mimpi je.tapi orang cakap mimpi kan mainan tido,aku pun tak kisah la.setakat mimpi kan.tapi nak le mimpi yang manis-manis gitueeeee...hahah.dapat duit juta-juta ke.jadi cantik ke.baru syiokkk..hari-hari tido pun takpe.

tapi orang cakap kalau nak ingat mimpi ape bangun-bangun je tido korang g telan garam sikit.baru ingat.aku ad gak try buat.,tapi tak ingat penuh jugak.ala.kalau pelupa memang pelupa lahh..tak payah makan-makan garam hape..

ala..cakap macam serius je aku nih.mimpi je pun.mimpi kan tetap mimpi.hehe.

jadi,aku rasa aku kena pikir benda best-best sebelum tido.baru mimpi syiokkk..ni tak.asyik mimpi husband jahat.kena tampo.mimpi hantu la.



aku nak pegi tido dululah .nak mimpi indah di siang hari.mana tau kan.keh.keh.

15 comments :

LehaMY said...

selamat bermimpi . hehehe :D

echah mashuri said...

@leha.nak tido dah neh.ehhee..;)

diana said...

mesti tidor dengan penuh rasa dendam tu..
kan??
marah kat sapa echah??

Fariq said...

tu la tido takmo baca doa.. tak muhasabah diri dulu,, cube dgr cko dr fadzilah kamsah tu,, sebekum tido,, muhasabah diri dulu, :p

d_LA said...

hahaha..echah2..x pnh taw la pulok yg mkn grm tuh..setat blk kg ni x pnh mimpi lg ni..hehe..best sgt kot tdo kat kg ni..

JIJI YU said...

pagi tadi aku pon mimpi jugak..tapi biase aku akan ingat mmpi aku

Amoi MiyaSya said...

mimpi kan mainan tdur .

DuniakuAbstrak said...

cepat, ai tunggu daLam mimpi ni, kaLi ni watak ai suami kacak yang bertanggungjawab

~fisha~ said...

wah!!! bnyk nye follower die skg! comburu.. hehehe..

echah., org kate, salu mimpi terbalik dr reality. kalo mimpi husbnd jht tu. dapat baik la kot.hahah.;p

echah said...

@akak diana.haha..taktaulah.xpenah lak tido marah2.heee...tido la paling kite suka..;p

@fariq.erk.baiklah bro fariq.ekekek

@d_la.haha...sis try la ye.nanti kot2. menjadi.

@jiji.cehh..mesti ingatkan..ahhaahah..;p

@amoi.tula pasal dear.tp kalau mengarut sgt takut gak.;p

echah said...

@ayul.cehh..tak denya ko nak jadi bertanggungjwb.lagi mimpi ngeri ade la.agaga.

@fisha.ala fisha sygsssss,,,xpyh cmburu.flower rmai pun tak bermakna tnpa kehadiranmu.wuwuwwuw

TunTeja said...

huhu..sy penah mimpi sampai nangeh.hahaha

Lelaki Ini said...

lama dh tak mimpi..
hehehe

echah said...

@teja.uish.smpai nngis?xpenah lak ecah.ehhe

@lelaki ini.hee...xpe2.nnti3 mimpilah tuh.heheh

echah said...

@teja.uish.smpai nngis?xpenah lak ecah.ehhe

@lelaki ini.hee...xpe2.nnti3 mimpilah tuh.heheh