Sunday, January 16, 2011

entri khas untuk abang ngah aku :MOHD ZAMY SHAM

pernah tak korang search nama dekat google.Kalau tak ada keje memang main search google je.biasala tak ada keje.HEHE.aku pernah jugak search nama aku.tapi almaklumlahhh tidak sefofular orang lain..haghaaammm..tak ade pun nama aku.hehe.

tapi yang kelakarnya abang aku ni main google jugak.banyak jugak hints nama dia masuk keywords.pergghh...kantoi aku ade blog.dulu pun pernah dia google nama dia.dahtu.sapa lagi nak google nama sendiri kalau tak diri sendiri tak?hish,menyempat lagi abang aku buat perngai budak-budak.padahal dah jadi abi pun sekarang kan,

nampak tak baris kedua lepas kelambu tuh?biasa ah.selalu ramai cari kelambu dalam blog ni.HEHE.mohd zamy sham !haihh..kantoi la entri aku dolu-dolu duk mengumpat abang aku ni.HEEHE.


ni la tuan empunya nama zamy sham itu bersama anaknda tercinta yang kiut macam cik dik dia.;p.esok-esok masuk pulak keywords ni kot.HEHE.mungkin boring ditempat keje,jadi meng search nama sendiri di google.yelah.buat ape nak search nama orang lain kannn..

ni isteri dia merangkap akak ipar aku yang aku sayang.HEHE.korang tak sayang ke akak ipar?sayang je kann..tapi maluuu nak cakap.biase ah.rayyan tuh kemain kan pakai spek gedabak tuh.ayannnnn u r rock la dik.cik dik sayang kamuuu...bila kite boleh beramas mesra.hikhik


HERO CILIK keluarga aku.cucu lelaki pertama famili aku la.tu yang sayang kemain tuh.aku lagi sayang dia sebab kami berkongsi tarikh lahir.senanglah nak hadiah dari Abi dia kan,dah takde alasan.kalau ayan dapat kek.cik dik pun nak kek jugak!!

oke.muka luhur perasan suci.

sekian sahaja.aku harap lain kali abang aku search ade la jugak benda dia boleh baca.tak adelah search tapi frust macam aku.HEHE.

17 comments :

akema yazid said...

weewwiitt...
comey la abg ko..
eh2, comey la anak sedara ko..
HAHA..;p

aku minat shaheizy sam..
agah2 dia minat aku tak?? ;p

mR.sYaH said...

mmg comel2 blaka anak2 ang ko.. boleh aku nk tumpang cubit pipi.. haha.. aku pun prnh menggoogle nama aku.. adalah gak.. eheh..

PuanBee said...

haha kantoi dengan abg yer..tp mcm best jer perbuatan abg tuh..

iqbalhakimi said...

hehehe..keyword hot tu =P

comel la baby tu pakai rayban..

Cik SHiNJU said...

Tomeinye..anak sedara kesayangan Cik Dik tu..rase mcm nak cubit2 pp tembam dia tu...

Pelan2 kayuh Cik Dik..
X lama lg masuk la nama kat Google tuh..Silap2 atas nama Dato' CT :P

echah mashuri said...

akema~yang hitam gitu ko cakap comel.ahah..kalau ank sdara ak tuh ak boleh consider la as a comeyy sebab menurun ak.miahahah..shahziey sham tu hensem kan:)

syah~hahaha..ak xde pulakk..erm.jgn cubit ank sdara ak..nnti gelebehhh.;p

puan bee~heeheh..xpela kantoi pun.redha jelah.cuma dah xleh mengumpat

iqbal~hheheh..rayban besar dari dia;p

cik shinju~hahha...tembam dan debab;p

ishhh...xtercapai akalku;p

bluethunderheart said...

kunjungan perdana
salamkan penuh persahabatan untuk sekeluargamu disana
salam hangat dari blue

echah mashuri said...

blue~ya2 kunjunglah.

Un Phat Lee said...

gua gua teka umur die...35 tahun.maksud gua bapak die.hehe

echah mashuri said...

ehh..bapak dia baru 27 la phattt!!hahah

diana said...

tu dia pipi..
makan apa beras cap apa ni?/
hahahah..

nak google nama sendiri jap!!

echah mashuri said...

akak diana~haha..pipi dia menurun keturunan bukan sebab mkn ape je.;p
dah kturunan famili gemok.dapat la jugak kat dia sikit.ehheehh

soffea said...

comeynyeeeeee... dah la debab. geram. gerammmm!!!~


echah.. cmne wat watermark kat picture tu? cntik la~

echah mashuri said...

sis soffea~akak debab macam echah.hahah..echah wat sendiri pakai photoshop.akak nak ke.echah try buat.eheh

ummiarissa said...

tak pernah terpikir nak google nama sendiri..boleh gak cuba ni kalau ada masa..

n@jwamz said...

ahhhhhh cumelnyer baby rayyan!!! schweeeet bangat sih! alaa, ak x leh laa nk xperien ade kakak ipar...huhu i'm da eldest!

echah mashuri said...

ummi~heehe...asyik google nama dia je^^

najwaz~haahha...tgk la ank sdara sapa dear;p