Monday, January 3, 2011

aku pun tak tau kenapa aku tak update blog.kadang-kadang aku g blog orang aku baca entri je.tapi tak tinggal jejak.kenapa aku ni?

fuhhh..fuhhh..tiup kanan tiup kiri.bagi hilang gejala malas ni.mungkin blogger shock kot*adaptasi dari culture shock.sebab line elok jadi tak tau nak mula kat mana.nak update blog atau tidak.nak blogwalking atau tidak.akhirnya blog serabai.serius aku tak sempat nak fikir nak update pasal apa.mungkin mood masih terkinja-kinja eksaited jumpa kawan-kawan.HEHE.

tadi baru daftar.esok dah start kelas.tapi berita baik esok kelas pukul sebelas.tapi yang kurang baik terpaksa bangun awal sebab kena jumpa penasihat akademikkkk..encik rashid tersayang.perghh..kalau bini dia baca aku tak tau.kalau dia baca aku lagi tak tau.aku errr.aku suka encik rashid laa..sebab dia murah markah.serius.:).dah dua sem dia ajar aku.seronok belajar dengan dia^^, dan sem ini dengar kata dia pun akan mengajar lagi kelas aku,hoyeahhhH!!!

sebab aku tak tau nak update ape.nak dengar satu cerita tak?ceghita ni benar-benar belaka.akak aku cerita.aku tukang dengar dengan tekun je.tapi sebab mengambil adaptasi ilmu perlu disebar sebar.maknanya cerita punnn kena sebar sebar.takbloeh kedekut nak bercerita.hehe.

tapi cerita seram weh.HISTERIAAA..ceitt..serius weh zaman asrama macam-macam histeria ada.nanti aku cerita kalau time aku berani.dipendekkan cerita.ada sorang pompuan,dia masuk jin hape tah dalam badan dia.jadi dia bertukar jadi orang lain.habis warden ustaz semua datang.masa dia dukk masuk hantuu tuh.dia jadi ganas kann.korang pun mesti tau cmne org histeria..lepas tuh dia cakap AKUU LAPARRR!!AKU LAPARRR!*eh betul ke dia cakap camtuh eh.lebih kurang kot:D.lepas tuh.pastu cikgu tanya LAPAR APA?NAK MAKAN APA?dia cakap LAPAR NAK MAKAN AYAMMMM KFCCCCCCCC!!!!perghh..layan betul itu jin dalam diri dia.boleh pulak mintak demand2 ye.akak aku ada time tuh bantai gelak.HAHA.kalau aku pun gelak guling.ada ke time .cikgu pun nak tergelak.tapi mungkin mood tahan kot.HEHE.tapi akak aku cakap dia memang betul-betul histeria.sebab dia tak gelak pun masa cakap KFCCCCC.

sebenarnya tadi aku makan kfc sambil makan sambil ingat cerita tadi.pastu rasa nak gelak sorang-sorang.gilaaa aihh.takde pulut-pulut kuning ke apa dah sekarang.tak perlu cari ayam kampung untuk pengeras jin.KFC ade hah!24hours lagik=_=.

entah hape aku update.meraban je.assalamualaikum.




37 comments :

iwan_dextrous said...

wow..mkn x ajk.hihih

nice story..klakar..huhu

Dextrous cyber life

M a W a D D a H said...

yang title kat atas tu sama la macam adah...

eh, tercomment plak...hihi

gigi rongak said...

haha..selalu baca tapi malas tinggal tapak kaki dan tgn.haha..

dahsyat jin mtk kfc..hehe

Along Tapa said...

ko ingat jin tak reti mintak kfc ke..diorang skang siap dah pandai mintak pengeras beg gucci, psp, macam2 la...

Gorengbaek - Tips nak tau brader tu dah berpunya ke belum

Hangit habis dah - Cik Miamans kata aku frust peringkat tinggi..otak ko!!

maCy said...

macy rasa kalau kasi kfc kat dia histeria pun hilang. hee

Lulu caldina said...

mintak sikit kepsi...huhu..

d_LA said...

haha..jin moden tuh..smalah kalo dtg mood mls mmg x menyinggah pom..hehe..

- GC - said...

teruih aku rasa lapaq gila tengok kepsi tu.....

Ellen said...

wah...advance btl hantu tu ya..minta KFC ni..miahahaha

Cik SHiNJU said...

Woooo...ade kepsi la..
Lapooooo....sob..

HaNTwO said...

hahahah jin urban la tu mintak kfc...kalo jin kampung mesti mintak ayam hitam hehehehe..

Wan Hafisah Collection's said...

Kamu ni ecah, geram aku tgk KFC kamu, bknnya geram tgk tajuk entry kamu pjg berjela. ngeeeeeeeeee...

