Friday, January 28, 2011

kisah bunga dan ambo gini jah,;)

cikuuuu cakkkkkk!!aaaaaa....terkejut tak?terkejut tak?dah lame kan aku tak update blog.bagi aku tigapuluhlapanjam itu adelah masaa yang palingggg lame tak update.rasa rindu pada blog .meluap-luap.ok.hiperbola lagi.macam biase..;p

sebenarnya sepanjang ketiadaan aku ini kerana aku sudah pulang ke kampung halaman terchentaaa..dan line di kampung terchintaaa amatlah menduka chintaaa kan.tapi takpe.tak dapat berblogging pun takpe.asal dapat duk rumah sendiri.apekah yang lebih amannnn dari itu


sepanjang ketiadaan aku jugak,.cehh..asyik sepanjang ketiadaan kan?macam lame sgt.grrr..aku telahh terrrjumpa dengan seorang blogger yang comey dan baik dan kelakar dan baik gitu.cehh..perlu ke ulang baik hati dua tiga kali.kipas jangan tak kipassss...alih-alih dapat makan dabelciss beger free-free,eheheh.

serius dia kelakar je.HEHE.macam-macam yang kami borakkan,macam-macam dia tanya pasal blogging,dan kebanyakannya aku tak tahu.sebab aku bukan ghetiii sangat bab-bab blog ni.setakat merapu meraban pastuh publish.marah geram publish.grr.

kalau nak bertutorial segala macam bolehlah cik bunga terjah terik blog cik tom ye.echah tak gheti.kalau nak mengumpat ke.haaaa..baru boleh ajak echah..;p

aku pasti jarang dah update seminggu dua ni.hepi-hepi blogging ye semua:)

*pic aku dan cik bunga tak boleh di tepek sebab cik bunga nih dia tak letak pic dalam blog.memang misteriii gituuu...cayalah!hehe..tibe-tibe aku rase nak buat blog identiti anon jugak.baru masyukk nak mengumpat ke hapeee kan.hikhik




17 comments :

sugar2 kapas strawberry said...

olla! echah..kite pon baru je sempat update nih

d_LA said...

bestnye balik kampung!!!kem slm kat org kampung echah oiiii !

JIJI YU said...

echah maen bolim nok..

Along Tapa said...

aku jadik anon kat blog pun, orang tetap tau sape aku...tu yang asyik kena sound jek...nak nak HHD...

Gorengbaek - Tips untuk dapat idea buat entri..

Hangit Habis dah - Retailing entri lepas + itu tegas ke?

nas said...

rindu pada blog??
aku xde perasaan pun kat blog..
hahaha...
blogger salsabilah tu comey ek? da ader ehem2 ke lom? hahaha

latest entri:

1 hari 5 peristiwa; terakhir aku melakonkan watak 'mak' dan aku accident!

aLya said...

waa..da smpai umah..bestnye..
cam best gak kan jadi blogger beridentiti misteri gitu..hehe

Liquid said...

hee jgn buat, nnt lg semangat nk ngumpat sume heh

mR.sYaH said...

aku pun baru sampai rumah dan boleh update.. rumah aku laju sikit internetnya dari umah sewa.. hehe..

maCy said...

hamboih2. na jd misteri na ngmpat. ki2

TunTeja said...

hehehe....38 jam tu memang lame pun utk blogger tegar :p

M a W a D D a H said...

ngumpat per tu echah...hehe

Miss Yaty said...

miss yaty 2 hari tak berblog pun rasa macam dah mengigau je mlm2...hihii..

DuniakuAbstrak said...

aku baru bak ngorat-ngorat bunga ari tu..kirim salam muah3 aku kat dia

DuniakuAbstrak said...

*nak

soffea said...

alaaaa... echah cuti balik umah lama tak update ye?? nak majuk la cmni. hehe :)


bestnye dpt jumpe di alam realiti kan~

diana said...

akak je tak kemana2 raya cina ni..sangat jeles tengok semua orang balik kampung..huhu...

CIK TOM said...

nanti ade peluang jom kita jumpa nak??huhu...