Tuesday, January 25, 2011

blind date

di zaman serba cangih manggih ini.diselang selikan pulak dengan serba alatan komunikasi yang ade nih kann..op koss la macam-macam cara nak mengusha kann..nak mencari jodoh.even aku sendiri pun duk buat skandal mesej dengan blogger ini.cinta berputik di alam maya gitueee.HEHE.i harapp youuu terima aiiiiiii seadanya awww..*panggg!
.maksud aku cinta alam maya gituee..cinta sms gituee..bak kate orang,cinta tuh kan buta.boleh jadik je kita berkapel melalui ym ke,tersuka blogger ke.

aku nak cerita satu benda yang menarik tertarik nih.salah seorang kawan aku adelah buat blind date kan..*identiti dirahsiakan.kiteorang nih sexsited jugak duk mengendap kann.lagipun jumpa depan umah sewa ni je.so memang ade chance la aku pun nak mengendap.dan betul.aku tak lepaskan peluang tuh .

kira laki tuh kira sedap mata memandang.,sedap lagi bahu memikul ah.tapi aku semua orang aku rasa hensem.nak-nak pulak pakwe pandai main gitar.oke lari topik sikit.


lepas tuh esoknya.kawan aku tuh tetiba dia terrmengadu dengan kiteorang.masa duk main air kat lata tuh la..laki yang di blind datekan tuh buat derk je dengan dia.hagahammm jadah ah itu laki..buat tak layan.senyap je hingga hari tuh.pendek kate dia tak terima laa pompuan tuh.

memang laki camni.grrr..kan dah tengok pic semua.ala.janganlah terlalu memilih sangat,kawan aku tuh omey ape.grr..lagipun dia bukan hensem sangat punnnnn~~~ok.bila jadi macam ni tak ade makna dah hensem ko tuh.tapi.hensemm kee?

duhai lelaki semua.janganlah buat macam tuh.tak payah rasa hot sangat weh.kawan aku pun cakap bukan berkapel lagipunnn..just kawan-kawan jelah.kawan pun pilih rupa keee?mase dok mesej-mesej bukan main sayanggg..i lap u.u lap ai

sapa pernah blind date?aku pernah dua kali.mase form four dengan mase form 5.HEHE.tapi nasib baik ok je laki tuh.aku bila mesej kedengan orang tak kenal aku ikut rase hati.bila rase laki ni sempoi,ok.baru ak jumpa.bila dalam mesej pn dah perasan gud-gud.tak nak akuh.nanti kena hina free2 jr.

ok banyak pulak aku tulis.tapi serius laki tuh tak patut buat camtuh.

*broadband dah overlimit:(


24 comments :

Zakwan Zainal said...

laki or prmpn same jerr.. ak un penah bling date gk tp lg best.. blind punye blind mmg xnmpk dye dah.. dye xdtg upeny...hahhahaha

mR.sYaH said...

sexsited tu aper? xpernah dgr pun.. aku xprnh blind2 date ni.. sebab aku rabun bukan buta.. hehe..

iwan_dextrous said...

x pernah..x minat.haahha

nur aisya humaira said...

macam zaman seklh2 dlu je...slalu dgr blind date ngan bdk2 chat kan..??haha..
akak pernh skali,pastu die ajk kuar ngan motor..akak tolak, lps tu langsg da tk contact...haha..
klaka plak rase...:)

Abang Jonni said...

kan lagi seronok ngorat depan2 tau... cam kat bas stand ke... soping komplek ke....

mula2...

phewittt... sorang je ke kak long....

kalu nasib baik di layan...
tak baik kene carut le....

huhu..

lea said...

aku pernah blind date sekali dan tu yg terakhir kot.
takbest la blind date coz org yg kite kenal secara maya sgt lain bile jupe secara realiti....

Along Tapa said...

blind date??tuhan bagi aku celik lagi..so selama ni aku buat celik date jek la..

Gorengbaek - Along nak pecah rekod...buat entri bunga-bunga

Hangit Habis dah - What kind of person are you actually?

aLya said...

uish..takot gak tue. setakat nie alya xpenah lak terai. rasa gak nak mencube..hahaha

bajiku shefi said...

ahaha..ai xpenah blind date n insyaALLAH xmo ah blind date ni:P

Miss Yaty said...

teroknye lelaki cm tu kan..miss yaty tak penah lagi blind date..hihi..

kalau miss yaty buat blind date sekarang agak2 mr gugu jeles tak ek?hihi

M a W a D D a H said...

blind date?? huurrmm...

tapikan bayangkan orang tu bagi gambar licin giler muka tapi bile blind date satu hari tu...ade jerawat batu rupanya...haha

gurau2 jerk...:p

bunga said...

mmg poyo la laki 2..haaa..

echah betul ke nak wak header kat bunga??berapa??

oya said...

pernah sekali & boyfie skang..
dl byk kali org ajk asik x pg je blind date..takut la

d_tieah said...

Huhuhu..
Tak pernah lagi..
Sbb tu kalo ade suke laki kt alam maya, aku tak berani nak luahkan..
Pendam je lah..
Malu wei bila ketemu nanti..
Mn lah tau kot2 jodoh ade, satu hari nanti jumpalah kat mana2..
At least aku tak lah malu kalo dia buat derk sbb tak pernah bgtau pun rasa hati in terhadap dia.. *Chewah

HaNTwO said...

Hahahahah lawak plak bila cah cite cmni....moralnya pasni takmau la blind date pasni....

diana said...

pernah!!!
dengan suami..

mula2 jumpa dia dah cakap
akak cantik..
hahahahhahaha
itu gelak bangga ye.

nora said...

tak penah

ko tolong arrange kan tuk aku 1 blide date lalalla

Cinta kat Salah Orang??

d_LA said...

x pnh blind date sbb dla takut nt dla yg kecewakan org tu..hehe..

►AdamXis◄ said...

as salam...bagus entry nie.he3...tak pernah lak blind2 date...eh3.akak aisya???...hi3

►AdamXis◄ said...

owh x ingat...thanks support BCR yer (^^,)

NICK IRFAN said...

blind date? rsanya xpnh lagi sy melaluinya... lalala tp kwn2 ramai jgk yg dapat aweks melalui blind date

echah mashuri said...

zakwan~hehhehe...tu bukan blind date.kabuss date.heee

syah~ahah..sexsited?eh.excited laaa..typo eror;p.alaaa syah.jumah blind date.miahaha

iwan~cehh...xpelah.ak tau ko tak minat yek

aisya~heheh..akak!best gak kan kalau ingt zman2 dulu.heee...

Adzriel AB said...

tak suka blind date, tapi kalau dah jodoh boleh terblind date juga dgn husband 17 tahun yg lalu.

Miss Kira said...

blind date tak pernah..xp kira ada kwn dgn srg guy ni xp kitaorg x pnh jumpa.. he's a greet guy.. ;)
but..we r just a frenz.. hehehe