Ogy said...

alah ecah...biasalah tu..mama pun..selalu baca blog org...tp tak tggl komen..maybe sbb curi2 bw kt opis...kalo setiap org nk komen..aduii makan masa gak tu...hik3..

mario said...

hehe...sian le jin tu tak dpt kepsi sbb ko abiskan chah ooiii..ekeke

zuhanismohamed said...

uih..lawak kot..tengah histeria pun boleh demanding lagi..he he..

kakchik@ella said...

Jah .. ambho tadi baghu make KFC. hihi ..

CIK TOM said...

nape tajuk xkena dgn n3??heheheh...nak kepsi gak leh ecah bmucuk???


ckp nak ym ngan cik tom..tp cik tom on ym xpernah plk tgk ecah on ym..

echah mashuri said...

wan~haha..kalau ajak sah2 kena blanje.baik ak cerita selepas makan.save bajet ak.;p

adah~~hehe.tula..haha..ade pulak terrrkomen;p

ngak~~tula.akan mencuba bw betul2 nanti.:)

along~tuhhh tok bomoh yang demand uh.HAAAHAH

maCy~~ahahah...terus lantak kfc dengan lahapnya;p

lulu!~tettttt..dah habis la.huhuh

Zara Hannan said...

adui~ kepsi... lapar la plak. wuwu~

De Mois said...

oit..jin ni aku knal sgt ni. dia bukn mkn sgt pn. dy nak mainan kfc je. haha..

nice2..mlaupun xtau nk update ape, tp stil bole update. haha

saya_arief said...

kay ep c..

nakkkk..

n@jwamz said...

dearie echah!!!
aku pun excited nk tgk belog ko echah:) hahax ensem ke en rashid tu?? sayang ko kat dier ekk..hua3
jin era digital.. x lyn ayam kampong weh!! jin tu cakap kfc mariiiii.....

one2paii said...

patut la selalu malas,ghupe2nya dah lu asik melantak jerk..tuh yang berat tangan ngan kaki nak menaip tinggalkan jejak tuh,,hahah

echah mashuri said...

d_la~~hehe...jin mileniummmm..huk3

GC~~ape lagi weh..cepat2 ambikkunci keta cari kheppppchi.

ellen~tu la sis.HAHA.entah btl ke x jin nak makn=_=

cik shinju~hehe..jum g mkn jom.cik blnje.;p

pokcik~haha..adolak gitueee..ayam hitam uh ayam blckpaper ke..perghhh.heh

akak wan~~hahaha..tajuk panjang berdepa sebab banyak cakap.mulut kepohhhehehee

mama gee~~ehehe..tula..best gak jadi silent reade kenkadang
:)

bro rio~~haaha..dia makan kambing itam sudeyy..kepci untuk manusia sajeeee.

echah mashuri said...

zue~haha..tula..pelik2 je=_=

kakchik~~haha..suka panggil echah jahhh!uwaaa..;p

cik tom~~entahla..main bedal je sis.b;)

zara~~jum2 kite mkn same2.:)

de mois~~wakakkaka...ade lak nak mainan kfc..gila..sempat lagi pikir cmtuh.hahah..update meraban memangla boleh;p

arief~~hah!hambik singgit g beli kepci

najwa~~eeee...lameee ko tak dtg sini..wuwuuww..tak sayang aku agaknyaT_T

one2paii~~haha..ala..kdg2 ak nak jadi silent reader gakkk..baru bestt..mcm stalk blog org jr..;p

Nurulbadiah Lai said...

sis pon kadang2 camtu gak dear hehe..

TunTeja said...

kikiki.....rajin2 update! apepun kepsi tu nampak sedappp :p

Alin said...

jika kita tgglkan jejak pasti hati org tu berbunga2 kan...

YanaMIB said...

hohh! gila moden jin zmn skrg..tah tah dlm kfc mmg byk jin kut..erk! pitam! @_@

xpe ai lebih suka mekdi..prosperity! yummieee~ ^_^

iqbalsyarie said...

terliur trgok KFC banyak2

Pencacai Alim said...

aku pon dh mcm ko..hakhak

the observer said...

http://kalerhidop.blogspot.com

echah mashuri said...

sis nurul~hehe..tula.kdg2 xsempat nak jejak menjejak

teja~huish..taktau nak update apa.tiba-tiba blurrr

alin~~hehe..sepatutnya mcmtulah;0

yana~~perghh...echah lebih suka double cheese begerrrr.perghhhh

iqbal`~ehehe..jum makan meh!

pencacai~hahha....tulaaa.doiii

the observer~kenapa ya dengaan url itu?

hans said...

laparrrrrrrrrrrrrrrrr
hahahaha
sedap plak tgok KFC tu

P/S : Pandang Kemana Tu? Rimaslah!

S..U..D..@..I..S said...

oit ada kfc...aku makan rfc ja...sdap juga

Phat Lee said...

nyum3 sedapnye ayam tu...

echah mashuri said...

hans~hahh..sedapwehh..

sudais~heee...mkn je kfc ke rfc ke

phat leee.~nak?