Tuesday, January 18, 2011

header.

marilah kita bercerita pasal header.oleh kerana aku baru duk menjinakkan diri kepada adobe photshop,jadi duk mengedik la aku edit header.tapi tak la se expert orang lain.sedar yan diri ini amat lambat untuk catch up sesuatu.bak kata kawan aku.bukan salah ibu mengandung.salah diri sendiri yang agak bebal*sila jangan aminkan kata-kata aku.aku tak nak berada di ambang kebongokkan!~~
duk rajin raji buat ini jelah yang aku dapat buat.tapi sayang,bertahan beberapa hari jelah.sebab apa.sebab aku rasa kalau bukak blog aku mesti orang tengok budak gemuk pipi labuh tuh.aku+rasa+macam+nak+picit+pipi+kasi+kurus.dan aku rasa memang tak best bila duk tepek gambar sendiri kat header.tapi aku rasa diri akulah.kalau orang lain tuh tak taulah.pandangan masing-masing.hehe.

sekarang ni ini jelah header yang aku guna.satu lagi aku try buat watermark.aku tak kisah la hudus pun takpe.asal aku ade header.asal aku tak rasa nak delete blog sebab tak ade header.aku kan selalu macam tuh.benda remeh temeh pun boleh nak delete blog.kalau kawan-kawan blogger yang selalu duk datang blog ni memang dah paham dah peel aku kan.sikit-sikit nak delete blog.kadang-kadang diaorang komen buat tak layan.sebab tahu aku tak akan delete.mulut je lebih.HEHE.


**iklan sebentar bersama echah::adah!ingat tak kita ym haritu.header ni la yang echah cakap.tapi ni saje-saje buat dulu.hehe..tak ade keje..maklumlah cuti banyak sem ni..nakkkk cakappp jugakkkkk..HAHHA


bunga itu tidak santai.tapi jiwang;p

entri ini tercetus kerana blogger manis ini.:)

15 comments :

mR.sYaH said...

wah oklh ko leh wat header sendiri.. aku pun org yg buatkn..

iwan_dextrous said...

ok r tu..nnt ajar ea..hihihih

r-mean said...

header buat sendiri lebih dihargai

Ogy said...

pandainyaa buat header sendiri........kagum2

BRO_MONDAY said...

hai awak!!! ('',)cantek header ni, pasndai yu buat...ai sendiri pun gagal nak guna adobe...adehhh~ slalo guna paint je,,,koh koh koh

p/s : Sila lah BW ye...tengkiu...
1. New Entry "~ DiNNeR JPA @ PICC ~"

sahromnasrudin said...

assalamualaikum..sy folo blog ini..cantik header awak tue..boleh buat biz pas nie tau

nurul riza said...

cantik header...sy failed..mcm mne nak edit pic cartoon tu..

shameel Iskandar said...

kira hebatlah boleh wat header sendiri. Tahniah echah.

nub said...

wow.baruu!!

lawa2. hhehe

Syafiq Rosli said...

cantik lah

Abang Jonni said...

harharhar... berbakat buat header upernye... cantik apa...

tak reti ah buat header2... huhu..

diana said...

buat watermark lawa2 echah..
nanti boleh buat untuk akak lak.hehhe

M a W a D D a H said...

echah!!!

thanks echah...

comel2...adah amek ea tempek kat blog...ngeeee...

M a W a D D a H said...

echah...header tue jadi kecik bile upload header tu dlm blog...

echah..help me...hihi

Mario said...

terer jgk ko ni ecah...