Wednesday, January 19, 2011

bilakah saat berhenti blogging?

gila comel budak ni renung masa depan.aku syak budak ni mak bapak khawin campur.comeyy weh,kalau ade depan-depan aku picit picit budak ni biar puas hati aku.aku pun tak tau anak gerangan siapakah mak ayah budak ini sebab aku google je tadik.

semalam kawan aku bertanya.sampai bilahkah aku nak blogging.aku pun terpikir jugak.sampai bilaa weh?sampai bilaaa nak mengarut dalam blog ni.sampai syurgakah.heee.aku pun tak boleh jawap weh.soalan punya la payah lebih dari soalan stpm kot.erk.penahh ke aku ambik stpm?tapi kawan aku cakap susahh.

bila dah kerja nanti mesti ko susah chah nak update.busy ngan keja lagi.aku rase dah berkubur tak bernisanlah blog ko*ayat aku ubah sedap-sedap aku.tapi lebih kurang kawan aku tanya camtuhla.
aku jawap.ala..kalau keja pun bukan keje angkat batu.kalau keja angkat batu mula-mula dah aku resign.bukan aku memilih kerja.tapi kerja memilih aku.sapa nak orang malas weh.kot-kot batu tak terangkat.erm.kalau nak ikut busy.dok blaja pun busy,.tapi tetap curi-curi blogging gak.dok keja tuh kalau ade intenet connection update la laju-laju.kalau tempat keje tak dak internet.malam lepas masih ada kann.kalau tak dapat update hari ni update esok-esok.jangan bimbang.tomorrow neber die.;p

kalau dah khawin lagi susah chah nak update.anak berderet.Ha!!aku tak setuju.makin khawin makin banyak benda nak cerita.nak-nak pulak kalau anak berderet.lagi banyak weh boleh mengarut.kau ingat aku tak bedengki ke tengok cerita blogger-blogger yang ade hubby nih.duk cerita pasai suami n anak-ana.perghh..bilakah masanya akan sampai.;p.perghhh cukupppp laaaa chah.

entahla.bila ya time nak berhenti berblogging.mungkin bila aku dah bosan sangat dah ataupun dah memang kering idea mebebel.terkuburlah blog ni.ehehee.

30 comments :

MamaEma said...

niat sama jugak nie...

platipus said...

jgn la berhenti
bgus sebenarnya blogging
boleh kongsi ilmu dgn org lain
selagi mana ilmu kita di amalkan dpt pahala
insyaAllah

mR.sYaH said...

samalah echah.. selagi kita rasa nak tulis.. kita tulislah.. skang blogging pun mcm2 status.. bukan pelajar jer..

Gayahspears said...

adess.. Gayah pon rase nak berhenti blog tp tak blh kot.. tp sbb ade komitmen yg lebih penting kena lah bahagi masa ketika berblog :( huhu

YanaMIB said...

haha kita pn xpernah terpk smpi bila nk blogging..haish..mmg payah nk pk psl tu..=)

syafiQakarim said...

mu ni mekkk ;p
rilex la.selagi blogging tu
cara yg betul,mengisi masa lapang.
kena mesti berhenti.?tak slh kan
berkongsi dan meluahkan. ;)
tok sah pk ah.hee
lg pun duit masyuk kan. ;p

mario said...

aku nk benti dah....

maCy said...

macy cuma pikir. dah tua2 nati segan la ank2 baca kisah cinta mama dia. hahaha

delete2. keh3

diana said...

mana cerita cek nuffnang nye..
dush!!dush!!siap suruh follow bagai..
nak kena echah ni...
ammmmmmmmmmmmmboi!!!!

echah!!kawen sangat best ok..
tambah2 bila dah ada anak..
masa ngandung lagi la seronok..
laki layan kita macam tuan puteri oi..
saja bagi tau..
nak buat echah jeles!

aLya said...

waa..nak gak tulis entri pasal hasben ngan anak2..hahaha
bile la masa 2 akan tiba yek :)

Fariq said...

bila sebut pasal blogger yg dah kawen2 tu,, terpikir lak kak diana,, heheh,, setiap maa ada je certia pasal family dia,, klaka2 lak tu..

TunTeja said...

hahaha! tau takpe.tak sabo nak tunggu update cerita pasal kahwin.suami.anak2.uissh.misteri2.hahaha!

zuhanismohamed said...

smpai2 bila2 pun xpencen kot klu macam ni gaya nya ! hehe..

Cik Jari said...

hehe...skrg cume nak conteng2 je..sbb malas nak conteng kat diari...takpe echah,tak perlu pikirkan saat nk pencen.. selagi ade idea,taiplah puas2....:)

✿nenek moden✿ said...

hmmm..aku pun terfikir nih,...

akema yazid said...

chah, ko pehal chah??
kalo ko benti blogging, aku nak baca blog sape chah??
ko la satu2nya mber blogger aku yang aku pecaya.. (:
text no fon ko kat inbox fb aku.
aku cari fb ko xda pon.
ko tarok name ape hah? ;p

►AdamXis◄ said...

Salam...wah baru terjumpe entry nie...dr siang td mahu bace lepas nampak ade org mention kat BCR...

hehehe semua point dlm entry nie mmg betul...last point tuu sgt2 setuju, sbb tgk yg mak2 nie dok update pasal famly dari kawin sampai ade anak...

rasenya pempuan lg lama berblogging dr lelaki...statistik pun ckp perempuan hidup lama dr lelaki...he3.betul tak?

Along Tapa said...

aku nak berenti blogging sampai aku rasa nak berenti blogging..ko mesti rasa cenggitu gak kan chah??ahahaha

Gorengbaek - Kelemahan-kelemahan kaum jantan..

Hangit Habis dah - Transformasi HHD

JIJI YU said...

chah..ambo kijo doh jugo..tapi boleh jah hapdet..bini jah dok lagi ni..ehehe...

nulhazwany abdul malik said...

mana leh berenti kan..
sayang.. ehe

si para para said...

semangat macam ni la yang di cari selama ni.hehe
teruskan sampai akhirnya..

Si gadis bunga said...

mungkin bila 'aku sudah tiada' kot echah. ;)

apik pehe said...

aaa...jgn berhenti..berjuang la habis habisan dalam dunia blogging..hehehe..apik ni pon da mai seru suh update semula blog..hehe

kiwi said...

haha..btol la kot..t kwen koho byk bnde nk crito..hihi

Cikbelog said...

betul jugak tu. bila agaknya akan berhenti berbelog ya? heehe

CIK TOM said...

berblog selagi mampu...huhu

d_tieah said...

Aku rasa pernah ko tulis pasal ni sebelum ni wei..
*Nampak kan aku mmg tak pernah miss bc entry ko..
Haha..

Tapak Kaki said...

bagus jugak tu anak berderet.. kalau malas nak update, leh suruh je anak tolong update kan..hehe

d_LA said...

bile keje ssh la gak sket..update boleh tp nak bw tu terhad sket ms..kalo kawin kene tgu anak tdo baru leh update..kene tol2 cekal dan gegeh giler2 la time tu kan

echah mashuri said...

weh,ak syg korang suma.sori sbb xsmpt nk bls komen.ak duk bz asement.berlambakkk wehhhh