Saturday, January 22, 2011

ustaz azhar idrus :)

sumber carian google

assalamualaikum...korang kenal tak siapakah kat picture di atas ini?dia ini adalah idola aku.cehh..terus caj idola.hee..betul.aku suka dengar ceramah ustaz azhar ni.bukan setakat aku je suka.semua ah famili aku.siap dalam kereta duk borak pasal ustaz ni.ceramah dia bersahaja dan lawak.tapi macam biasa.di hujungnya pasti kita dapat mencedok ilmu itu.dan.pertanyaan yang diajukan orang ramai bila dia berceramah kadang-kadang kita pun nak tahu.biarlah benda remeh-remeh punnn banyak kita yang tak tau.

orang ganu mesti kenal kan ustaz azhar ni.heee..sebab ustaz azhar ni la aku rasa nak cari jodoh orang ganu.*sempat lagi mengedikkk..=_=.suka dengan loghat diaorang.perghh..best ah!

haritu kann,aku jumpa dia kat KB MALL.rase macam malam tuh tak lena tido.tapi ustaz very humble lahh..dia pilih kasut kat tepi aku.mula-mula aku tak perasan.kali kedua aku tengok rasa nak pengsann~~ustazzz!sign..heee

ustaz azhar dengan tuan guru nik aziz aku paling suka.paling aku adore.kalau korang nak tenok masuk je youtube dengar ustaz azhar ni ceramah,memang gelak guling ahh.dahla santai je.yang pentingg cool je.tapii dia punya penangann.perghhh...


***
iklan sebentar:
*tak berkenaan dengan tajuk.
sangat tidak bersetuju jika ada yang menegur pasal wanita free hair tapi dengan kata-kata yang betul-betul nampak kamu pandang rendah pada perempuan free hair itu.ingat.tegur secara berhikmah.jangan ambik kerja tuhan.jangan terlalu menghukum.dosa dan pahala sesiapa bukan kita tentukan.kalau aku adalah golongan free hair.aku pun rasa makin tertutup untuk bertudung bila kamu terlalu memandang rendah sebegitu.kita semua tidak sempurna.tegurlah kerana kita sebagai sesama muslim.bukan menegur kerana rasa diri ini lebih baik dari orang yang ditegur itu.

iklan tamat~~

wehh..kalau korang kann..mintak tak sign ngan ustaz azhar ni.heee.aku malu arituh.cuma pandang dan tersenyum dari jauh saja .:)

16 comments :

diana said...

sign tu idak le echah..
tapi kalau akak..akak mintak begambar dengan dia smbil buat peace!
heheheh

susu said...

brt nanang..hahaha, sempoi je ustz nih

De Mois said...

Sygnya korang pompuan. Kalau aku dapat peluang, aku nak salam cium tangan dia n peluk dia sekali. Bertuah badan..ustaz ni sangat kelakar. cakap main lepas je. Huhu..

Jom singgah ke : SuaraSendiri

Along Tapa said...

apa barang mintak sign...mintak jadik menantu la..hahhaa..


Gorengbaek - Tips nak nampak lebih muda...psichologically...

Hangit Habis dah - Ko ingat aku kisah kalo ko pandang slack??!

ummiarissa said...

echah-akak rajin gak tengok ustaz berceramah kat you tube..memang best..lagi-lagi pekat benar loghat ganu dia tu...
p/s:echah sign kat baju ke?

princess laila said...

lar asl xcakp jekk nak signn..??haha. klakar lah kamu..ur writing is da best! tol lah..stuju sgt. ta yah la tgo2 mreka y free hair ngn cara kasar. kalo sy jd mreka p0n,ta mau lah pkai 2dung..huhu~

alhamdulillah dciptakn mnjd wanita brtudung..thnk u Allah :)

maCy said...

macam tu lah. ustaz jadi idola :)

ahsfantasy24 said...

malu tp mahu ea?
hehehhe~

Pinky Pixie said...

tlg mntkkn sign utk yatie juga bile jmpe nnti ea. ngee~

echah mashuri said...

akak diana~heheheh..cehh..smpt lagi bergmbr.echah malu ah akak.kalau artis xpe gak.ni ustaz.;p

susu~haha..ye dh.mmg gelak guling :P

de mois.~tulaa.ak pn jeles weh org laki dk crita slm n peluk tok guru.perghh...

long~ehss...betul gak.tp ak xkenal anak dia.ehe

ummiarissa~heee...singn kt baju?echah suka duk godek ceramah dia

YanaMIB said...

klu sy x mtk sign, mtk amek gbr same tros! haha br blogger namanya..kehkehkeh~ =P

Mario said...

mmg best ustaz ni...sll gak dengar kat youtube cuma slang ganu dia tu pekat...kena dengar betul2...

Yuni Aisyah said...

wah..best tu dpt jumpe ngn org hebat...

d_tieah said...

Aku suka ustaz kazim..
Lawak jugak, suka tengok ceramah dia dlm page fb dia..
Hari tu jumpa plak ustaz tu kat lcct, malu wei..
Rasa hati nak amik gambar dia..
Huhuhu..

*Ape plak iklan tu? Aiyooo..
Betul cakap ko, aku free hair gak ni..
Terasa kalo kena tembak berduyun2..
Tapi free hair aku kat umah je..
Haha..

PuanBee said...

oh jumapa ustaz yer..naper tk interbiu sekali..

d_LA said...

ECHAH, USTAZ AZHAR SALU GAK MAI CERAMAH KAT OPIS DLA.HEHE..

ECHAH, NAK BG AWARD TUK ECHAH..


AWARD COOL