Saturday, January 22, 2011

kenangan itu

gambar ni time tahun 2008.mase spm.jawap spm dalam musim banjirr.memang terbaik ahh kann..lepas habis exam terus berenang depan sekolah*ok tipu.tapi masa ni aku ah habis exam dah.cuma kawan-kawan aku yang ambik sastera dengan akaun yang belum habis..

perghh..kenangan itu..kenangan lama ini.rindu ahh wehh nak balik zaman muda remaje.mase baru-baru nak kenal ape tuh chenta monyet.mase form 3 memang excited bila belajar sains chapter 4.;p

tapi sekarang suma dah berjauhan kan..semua dah sambung belajar.serius kenangan itu memang paling manis.kiah,aim.yana,fiza,echah,anis,zahari.mubim,ben, n semua2 budak 5 scn 3.aku rindu weh korang semua.bila nak reunion?nak kasih lama bertaut kembali.bilaaaa?
oke.ini anis,kawan aku.dah pun ade anak.budak kelas aku adelah empat lima orang yang dah khawin sekarang n bahagia semua.seronak kan khawn muda.anis nih umo 19 dah pegang title ibu.seronakkla gitu.semua benda dia dah tau.semua benda jugak dia dah bagi tips untuk aku.aku lambat lagi.27 baru khawin.heeee.kawan aku ecah lak anak dah dua.tapi sekarang still belajar kat penang.khawin zaman study pun best kan:).nanti anak dah besar kita masih still muda lagi.


serius aku mood rindu sek mu nih.rindu dok'oh doh.kalu buleh gakkito pakat la sek kito jupo ghayo cino neh.dehhhh....

rindu ngan cikgu nora jugak;')





14 comments :

nur aisya humaira said...

waah,jawb exam dlm banjir???

zuhanismohamed said...

wa..ramai nya anak member echah tu..hehe

Yuni Aisyah said...

cam best je redah banjir..hehe

mR.sYaH said...

wah ade pengalaman banjir.. aku pernah skali mase umah aku banjir dlu..

kawan aku xde lg yg kahwin.. mgkn aku org first.. hehe..

d_tieah said...

Aku?
Ko rindu tak?
Hahaha..
Kesian ko kan jwb spm masa banjir..
Sebab tu tak dpt straight A ye dak?
*Memandai je aku kan..

Mario said...

kenangan...mmg best kan...

PuanBee said...

banjir di sekolah tak pernah rasa lg best yer ecah!

Lu'Luth said...

takpe la..jgn gopoh2 nak kawin..rilek2 dulu....

Adzriel AB said...

anak dgn mak mcm adik kakak je nanti.. cepat atau lambat, yg penting bahagia.

d_LA said...

RINDU GOK...TP SUME BWK DIRI KE UTARA SELATAN TIMUR DAN BARATTTT..WUWUUUU

Fariq said...

ooo,, spm 2008,,
adeq2 la ni,, ngeh..

perghh,, seksa nak gi menjawab spm time banjir kan,, nasib la time aku spm tak bnjir..

maCy said...

xpna merasa bnjir xpela xmo mrase. huhu

awl seyh ade ank =="

diana said...

umo 19 ada anak dah??
hebat..
akak masa umur 19 dok pikir tentang artis saja..
hahahah
sekarang insaf dah!!

Along Tapa said...

semua sibuk nikah awal ni jam ek..bagus2..aku ni baru DOPLOH PAT tak pikir pasal kawen lagi...sajek caps kan doploh pat tu tak bagi ko kompius..hahhaa...

Gorengbaek - Tips nak nampak lebih muda...psichologically...

Hangit Habis dah - Ko ingat aku kisah kalo ko pandang slack??!