Sunday, January 23, 2011

semua orang sayang mak dia laahh

bila malammm kann...mesti kita nakkk makk..nakk makkk kann..rindu ah kat mak aku.mok.mok rindu dok ko ore nih?=_=.seyes weh.aku tak taulah bila time degree nanti.kot-kot dapat kedah or shah alam mesti gila ah.aku nak kampus KB boleh?tak nak kuar kelantan.boleh?bia ah orang cakap bagai katak bawah tempurung,melepaskan pucuk masing2 pun adee akuu kisahhh?tapi aku rase nak g penang.sebab nak jumpa maisara ngan akak diana.;p

ok.tak payah cite lagi pasal degree.diploma ni pun setahun lagi aku kena belajar.kenapalahhh aku ni malas belajar.kot-kot lepas diploma aku terus khawin.malas weh nak ngadap buku.grrr.kalau masa tuh aku dah ade pakwe.aku paksa dia pinang aku.!
sedang berusaha untuk sengetkan kepala demi nampak muda remaja.


ini mak aku.kalau tahi lalat tercotet kat dahi tuh memang dia ah,mak aku memang penternak tahi lalat yang berjaya.

masa ambik gambar nih aku ingat lagi mak aku duk posing sambil cakap.

mak :ambik gambar comey-comey dehh..

aku:alohh..nak comey gano ah?gitu jelah.=_=*boring duk tak puas hati aku ambik gambar.asyik cakap.ambik balik.ambik balik.mak ni kalau time posing memang tak hengatt..baru aku tau dari mana aku menurun perangai nih.

mak:ke mak kena wat gini?*sambil kepala dia senget-senget.

aku:lahhh..bakpo.duduk molek gak mok.

mak:mak tengok adik sokmo senget-senget bila ambik gambar.comey ko buat gitu?

yela.yela..senget lah makkk..saje nak sindir aku orang ambik gmbar senget gitu.aku takpelah,muda remaja lagik.hue.hue.hue.kalau mak yang buattt.oke.masih muda tapi tak remaja..takkk sesuaiii

aku cakap dekat mak aku gitu.tapi mak aku gelak je.yelah.aku tak tawaduqq sangat.suka cakap lepas je ngan mak.nasib baik dia tak marah.tapi dalam hati wallhualam.


selingan satu*

adah.ni header baru.sori tak boleh email.dah try hantar tapi xdapat.terpaksa upload dalam entri.kalau nak tukar adah cakap k.buzzz je echah.24 hour online ym tuh.hikhik



*selingan kedua

esok adelah hari yang ditunggu-tunggu..tak sabar :)


26 comments :

Along Tapa said...

habisla saham ko echah..mak ko sudah mencabor tahap kejelitaan ko ni...hihi....

Gorengbaek - Tips nak nampak lebih muda...psichologically...

Hangit Habis dah - Ko ingat aku kisah kalo ko pandang slack??!

iwan_dextrous said...

hahahah....hanye mampu gelak je..hihiih

echah mashuri said...

along~gila ah.mak aku tak pernah mcabar lahh..aku ni semek je.tak vouge cm mak aku.hehehe

iwan~heee...mak ku sudah mahu jadik muda.wuwuuwwu

Fariq said...

wah,, sebut psl nak jumpa kak diana tu,, kawan pon teringin gak,,,, nanti nak edit balik la borang upu tu mintak kat pinang,, ngee

fiezah91 said...

haha.. muda remaja lagik la mak tu..apa kes ckp x remaja..ekekeke

princess laila said...

haha..lawak r echah..nyway,nice!

syg mak kite g0p! ^_^

fara said...

hahaha.. your mum memang sporting...=p

echah mashuri said...

fariq~haah,kalau dpt kedah pn ok dah.dekat dh ngan penang tuh;p

fiezah~ahhaah...xremaja wehh..xremja;p

princess laila.~heee..semua cayam mak diae^^

fara~hee..sporting jrg2 jee.

sarah-najwan said...

mudo lagi napok mok dio deh..hehee

zuhanismohamed said...

wohoo..stylo tu mak echah ! hee :)

AiDa AzRyN said...

pandai makcik posing.. hihi..

d_LA said...

mak sporting abes laaaa...sm naik ngan echah..cayalahhh

Si gadis bunga said...

i miss my mama jugak.
dah sebulan tak jumpe...ohooooo...
hehehe ;)

btw, echah,ade ape dengan hari 'esok'?

Si gadis bunga said...

i miss my mama jugak.
dah sebulan tak jumpe...ohooooo...
hehehe ;)

btw, echah,ade ape dengan hari 'esok'?

ieda said...

ermm apa rahsia mak kelihatan muda jelita ??
haa sila jawab :))

Miss Yaty said...

muda dan bergaya ye mak echah..manis bertahi lalat :)

miss yaty pun sayang mak miss yaty :)

Belalang Hijau said...

saya sayang mak kamu...eh,silap...
saye sayang mak saya...hahaha

nub said...

hye mak mentua.. gahahh

aqish basir said...

ayu nye muka mak hehe

diana said...

muda lagi mak echah..
kenapa echah nampak tua..
hahahaha...

meh la belajo kat penang..
bila cuti sabtu ahad booleh akak pi melawat kamu sambil bawak mee udang ka..
laksa ka..
heheh

saja menggoda!

d_tieah said...

Ko nak p penang?
Wei, aku pun kat sana..
Tapi ujung taun kot..
Boleh r jumpe..
Ko nak ke jumpe aku? *Mesti nak kan?
Ahaks..
Mu goyat gapo echah? Tak reti weh..
Haha..
Giler muda remaja mak ko punya anak eh..
Haha..

Cik Jari said...

hehe...sweet je mak echah...

ish,merantau la best echah.. meh datang penang meh..echah belanja laksa okay? hehe

all the best...

echah mashuri said...

sis sarah~heee..xmuda pn nak 50 an dah:)

zue~heee...;p

aida~hehhe..kalau idakk melebih dari kite.ehheeh

d-la~hehehhe..same naik ke mak yg lebih up.wuwuwu

gadis anis~heheh..esok nak g lata je.;p...anis i love u boleh x?ehhehe

echah mashuri said...

sis ieda~err..entahla.tapi mak pantang makan.pantang minum air batu.pantang msg.banyakla pantang dia.heheeh

yaty~hhehhehe..taik lalat keling;p

belalang hijau~ahha..mak echah single lagi;p

nub~cehhh..hahah

aqish~ehhehe...ayu la sgt;p

echah mashuri said...

akak diana~haha..selalu je kan akak.entahla.echah tua sebab matang;p

akak!nak nakkk..sedapnyaa..ala..takpayah dtg lawat echah.echah jln2 umh akak.boleh?heee

tieah~perghh..mmg ak nak jumpa ko laa...tapi ak baru berangan je nak p penang.hehee..;p

CJ~heee..nak try ah merantau.tp takut menangis je.wuwuwuuw

M a W a D D a H said...

echah..sori baru online...

comel..comel echah...

comel mak echah dan

header tue..:)