Wednesday, January 19, 2011

blogger tertipu.

sekarang hangat kan isu blogwalking segala auto itu.persoalan aku.ade jugak nak cari duit macam ni ya.haihhh...riak sangat tunjuk cek nuffnang segala.tapi kalau stakat nak blogwalking secara macam nih.baik tak payah weh.kesian la blogger lain.update banyak kali pun habis banyak 200uv je,segala teknik seo,bw manual cari material nak update.semata-mata nak tarik pengunjung.korang dapat juta-juta.haihhh.tapi sepandai-pandai tupai melompat.gedebukkk cium tanah jugak.ye dak?

padanlah kalau aku tanya haiii sihat tak.boleh pulak balas."jum ke belog saya ada blablabala"
haih.orang tanya benda lain jawap lain.sebab hapeee..sebab duk menipu je.ceittt...walaupun semalam lagi duk dengar hal ni.tapi hari ni baru aku nak kecoh.eh?soriii...EHEHE.

tadi baru duk baca entri sis ellen ada pulak yang tuduh dia main auto-auto ni.heee..yang pesen kedengki terus ambik kesempatannn kann..aku suka la sis ellen tuh sebab kalau tanya apa pun dia jawap.sebab dia sendiri yang balas.bukan auto-auto blog segala:).sis sabar k.i lap u lahh.ehhe

takpelah weh dapat sikit pun asal seronok blogging.heee..nuff ke heart beat ke.sekadar sampingan...:)

*entri ringkas sebelum pergi kelas balik.gila pack kelas.wuwuwu.;(

14 comments :

d_LA said...

yg bengkerknye kdg2 siap suruh org komen en3 dia..padahal dia x bc pun en3 kite..mmg bengkerk ngan org auto BW ni..aritu kan dla sound la kat SB dia, ckp kat dia, betul x baca ni..ngehngeh..sekali beliau trus main komen n follow..bila dla bukak balik blog dia, xde dah SB tu..haha,,teros buang tu

maCy said...

oh stuju ngn d-La. macy na kumen tang tu gk senanye. "dtg sini bace entry." porraahhh. hahahaha

bunga said...

ada gak yek cam 2..heran tul..haa...

d_tieah said...

Wei, sbb tu lah aku tak suka nak bw guna yg dari shoutbox tu..
Menipu je byk..
Kalo yg msg kat shoutbox bunyi cam skema je suruh p blog ke, bgtau tajuk artikel dia ke jgn masok blog dorang tu tau..
Serius ni..
Ko boleh nmpk kat shoutbox nama2 yang selalu je!
Contoh cm kat shoutbox aku, nama sembang tu mmg penipu..
Bile masa lah aku pernah masok blog dia..
Hari2 plak tgk msg dia ade je kat shoutbox aku tapi ayat skema giler..
Yg betul2 masok blog ko akan mention nama ko or rupa paras blog or header ko..
Tu blogger yg betul2 singgah lah tu..
Tgk bebelan aku pnjg derr..

nub said...

hehe..meh aku bagi upah depa yg auto blogwalk tu..aku bagi 25 sen total duit nuff aku...wahahha

Fariq said...

betul tu echah,, walau pe pon blogging la secara ikhlas, lagi epy dan bahgia..

Detail Segmen Mari Menyambung Cerita

Yann Mazian said...

nikmat bw secara manual itu lebih indah drpd auto bw. hehe. :)

Along Tapa said...

fraud tu tetap akan jadik punya..jadik ubatnya cemana??aku cuma pegi kat blog yg pernah komen kat blog aku...kalo ada orang fraud komen gak taktau la aku...hihi

Gorengbaek - Kelemahan-kelemahan kaum jantan..

Hangit Habis dah - Transformasi HHD

diana said...

tamak jadi gitu la.
ada tu yang nama nye memang nampak macam orang beriman ye..
tapi tak sangka menipu jugak..

g0m0k9enDek said...

memang nak kena lempang laju2 itu org.. sis ellen plak kena tuduh pe hal? heh..

Gayahspears said...

Gayah da baca n3 k.ellen tadi... cian dia... ape2 pon same2 lah kita memohon maaf kalo kita da buat slh.. cam Gayah tuduh khai :( huhu

Ellen said...

Thanks dik...akak terharu..mai sini..i lap u juga la..hehe...akak ada entry baru yang menuduh akak lagi ni...tanpa usul periksa, tak pe dah nasib hari malang buat akak kan...rasanya ni orang yang sama sebab tak nak bagi URl ..huhu

Tapak Kaki said...

aku ingat blogging ni tak banyak kerenah.. rupanya ada jugak mehnahnya yer..

echah mashuri said...

serius ak geram nak balas komen sume.uwaaa...bz kelas pack.korang xmrahkannn:)