Saturday, January 22, 2011

segalanya bermula dari hati.

kejap tadik.bila aku online,aku nampak bloglist aku nih ade blogger-blogger yang up entri.aku klik kat tieah.tiba-tiba aku terbaca seorang blogger manis duk seru nama aku dalam entri dia.tiba-tiba terharu wehh...yela..time kasih ah tieah ko sudi puji aku melambung.;p
ehss.tak.tak.sebab aku adelah tulis something kat shoutbox dia.biase ah.aku kan blogger spammer yang berjaya.

serius aku pun tak tau kenapa aku tulis kat shoutbox ko camtuh.lepas aku tulis je aku rase malu pulak.nak delete dah tak boleh.=_=.yelah.aku kalau malam-malam mood jiwang tuh datang.so rasa dihargai bila orang sudi bagi feedback pasal apa yang aku tulis dalam blog aku nih.bukan saja bagi komen dan selalu terjah .tapi ikhlas berkawan lagi.betul.sekarang susah nak cari blogger camnih.dahla bukan calang-calang komen ko kan tieah.komen yang sangat terperinci.aku kalau baca blog ko pun tak boleh nak komen sampai macam tuh sekali.

ni antara contoh komen dari tieah kita.

hah!hameeekkk kauuu..dah boleh buat entri dah dengan komen ko tieah.blogger mana yang tak akan tacing macam aku.cakap.blogger yang mana?sanggup luang masa dan kaji entri sampah aku.mesti r tacing weh..

dan satu lagi.aku dok rasa bersalah kat ko sebab asyik ber aku ber ko je.tak hormat langsung kan.tu yang aku rase camm..haihh..entahla.tapi aku suka n selesa ah dapat kawan ngan ko.kitak sayang sama kamek.betul tak aku cakap sarawak :).walaupun ko tak kisah tapi aku takut gak orang cakap ak nih tak reti hormat otai blogger.heehehehe...di kesmpatan nih aku nak mintak maap la kat sape2 yang terasa sebab aku duk ber aku ko walaupun korang darjat akak dan abang-abang.maafkan aku weh.aku kadang-kadang lupa nak hormat orang.tapi kalau jumpa depan-depan aku tawaduqq je.siap cium tangan ambik berkat korang tau akak2 sekelian.

akhir kata.terima kasih tieah.aku seronok dapat berkawan dengan tieah yang dulunya jiwang tapi dah kembali pulih sekarang.:)

laporan penuh di blog dia.sila tekan sini



19 comments :

bunga said...

baru je bunga bc yang echah update..heee..rajin btl la echah ni..bunga dah lama xupdate...

best bc blog echah..selalu jer gelak sorang2..haaa...

bunga said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Along Tapa said...

hehe...dan aku dapat perhatikan tindak balas dua blogger ni...lucky me...

dan untuk ko echah...kitorang ni sporting la...apa barang ber"aku-ko" tu jadik masalah...dengan stail aku-ko la lagi senang rasa nak rapat...betul tak??

Gorengbaek - Tips nak nampak lebih muda...psichologically...

Hangit Habis dah - Ko ingat aku kisah kalo ko pandang slack??!

Fariq said...

erkk, tapi pe yg echah tulis kat shoutbox die tu?? kurg tgkp la.. :p

mR.sYaH said...

aku dh baca blog tieah tu.. jiwang rupanya korang berdua nih.. ish2.. hahahaha..

echah mashuri said...

bunga~heee..mekasih awak.sayang awal lebihlaaa..;p

long~ahhaa....ak takut ade yg terasa je.ko tak terasa.kot2 org lain je terasa nan aku

fariq~heee,segalanya terjawap di blog tieah

syah~hahah..biasewww lweee,kiteroang gedikk..pangg!;p

d_LA said...

hoho..nak tacing gak rrr cani..terbaeklah komen beliau tuh..tabik2 !

diana said...

akak nak buat entry pasal
"aku-kau '
la..
terima kasih echah sebab bagi idea..
heheh

nub said...

ambo pon serupo jah..gahahha

Miss Yaty said...

hihi..so sweet... :)

fiezah91 said...

haha.. rasa aku-ko tu best apa.. hehe..kalau awk saya rasa mcm pelik lak T___T

AiDa AzRyN said...

fuyooo.. ;D

Yann Mazian said...

hehe. yann tak kisah pon kalo ada blogger yg guna aku-ko tuh. hehe.
cara seseorang tuh mungkin lain2 kan? hehe.
apa2 pun, yann dah terbiasa pulak membahasa diri dan kawan2 blogger dengan nama panggilan. hehe. :)

PangkahBulat said...

Sorry ganggu..=)


Saya sudah follow blog awak..
Awak bila nak follow blog saya..
http://pangkahbulat.blogspot.com/

Ieqa Swetluv said...

datang dari blog d-hatie nie.. baguslah korang dua, daripada berblogging ni boleh bina hubungan persahabatan.. keep it up ok =)

princess laila said...

laila p0n suka kawan ngn echah mahsuri :) cool jek! :)

princess laila said...

laila p0n suka kawan ngn echah mahsuri :) cool jek! :)

echah mashuri said...

sis d_LA~jum tacing berjemaah,eheheh

akak diana~heheheh...akk mmg sllu menda kecik pn dapt idea.cmne nak jd cm akk ni?

nub~hahha..panda kecek klate?

yaty~thnks dear:)

fiezah~ade yg suka.ade x wehh.kot2 ad yg terasa je.heee

aida~fuhyoh2?

echah mashuri said...

yann~hee...tula,kdg2 terbiasa.takut2 ade yg terasa.

pangkah~yee dah follow :)

ieqa~hee...thnks k sudi singgh.hee.dah lama kot knal tieah tuh,sejak thn lps g.:)

prnces laila~heeee.i loikke u too lahhh :)