Wednesday, January 19, 2011

aku betul-betul nak tanya

pernah tak rasa nak update tapi haghammm hapeee punn tak kuar dalam kepala nih.banyak modal nak menulis.tapi asyik duk backspace taip backspace lagi.terima kasih backspace.masih berfungsi bersama aku.

pernah tak korang rasa nak hupdate pasal hidup korang nih.tapi rasenya tak ada yang menarik pun walau ko rasa itu dah cukup bahagiaaaa tapi mesti korang rasa.buat ape la tulis benda dah lepas.

pernah tak korang rasa nak tulis pasal entri jiwang tapi takut kawan-kawan cakap.eleh+cam+tayikk+je+asyik+jiwang+tak+hengat.

pernah tak rasa nak tulis pasal cerita orang lain pastuh rasa.gila apa aku nak cerita hal dia.mengumpat je kejenya.tak dak pekdah langsunggg.asyik duk nak tambah dosa kering ja.dia hidup dia.suka ati depa lah.kita idup kita.dia tak kacau kita.kita pun tak hadap nak jaga tepi kain dia.

pernah tak korang rasa nak berkongsi tips ke hapee ke korang rasa..ala..benda ni berlambak kat google.stakat nak buat entri copy paste baik baring atas katil.lagi seronak.duk copy paste entri orang.macam dah tak dak idea dah tuh.boleh g rebus buku telan air buku tuh.kasi informatif inovatif sikit.

pernah tak korang rasa nak tayang masakan tapi kite sendiri pun duk belek-belek buku resepi lagi.duk kerat resepi dalam majalah lagi.

pernah tak korang rasa nak update pasal blogger tapi korang pun masih compang camping sana sini.masih lagi newbie yang jalan belok-belok.bukan otai.tapi buat apa ada istilah ini?masih dalam proses belajar.

pernah tak korang rasa nak update tapi kelas pulak pack.pastuh nak balas komen orang pun tak sempat inikan pulak nak pegi gedik-gedik macam biasa.=_=

pernah tak korang rasa.cepat cakap pernah takkk?



24 comments :

iwan_dextrous said...

pernah ko rase pening ble ko bace ayat org tu yg rasenye pening..hhihih

bese r tu sis...bkn sng kn nk update

echah mashuri said...

haha..iwan.pernah pernah..err..ak muda dari ko ke tua dari ko?ehehe

si para para said...

hehe pernah jugak mati idea..
last2 tutup je laptop. terus tido.hbs cerita...

Ali ridha said...

dulu langsung tak reti berblog.
kering pula idea ni.

# # Perempuan tolak cinta lelaki baik !# #

# # Perang baju-T RHETT & LINK’S !# #

# Mak Ana raffali suruh korek bakat !#

Fitrihadi.com said...

pernahhh! haha

CIK TOM said...

pernahhhhh....semua tue pernah cik tom rasa....

nub said...

selalu rasa nak pukoi2 jaa..hehe

rossoneri said...

ye lah ye lah penahhh hahaha

nas said...

aku pon selalu back space bila idea yg aku nk tulis xsampai..kosong..hahahhaa
last2 aku cuma 4 hari sekali je update..lamvar giler! :P

Fariq said...

raanya semua penah rasa,,, tapiiiiiiiiii


Janganlah Mengharap Sangat | EP2 - Aku Seorang Blogger

ishiko said...

pernah!!!!
biasa la tu dear... namenye blogging, ape lg yg kita nk tuliskan.. yang kreatif dan luarbiasa tu jarang2 jep ada..hehe~

http://ishikosworld.blogspot.com/2011/01/116-saya-nak-ke-saya-suka.html

diana said...

pernah je..
hari2..
sudah nye buat entry
marah orang je..
hahahah...

MATAHARI said...

aku mengalaminya sekarang...

d_tieah said...

Pernah echah ku syg..
Haha..
Ko tau tak, aku pernah rasa nak tulis pasal blogger..
Blogger tu pulah org kelate..
Haha..
Pendek cte, aku rasa nak tulis pasal ko tapi aku malas..
Ngee.. :) *Gurau jek
Semua yg ko ckp tu semua yg aku ade gak pernah rasa tp yg paling aku terasa adalah pasal entry jiwang!
Yes, its true..
Bila aku tau ex bf aku bc blog aku and aku tau anak2 buah aku follow blog aku, aku dh rasa mls nak cita pasal peribadi sgt lg2 pasal perasaan.. *Malu derr
Sdgkn permulaan aku cipta blog adalah sebab aku nak cita pasal life aku dan segala perasaan aku..
Yelah, nak post dlm facebook lagi lah malu dgn ahli keluarga yg ramai dlm tu..
Mls lah kan nak bersoal jwb..
Erm, so skrg kalo aku nak luah perasaan tu semua dlm bentuk puisi je..
Haha.. *kesian aku

akema yazid said...

"pernah tak korang rasa nak update tapi kelas pulak pack.pastuh nak balas komen orang pun tak sempat inikan pulak nak pegi gedik-gedik macam biasa.=_= "

aku situasi ni chah..;p

TunTeja said...

tak penah!!! hehehehe..sebab saya suka tulis ape je yang saya nak tulis :)

p/s
jgn rasa macam tu.sebab..setiap orang tu ade kisah2nye y tersendiri!

AiDa AzRyN said...

ofkos la pernah! XD

Miss Yaty said...

pernah3..sambil angkat tangan..hihi..

selalu terpikir pasal semua ni..

Si gadis bunga said...

pernah tak echah rase macam nak makan cheese cake time-time takde duit?


hahaha. jauh menyimpang tak?
pernah tak echah rase nak lempang je kite ni. ekeke ;)

mR.sYaH said...

aku pernah.. byk kali r.. hehe..

Tapak Kaki said...

aku tak pernah rasa sebab aku hapdet main tala je.. tekan keyboarcd sesuka hati.. lantak orang faham ke tidak.hahaha

d_LA said...

PERNAH !

soffea said...

echahhhh!!! sis penah n sedang pernah melaluinya. apakah pernah yg kukatakan ini??

huhu.. part nak mgedik2 n reply komen tu paling pernah la echah. masalahnya bukan sahaja pernah.sedang pernah ni. sekarang ni mslh mcm mane nak mengatasi masalah sehebat ini?? komen kat entry pon tak berbalas2 lagi. mengapakah sumenye pernah begini echahhh??? hehehe.

echah mashuri said...

para2~haha..tula..baik tido lg besh kann.;p

ali ridha~lah.skrg ok je blog.besh2:)

fitri~heee..samela kiteeee

cik tom~heee.tula sis:)

nub~pukoii sapa?haha