Sunday, January 30, 2011

tak suka entri aku.

entri emosional sape yang suka baca ye?mesti orang tak suka baca.baiklah aku simpan dalam hati saje.kalau aku marah kot-kot korang ingat aku marah kat korang pulak.hehhe..



cuma aku nak cakap.aku mintak maaf kalau selama ni entri aku nih tak best.
dan.aku tulis ini untuk dia.korang jangan pulak terasa ye.



memang weh aku tak sehebat ko mungkin.tapi aku ade hak nak corakkan blog aku macam mana:)






















jumpa aku jangan buat muka kelat.

22 comments :

JIJI YU said...

hehe biaser la tu ade yang suke ade yg tak suke..rilek je la..muahasabah balik..ehehe

Cahaya Kehidupan said...

tak semua orang suka kita,apa yang penting kita tak pernah kacau hidup mereka....huhu sabar k..=]

iwan_dextrous said...

sape yg ckp tu..meh g tau.dush2

nur aisya humaira said...

buat biase je chah...:)

Abang Jonni said...

buat derk je la echah ... selamat merayap di hari cuti...

fiezah91 said...

rilex2 sudah..x semua suka x semua x suka.. tulis je ikot cara kita sendiri jgn fikir hal org lain :)

Along Tapa said...

betul la...apsal orang tak suka entri emo...kalo tak, lama dah ramai orang datang kat HHD dari kat GB kan??


Gorengbaek - "Orang ni jam banyak yang gila"..Meon kata..Kenapa ek??

Hangit Habis dah - Haih....

akema yazid said...

kenape chah??
sape yg cakap gitu??
ko belasah je budak tuh cukup2..
belasah guna akal, bukan guna muscle..
okay? :p

nub said...

siapa tak suka tu, jom kita gocoh sama dia..
pukoi2.

haha

mR.sYaH said...

lantak pi doranglah echah.. yg penting mu gembira.. susoh nak puaskan hati orang...

rossoneri said...

uit,ada pengkritik xbertauliah eh.. hehehehehe..tu tandanya kamu famous

d_tieah said...

Nasib baik aku tak pernah jumpa ko lagi echah..
Ko ni nape? Emosi sgt..
Aku terasa wei..
Hahaha..

Nurulbadiah Lai said...

lorh nape ni echah syg?
bg sis entry awk best je..sis suke je baca:)

d_LA said...

tenang ya echah tayammm..akakku sntiasa menyokongmu..go baby go..biasalah tu kdg2 tulis en3 emo kan..

diana said...

eh!!ye ke tak best?
bagi akak ni antara blog yang best la..

diana said...

eh!!ye ke tak best?
bagi akak ni antara blog yang best la..

diana said...

eh!!ye ke tak best?
bagi akak ni antara blog yang best la..

HaNTwO said...

Bila jumpa jangan lupa blanje pokcik makan...

CIK TOM said...

cik tom rs best je...bukan entry emo tp byk entry yg buat blogger jd terfikir...cik tom suka..

eh cik tom dpt tahu ada kawan kat tmpt cik tom kursus ni akak kpd geng ecah kt uitm machang..huhu...

diana said...

rindu la nak baca entry echah yang giler2 mereng tu..
heheh..


meh akak tag echah..
bagi rajin sikit di hari cuti ni..
http://diana-senyumsenyum.blogspot.com/2011/02/contest-jejaka-terhangat-nak-bagi.html

princess laila said...

lar..ok jek? huhu.... :)
rmai org suka bce ecahnyer tulisan tw :))

TunTeja said...

biaselah tu echah..saba je la tau.ade y suke kite.ade jugak yang tak.takleh nak puaskan hati semua org