Monday, January 17, 2011

belajar untuk diam.


orang cakap diam lebih baik dari duk bercakap pung pangg punggg pang.jadi aku trylah banyakkan diam dari bercakap.:).okeh.aku nak duk diam-diam je.jadi budak baik gitue.heee.


er..aku nak jadi pendiam ni.boleh kan.errr....seronak la layan blogger chat
err...aku baru dapat BE.terima kasih nuffnang.
err.oke.salam.

22 comments :

iwan_dextrous said...

diam lebey bek..hihihi

echah mashuri said...

iwan~err..ok.diam.err.

echah mashuri said...

iwan~err..ok.diam.err.

Fariq said...

wah dok diam pon bley dpt BE..

salam kenal saya blogger baru, follower baru 6..

EP4 - Khurafat Volume 2

d_LA said...

dla bising lam blog jer..sbb unit dla sume budak lelaki dan sume bapak budak dan sume suke mencarut..hohoho

TunTeja said...

ya Allah;...susah tau nak senyap!!!! tu le azam sy tetiap tahun.tak bejaye2 :)

diana said...

ni entry diam ke..
atau entry malas menaip ni??

d_tieah said...

Sebab ko baru dpt BE ko trus nak xsyen diam kan?
Ko tak nak share duit dgn aku ke?
Aku pnt wei tolong klik utk ko..
Haha..

Pinky Pixie said...

berdua lebig baik. eh? hehe.

nak skit BE tu. heee~

JIJI YU said...

dasat ngak die ni..dok diyang pong leh BE...

Mario said...

tahniah dapat BE....cakap bila perlu jer....ekeke peringatan untuk aku jgk,,,haha

echah mashuri said...

fariq~ahah...sian kat awk kan baru 6 followr.ish2.;p

d_la~hahaah..bising kecoh adelah sbhgian dari hidup kita

teja.ahhaa..tula pasal..haihhh

iqbalsyarie said...

Saya pun nak belajar senyap. Banyak dosa free keluar dari mulu saya. huhu

aLya said...

gud luck.ngeee :)

kiwi said...

nk ikut gk la..kiwi pn nk bljr jdi pendiam gk ^^

Si gadis bunga said...

Lah...bakpenye nak diam plak ni.
tak meriah la dunia blogging if echah diam je

misza said...

ada mata pandang, ada mulut diam. ada tangan(jari) gatal nak menaip jer. he³
p/s tahniah dpt BE. xnak tgk nuffnang, dah merajuk.hik²

iqbalhakimi said...

fuh..cepat diam..hehe...

tahniah dapat be,nanti belanje =D

Abang Jonni said...

hohoho... echah dapat duit... huhuhu..

echah mashuri said...

akak diana~hahaha..kantoi..echah malas taip..hee

tieah~ahha..bagila time ak nak tnjuk eksenn;p

pinky~err..xrunning sgtt punn sbb mls bw.ehehe

jiji~eleh.demo lagi bnyk BE kan
?;p

rio~hee,,,betul3

echah mashuri said...

iqbal~erkk..awk jgnla senyap.kata2 bermanfaat:)

alya~;ppp

kiwi~hikhik..pendiam ke?entah kejap je berdiam sdiri echah ni.hek2

anis~eeee...anis tu lama gak diam;p

echah mashuri said...

misza~heee.suka la ayat ni:)..BE ade pun malas ak BW;p

iqbal~erkk..nak lanje pe.sikit jeee;p

abg joni.haha.sikit je.tp xpelah syukur dari takde;p