Sunday, January 2, 2011

derma darah

sebenarnya dari tadi duk ngadap blog nie.line pun dah oke tiptoptop,tiptop lee sangat=_=. sebab dah selamat berada di area machang.entahlah.nak berblogwalking pun tak tahu nak mula dari mana.dashboard?shoutbox?akhirnya aku duk mengulingkan diri.NYAMAN~~penat mengemas tak hilang lagi.kununya.dahla aku jenis kalau beralih tempat tido tak boleh nak tido.pukul empat pagi pun belum tido.entah pukul berapa tertidur.alih-alih pukul 5 lebih kurang dah bangun balik dan terus tak tido-tido..grrr...

ni cerita semalam.semalam kiteorang pegi makan.pergh.kuar makan pun nak cerita dalam blog.haih.kalau boleh potong kuku pukul berapa pun nak tulis weh dalam blog.HAHA.
kiteorang duabuah kete.aku duk kete depan.yang kete satu lagi sah-sah duk belakang kan.kire macam konvoi kann nak pergi makan.eleh.konvoi ke kalau dua bijik kete?kisah hapee aku!layan jela..HEHE.

dalam duk sedap-sedap cik yuni kite memandu tuh.tetiba menjerit tak hengat.aku selaku orang yang duk tepi dia terkejut ah.mana tau uny nampak jembalang ke kat tepi-tepi jalan.aku memang kalau apa-apa mesti fikir seekerssssss..penakut.biase ler.hehe.ghupe-ghupeeenya pacat kat kaki.elehh..pacat yang ditakutnya.meroyann lah akak kita tuh!siap berhenti kat tepi jalan lagi.duk hentak-hentak kaki .kalau orang lalu lalang mesti cakap budak neh apehal.?apekes?apekebenda?

budak-budak belakang siap turun kereta nak tau ape yang duk berhenti memalam buta neh.

lepas je pacat selamat dibuang menggunakkan tefon bimbit wana.gilos.guna tepon bimbit wat buang pacat.tak ke oghang kayo eh tak syg enfon.hehe.

lepas tuh aku duk gelak-gelak kat uny.siap warning jap ag jangan duk pegang gelas aku time makan.ade najis mutawasittoh sebab pegang pacat.HEHE.

tiba-tiba aku rase gatal.aku sentuh kaki aku rase geli geleman..huarghhh..menatang pacat ada jugak kat aku,aku apa lagiii..aku menjerit lebih kuat gilaaaa boleh gegar dunia.walaupun agak hiperbola disitu,tapi percayalah,ia sangat kuat dan nyaring.HEHE.terima kasih untuk wana sebab berjayaaaa buangkan pacat kat kaki aku walaupun aku menjerit dan kaki bervibrate...!!kredit untuk wana yang penggeli tapi berani bila kawan dalam kesusahan,hehe.

tula.duk ngata orang.alih2 pacat aku lagi besaarrr dari yang uny punya.cehh.siap sempat beat pacat sapa lagi kuat dan sihat!-_-.ehsss.lepastuh kereta belakang pun.si dila tuh.terkena jugak pacat.aku pun tak tau.mungkin time musim hujan neh pacat duk mengawan kott.kiteorang dah mengangu diaorang.maaf pacat.sudah menghalang niat suci murni kamu menambah zuriat.

lepas tuh.sempat lagi aku makan nasi goreng ikan masin.eh.diet keee?ala.takpelah.setahun ada 365 hari.baru rugi sehari tak diet kot.esok-esok start la.ceitttt!!!


30 comments :

S..U..D..@..I..S said...

echah sakit perot gelak niii..lawak la echah...pacat merayap sejuk je kan....hhehehe

AiDa AzRyN said...

xpayah diet2.. makan je hape yg kita ske.. ngeh2.. :P

miwwa J said...

hahahaha kelakar2~

sugar2 kapas strawberry said...

lorrr..bru nk puji sbb g derma darah ke hape kn

raingers said...

memang derma drh tanpa keizinan :)

CIK TOM said...

hehehe..ingtkan derma darah kat spital td..upenye kat pacat..wakakak...

cik tom xgeli pun pacat..

Yuni Aisyah said...

haha..lawk2...mati2 ingtkn derma darah kt hospital..:P

Abang Jonni said...

rawatan free tu chah....

org dok bayar letak kat muka, dahi... punggung... isap darah kotor.

eh... tu lintah ye tak.... huhuhu...

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

haha, title derma arah mengerikan..

pacat menggelikan..haha;D

syafiQakarim said...

hahah pacat pun takot ;p
ceh..mcm berani ni.hee

maCy said...

nasik tu buat ganti darah sedut dek pacat ke. haha

diana said...

pacat ??
akak pun tak suka la..
apasal banyak sangt??
baru balik dari bendang ke apa??
heheh

mR.sYaH said...

baguslh pacat echah... biarkn dia isap darah..

diet? xyahlh start awal2.. aku pun xdiet lg.. heheh..

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

selamat tahun baru

DuniakuAbstrak said...

tu baru kat kaki, kalau pacat tu masuk dalam kain kau deep inside over there camne?

kah3

echah mashuri said...

sudais~~hhehehe..tula.mengata org tetiba terkena sendiri..hukhuk

aida~~heee..xleh2 kena diet.;(

miwwa~~haha...klakar kalau ingt balik.=_=

sis~eheh..eh echah tkut drma darah..wuwuuw

raingers~derma dalam trpaksa.

cik tom~ehh..echah takut pacat.hikhik

yuni~~ishh...katakan tidakkk pada jarummmm

wunny said...

haha tak rugi pon tak diet sehari. ^^

salam singgah! :D

*cimOt* said...

aq nak pacat!!

ape kate korang??

M a W a D D a H said...

baik kan echah derma kat pacat darah tue..hihi

Along Tapa said...

haha...jadik keputusannya pacat sape paling gemuk ek echah??

ko stil nak diet ke??buat pemakanan secara berkala je dahla~

Gorengbaek - Lagenda Melayu: Pemberontak yang disanjung

Hangit habis dah - Cik Miamans kata aku frust peringkat tinggi..otak ko!!

d_LA said...

haha..camne leh bwk pacat tu??pacat tu lpr gak kot..hehe..mmg geli pon menatang tuh..x suke beliau

HaNTwO said...

huhuhuhu geli pacat lintah auwwwwwww :)

CIK TOM said...

kalau echah geli pacat..nati kita pi camping biar cik tom yg buangkan pacat if melekat..hihihi

YanaMIB said...

ahaha klu sy pn jerit gak wuii..pacat blom nek atas kaki dh meroyan..klu nek ats kaki...wuiii puting beliung jdnya..hohoho~ =P

Ain Zulaikha said...

takut pacat, dah pena kena gigit dah T_T

Mario said...

pacat mmg bahye...ekeke

Amy Syaquena said...

Amy takut dengan pacat eh silap geli dengan pacat...

Cahaya Kehidupan said...

serius geli dengan pacat...=0

g@Ry DaNi@L said...

haha.. excited la tu jumpa member2 kat U.. :)

fiezah91 said...

ceitt..wakakaka..tu la ngata org..kan dah kena jgk tu.. hehe.. :P