Monday, January 24, 2011

bila susah baru mengaku kawan

korang sakit hati tak dengan kawan yang macam ni ?pernah tak dapat kawan yang macam ni?op koss la pernah kan.tapi aku mase sekolah dulu pernah la jumpa kawan yang macam ni.kalau kat machang ni belum lagi kot.semua kawan-kawan sini best-best ah.terbaek.serius bila dah khawin nanti rindu korang kan.biaselah bila khawin nanti bizi nak melayan laki ngan menjaga anak.keh.keh.keh.aku memang laaa...berangan lebih.mesti bab-bab khawin terselit jugak.hue.hue.

cehh..sakit hati kan dapat kawan yang macam tuh.bila ade problem je terus echahhhh..echahhhh..bila dah bahagia terus tak ingat aku nih.buat derk je.aku je yang masih di ambang kebongokan still duk tolong dia.

tapi tu dulu laa.sekarang dah buat derk je bila dia dia mintak tolong or ape.tapi kadang-kadang terlepas jugak.sebab dia punya ayat buat kite kesian kan.terus ah tolong gak.aku pun bukan nak mengungkit ape-ape.kalau aku dapat tolong aku tolong.tapi time aku susah .haghammm...=_=


sebab tuh sekarang aku rasa macam tak sesuai bila orang cakap.aku tak ade kawan baik.aku kawan ngan semua orang je.cehh..bukan semua kepala hotak cam kite kan.aku rasa lebih baik ade kawan baik.dan berpakej kite kawan dengan semua orang.tu lagi best.sebab kadang-kadang kalau kita susah kawan baik jugak yang dicari kan..kawan ngan semua orang ni time senang je.kalau nak mintak tolong ke hapeee..mesti kawan-kawan baik dulu,:)

tapi yang peliknya yang susah baru nak cari aku tuh adelah kawan yang aku cakap aku kawan dengan semua orang.bukan kawan baik sangat pun.tapi bila ade masalah selalu je mintak tolong.grrrr.



nak cakap aku tak ikhlas.?memang ah.

9 comments :

Liquid said...

incek liquid sgt benci org yg begitu uhu

nurul riza said...

kdg mmg mcm tu..bile dorang senang dorang tak ingat kite..bila ssh tahu plak cari...inilah ragam manusia...

Robot | Sakti said...

sabar jer lah.

ragam orang macam-macam.

Along Tapa said...

ko takleh ikut aku echah..sebab aku ada title along kat depan..

setiap kali ada member mintak tolong, aku mestila nak tolong...tapi kena bayor siap dengan interest sekali...barula sesuai dengan gelaran along tu...kan??ngahahaha

Gorengbaek - Along nak pecah rekod...buat entri bunga-bunga

Hangit Habis dah - What kind of person are you actually?

maCy said...

macy bru kecik ati ngn member cmtu~

d_tieah said...

Nasiblah aku ni kawan baik ko kan echah..
Hahahaha..
Sebab tu lah aku buat blog tanpa beritahu kawan2..
Bosanlah..
Lebih senang kita luah kat strangers.. *Sape?
Blog lah..

d_LA said...

time senang trus lupe kite kan..mmg sedih rrrr..nak2 kalo time gaduh ngan pakwe, kite sm2 stress..time baik, tinggal kite sorg diri dok kelip2..ouh sgt sedes!

diana said...

akak serik dah nak berkawan baik ni..
akak kawan dengan semua orang je sekarang..
tak berharap dan tak memberi harapan..
jadi masing2 tak kan kecewa..

HaNTwO said...

Biasala tu..ayatnya senang je kita jangan terlampau baik sangat dengan orang...sekadar berkawan...member ambik kesempatan pada kita?? hukumnyawajib shepak dengan kaki!! hehehe