Wednesday, January 26, 2011

mimpi air tapai

tadi kelas balik awal dalam pukul sepuluh.lepas tuh kelas yang berikutnyaa..ecechhh.kelas berikutnyaa kan.skema nya gaya aky bercakap.adekah sebab aku baru bangun tido dan terus bukak new post?sebenarnya kelas aku start pukul 2.tapi madam ade keje.dia cakap start pukul 4.pergh..memang terbaik ah.memahami ketahapan pemalasan aku.terima kasih lec!;)

aku ingat.balik kelas nak tido kejap.pastuh bangun nak siapkan mari menyambung cerita si fariq tuh.lepas tuh nak berblogwalking.dan malam nya nak buat article review.sebut pasal article review.aku rasa malam ni memang tak tido ah.gila kauu.kenapa perlu ada presentation di saat semua ingin pulang menikmati cuti raya cina?kenapa?kenapa?!!!panggg!

disebabkan mamai-mamai baru bangun tido tiba-tiba aku mengidam nak makan ni..
.
.
.
.
.
teka ape nih.teka apa nih.teka apa nih.cehh..perrluuuu ke cakap sampa tiga kali?

a)air tapai
b)air tapai
c)air tapai..

ok.aku mengarut sebab baru bangun.sila maafkan aku.best weh air tapai mesin dengan ais kan?campuur susu.memang terbaik ah.air tapai ubi nih.aku baru je try sekali terus nak lagi.tapi susah nak minum benda nih.terpaksa g besut sebab aku tak tau dekat mana lagi ade.

aku rase mengidam sekarang.balik nanti aku nak try buat.kot2 menjadi kan.mana tau.tak perlu dah kite menapak jauh-jauh semata-mata nak makan benda nih.




29 comments :

ecah..merangkap anak cik nan said...

mcm abc je..ecah x pnah minum plak air tapai..blanje bole??hehe

d_tieah said...

Ape tu wei..
Cm sedap tapi pelik beno nama dia..
Kalo kat tempat aku tapai tu macam nasi tau..
Aku tak pandai mkn tp org ckp sedap..

bunga said...

yummm..yumm..sedapnyerrr...tiba2 cam nak mengidam ugak..

Nobita Sensei said...

macam cendol tapai ke ni?

Solihin Zubir said...

sy suka makan tapai..
tp xpenah lak minum air tapai tu...
sedap ke? tak mabuk ke? huhu..

diana said...

aih..
kamu muda2 minum air tapai tak elok tau dak??
ni la satu punca kenapa ramai kawen tak dapat anak..
jangan amalkan la..
bahaya..

Lelaki Ini said...

hahaha
tapai aku tak makan..
apatah lagi air tapai!
hukhuk

hans said...

aku pun sama macam Lelaki Ini
tak meminati tapai hatta air tapai nya pun
hehehehe

Vote Hans Bernombor 10 Diruangan Komen

mR.sYaH said...

aku tak pernah minum air tapai.. tapi tapai pernahlah makan...

✿nenek moden✿ said...

adeh..belum pernah makan..huhu...mcm sdap je...

Mario said...

mmg sedap...rugi sapa tak makan...

echah mashuri said...

ecah~hhheeh..boleh2..jum trun besut jum.:)

tieah~air tapai la sayangssss....meh mkn.best wohhwohhh..

bunga~nant kite pegi sama2 ye.bunga belanja.ehheheh

nobita~er..lebih kuranglaaa.tp dia takde cndol.ade tapai je.hehhe

echah mashuri said...

solihin~tak pun.tak mabuk.memang terbaikk ah .ehhehe

akak diana~hhhehe..jarang2 jr sis.tp benda ni sedap.tak boeh tolak.

lelaki ini~wehh..rugi wehhh kalau tak makan benda ni :)

echah mashuri said...

hans~cuba laa..dia bukan rase tapai sgt.dia rase susu2 gitu.ehehe

syah~hehehe..mehla kite g minum meh:)

nekmo~hehehe..jum2..kite g makan yuk

rio~heee.sedapkann.perghh..mantop ah.hikhik

JIJI YU said...

keno cendol pulut tapai depey sepital perdano pon jadi ni..

Abang Jonni said...

oooo... nak try buat ye...
kot2 menjadi takpe...
jgn kot2 sakit perot... huhu...

princess laila said...

wahh..cam sedap jek echah..besutb katne nih? huhu

bighagenjo said...

Eh, air tapai boleh layan ke?

iwan_dextrous said...

nk try..hahaha

echah mashuri said...

jiji~sedak2..ajin ugok make situ.ehhe

abg joni~cehh..jgn dibuat tak tau dengan kredibiliti aku.keh3

princess laila~hhehhe..kat nasi air pak amat.

echah mashuri said...

bighagenjo~nape?xleh layan ke.bukan air tuak.hehe

iwan~meh2.hehhee

bighagenjo said...

makruh makruh. hehe.

Miss Yaty said...

yaty tak penah minum pun lagi air ni...macam cedap je...

yaty sekarang ngah teringin nak minum air cendol yang de pulut dan kacang merah..

cedapnye kalau dpt minum sok ni,...yummy! >_<

YanaMIB said...

air tapai?seriously? hahaha~

d_LA said...

pestaim ni dla taw pasal air tapai..nt banje dla oke..hehe

echah mashuri said...

bighbenjo~xmabuk pun awak.xmakruh la

yaty~ahaahah..air cendol pun best ugok dear:)

yana~~yela..betulhehehe

d_la~heee..jum2 sis

soffea said...

macam best je echah.. sis tak penah rasa.. nakkkk~

CIK TOM said...

nampak cam sedap..tp serius xpernah rs...nati echah belanje akak ek..hehe

echah mashuri said...

sis soffe~laaa...rugi xpenah ase.hehhee...ok2 nak ye..,meh echah wt.hehheeh

cik tom~~perghh..jum2 kite mkn nak ?heeee./.ok2 nnti echah blnje:)