Monday, January 17, 2011

orang tua yang macam budak.

seronak weh petang-petang duk main badminton ngan bola tampor.tak dapat pangggg anak orang.tampar bola sudeyy..HEHE.sebenarnya jadual aku sem ni sangatlah terbaekkk dari ladang.terima kasih orang yang tolong arrangekan jadual kelas aku.bayangkan jumaat sabtu memang sah-sah cuti untuk warga pantai timur kan.ahad ngan isnin pun kelas aku tak ade kelas.4hari turut-turut kelas tak ada.sungguh mendamaikan~~esok baru aku start ade kelas.tu pu n pukul sebelas.tapi rabu ngan khamis sangat-sangat pack la.

disebabkan cuti empat hari.jadi banyak masa terluang.boring duk tak buat hapeee duk main badminton.tapi sekarang bulu tangkis dah tersemat kemas atas bumbung.satu lagi dah jatuh dalam gaung sebelah umah.cam hapee kan.tak dapek dah nak main benda berpekdah.aku nak balik umah pun duk sibuk ngan buat lesen.payoh bebenor nak siap lesen haih.bagi aku P cepatlahhh...

lepas tu tadi tak ade keje nak buat.badminton pun tinggal raket je.hapee tah.main asyik hantaran nak naik bumbung je.sekaliiiii..tak turun-turun bulu tangkis.kan dah bosan petang tadi.

lepas tu kan.lepas tuh.kiteorang mainnn...kiteorang mainnn...ayam ngan mak musang!!!hahaha...bodoh je kan.dah boring sangat.dah jadi senior*kononlah senior.jadik ambik pun 5 subjek je sem ni.

sumber carian google:)

HAHA.tadi rase bodoh gila main ibu musang ni..gelakk je keje kiteorang.kalau budak-budak tengok pun diaorang boleh geleng kepala!serius macam hapeee..penat gelak je.bukan penat main pun.mengamit kenangan gitueee.

lepas tuh main lubang tikus.lagilah kelakar weh.kawan aku rakam la mase main sekali kawan aku masa nak lompat tuh terterajang kawan yang buat lubang tikus.sekali tukang penerajang tuh jatuh gedebukkkk pulak..gila ah rakaman paling sengal dah dapat.gatal je tangan aku nak upload video tuh,biar satu dunia tahu budak-budak nih masih kurang matang.miahahah.tapi disebabkan aku masih lagi dalam tawaduqqq persahabatan.jadik tak sanggup pulak nak letak.

esok kena pegi beli dah bulu tangkis tuh.kalau idakk..bosanlah petang-petang,nak pergi shopping-shopping macam duit tak ada je.HEHE.
walaupun kalau pikir balik permainan nih dah tak sesuwaii untuk golongan 20an.walaupun nampak tak matang.tapi this is what we choose to be happy.:)

21 comments :

Abang Jonni said...

nanti bila mu dah tua gile.... dah beranak cucu cicit bagai.....

mende2 camnilah yg akan buat mu senyum sorang2 chah...

tu lah namanya kenangan manis... huhuhuhu...

echah mashuri said...

abg joni~ahahah..tua gila-gila tuh tak tahan.ermm.betul jugak.tp ak tua pn ttp vouge gituee.;p

DuniakuAbstrak said...

main tak ajak kan

diana said...

kesian la sapa yang jadi mak musang tu..ayam semua mekar2 lak kan..
mengiurkan lah!
hehhe..

giler la tangan dok tergedik2 nak chat..
asyik error connecting server je ni..
aih!!!heheheh

echah mashuri said...

ayul~hanya untuk wnita shaja.ahah

akak diana~heee.mekar la sangat..tula.echah pn line slow.hrhrhr...

mR.sYaH said...

ala echah, bkn salah pun main janji ati senangkn.. pasni beli bola tangkis satu balang..

echah mashuri said...

syah~tula wehh..asyik duk serang naik bumbung je=_=

echah mashuri said...

syah~tula wehh..asyik duk serang naik bumbung je=_=

shameel Iskandar said...

best jugak main mainan kanak2 ni. saya dulu suka main decok kapal terbang.

hiro said...

maso kecik jange bg teke

echah mashuri said...

shameel~hahah..echah pn suka decok!:)

fiezah91 said...

dulu kecik2 suka main semua tuh..skrg x main dah.. haha

echah mashuri said...

hiro~hee,,betul2

fiezah~tula dear.tp skrg pn still main.hrhhrrh

Liquid said...

hee besh jek... incek liquid lame dh xmain2 cmtu hee

student said...

ni game masa kecik2 nih...:)

nub said...

syok kot men! haha

maCy said...

awet muda takpe. keke. bdw nape cuti macy ta cuti pon?

bunga said...

bestnyer main2..teringat zaman kanak2 rabina...

M a W a D D a H said...

muda remaja xper lagi main mende tu echah...hehe..

kalau rambut dah beruban, agak2nya nak main tak lg...

hehehe

d_tieah said...

Main lobang tikus?
Aiyooo..
*Konfius2..

HaNTwO said...

permainan kecik2 dulu nih hehehe..kesian budak2 zaman sekarng ramai yang tak dapat rasa permainan yang cmni...