Friday, December 31, 2010

tidur bersama

aku rasa aku neh dah gila menaip.tidur makan bersama blog ja.nasib baik line neh walau slow mellow apollow.tetapi masih boleh bukak new post.:).bersyukurlahh chah.
come from google.

hari ini.rata-rata blogger sudah menulis pengakhiran pasal tahun duaribusepuluh.jadi aku pun duk gatai tangan jugak menaip pasal review blog aku.baiklah.serius cakap.dalam tahun ini dah banyak kali aku berfikir nak delete blog.tapi di sisi lain aku berfikir yang blog inilah hanya satu-satunya aku nak sampahkan repekan aku!kadang- kadang aku merepek je nak delete.bengang dengan url aku!sampai hari ini aku bengang dengan dia.=_=.baiklah.aku admit yang url aku jiwang.huishh.huishhh.

bulan ini merupakan banyak nyaaa entri aku dah publishkan.sebanyak 50post wehh.berfikir-fikir benda apa yang aku dah tulisss?.hape tah yang aku dah tulis.hape tah ditulis oleh aku.perghh..cukup tiga kali ulang ayat yang maksudnya sama.kurang pastilah aku.selalunya paling banyak pun 28post sebulan.aku terdiam sebentar dan berfikir-fikir.banyak jugak ya modal aku nak merepek.?bulan ni aku tak blogwalking pun.keje aku hanya buat post baru.menulis tanpa hala arah dan tujuan seiring dengan motto hidup aku!merepek selagi boleh.!!
tapi masih ada yang sudi jenguk.sobsob.tacing aku.adalah 100uv sehari.paling banyak.*kesat-kesat air mata dengan hujung tudung.alhamdulillah dah tuh!sebab aku dah cuci tangan blogwaliking bulan ni.

apa yang aku suka tentang blogging ialah boleh berkawan dan boleh jaga tepi kain orang.itu aja.titik.

tapi yang aku sedih kadang-kadang dah ramai blogger yang tak update blog or dah delete blog.serius aku rindu nak baca entri-entri beliau-beliau itu.agak-agak ada tak orang rindu aku macam tuh,HEHE.


huarghh...dahla aku tak tahu nak tulis apa.tapi tahun depan aku akan menulis dengan rancak lagi.biar dalam dashboard korang ada nama aku ja.ha,senang cite aku nak jadi tamak tahun depan.nak blogwalking biar sampai pengsannn.bangun balik,blogwalking balikk.lepas tuh pengsan lagi.agaknya boleh tak!ya!echah boleh!yaa!

gilos.tadi cakap nak delete pastuh cakap nak update kasi rancak.ko gedik chah!gedikssss.

inikah review blogku untuk tahun ini?hampeh hempuk wehh.=_=

8 comments :

Ogy said...

teruskan menulis ya......semoga tahun 2011 lebih gigih membelogkan diri... :)

zuhanismohamed said...

btl lah..selalu tpikir nak delete blog gak tp lepas tu xsmpai hati pulak..ha ha

oke..next year makin meriah lah blog echah ni..hee

AiDa AzRyN said...

Happy new year!!! hehe.. :D

YanaMIB said...

haha boleh je nk BW smpi pengsan..=P

hepi new year echah! next year rajin² singgah blog ai ye..weeee~ (^^,)

Ain Zulaikha said...

percaya atau tak saya terasa macam nak delete blog sekarang ni?T_T , takut tak terlayan pulak blog ni nak masuk sem baru T_T


terima kasih komen entry saya tajuk help me! help me! :) Selamat tahun baru :)

diana said...

secara jujur akak suka banyak entry kamu..:)

echah mashuri said...

mamagee~~thnks mama!;)

zue~~tula..asyik nak pikir delete blog.ehhe..

aida~~thnks dear!:)\

yana~~okess..akan selalu di blogwalking kat blog kamooo..:)

ain~~haippp..jangannnla...ur blog kiut miut piut laa..heee

akak~~perghhh..terharu kak.T__T

CIK TOM said...

cik tom pun ade rindu seorg blogger yg dah delete blog dia..cik tom hrp kalau nak stop xperlu delete,...just biar camtu je...