Saturday, January 8, 2011

bila aku nak merasa BE dari nuffnang?

assalamualaikum.perghh..lame tak beri salam kan bila buat entri.sebab aku selalu suka terjah-terjah je.tak sempat nak beramas mesra memang suka main cakapp je.hehe.

broadband ni baru dapat guna tadi je.hehe..tula.selalu melambat-lambatkan hutang.perangai memang tak berubah-ubah.hehe.tadi duk check keywords yang di google.saje gedik-gedik takde keje.heheh..aku nak update pom macam dah takade modal weh.kalau modal megumpat tu banyak tapi biarla dulu.kita simpan buat perkasam dulu.kalau betul-betul dah rase tak boleh tahan nak marah baru kita mengumpat bergosip ye.ehhehhehe.


sebenarnya aku pelik lah.pasal kelambu ni memang selalu ade wehh..setiap minggu mesti ade.satu ke dua hints.memang ramai ye yang cari kelambu dalam blog aku nie.yang aku merah-merahkan tuh memang akan ada lah satu dua hints dalam seminggu.yang tak tahan hantu ngengsot tuh,haikk..gila seram.takdak wehh dalam blog akuuu..blog aku tak berpenungguu!sian korang google kemain kan.alih-alih tak dapat pun apa yang korang nak kan.maaf k.:)
yang ni untuk minggu lepas kot.kemain kan orang duk cari khairul fahmi.makwe dia si jejari runcing tu.bolehla usha-usha kat situ.tapi aku rase dah ramai sangat tahu kan.lagipun dah suam-suam dah kegilaan pasal Khairul fahmi tuh.aritu kan menang piala suzuki.tuh yang kemain tuh,tapi apek memang superb pun.

aku tak pernah nak dapat BE.kenapa ya?cehh..tanya kenapa.jawapan dia ko tuh malas blogwalking.entahlah wehh..susah nak dapat duit orang neh.heee.






17 comments :

Along Tapa said...

aku pun takleh nak jawab sebab BE aku just kat HHD jek..huhu

Gorengbaek - Pengaruh sekolah yang tak patut dibawak pegi rumah...

Hangit habis dah - Lu kan..perangai macam p*** la bangang...

M a W a D D a H said...

nanti adalah tu echah..sabar ye...

M a W a D D a H said...

echah...cantik header...cute je...:)

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

Hehehe...

cari kelambu sebab nak tdoq kot hehe

PReDicToR said...

bab BE nei mmg x tahu...huhu

iqbalhakimi said...

hehe...sabar la yer..cuba update survey kat nuff xpun hantar ticket.. =)

mario said...

tak caye le tak penah dpt...

echah mashuri said...

long~`hhehee..xpelah.aku nak merasa je.kalau takde rezeki ak xmengharap pun.:)

adah~~hehehe...xpelah sis.wuwuwu...echah duk blaja2 je.baru try2 photoshop.heeee..

GKSB~hohoho...kot ye camtuhla:)

iqbal~hehe..selalu je update bio tuh..ticket xpenah anta lak.

echah mashuri said...

bro mario~betul.tapi xpelah.xde rezeki.hhheheehe

Pencacai Alim said...

aku nuff pon takde..

mR.sYaH said...

xpe echah.. aku pun sama gak.. klu ada.. adalah.. betul ckp kau ssh nak dpt duit org ni.. hehe...

Cik Jari said...

hehe..best tido dalam kelambu....sis ade tips..pe kata,cube buat2 tanya kat nuffnang cara macamana nk dapatkan BE...cara nak tny: hantar ticket :)

semoga berjaya

Hazwan Arif said...

nak dpt BE??aku ade share satu tips yg ganas haha...

Aretikz said...

InsyaAllah.. ada juga tu nanti.. cool echah.. hehe.. kalau sudah dibagi tu.. memang banyak tu terus.. hehe..

NuSaNa NoSa 91 said...

nnti dpt la tuh.. sabar je.. gud luck! ^_^

Abang Jonni said...

kelambu ada... hantu ngengsot pon ada.... adeih... terpegun aku...

diana said...

memang uffnang tak bagi be kot..
akak pun lama dah tak dapat..
kedekut la diaorang..