Monday, January 17, 2011

1st misz-ella.blogspot contest

perghhh...setelah lama berfikir-fikir.adakah molek kiranya aku menjoinkan contest yang lumayaaaannn ini dari kak chik@ella ini.aku jarang join contest sebab tahap ke 'lucky' an aku sangat tak boleh on atau dengan kata lain aku+tak+pernah+menang+contest+pun..wwuuwu.walaupun masa dah semput dah tapi aku sedia jugak join contest ini,tak menang pun takpe tapi dapat support kak chik yang memang peramah sejak mula-mula dia blogging lagi.aku kenal dia awal-awal pembabitan sis ella dalam bidang blogging lagi.sekarang.perghhh...blog lawa kemain dahh..tu atas tuh baru header.belum masuk tamplate ke hape kan.heee..bukan pujian tapi kenyataan.

eh.kalau bab menulis pun nak tulis cecah tanah kan.lupa pulak ini adalah kontes.kalau sapa nak join jom cekidaut terma dan syarat.::

  • Follow, Baca dan Komen juga, mesti dah komen sekurang-kurangnya 10 entri baru layak masuk contest ni. If u are new follower, u have to dig my blog dan baca entry-entry samada lama atau baru dan komen entry tersebut. Follower lama yg dah always drop comment in my entry, can skip this part, confirm layak syarat pertama. Hihi ..
  • Buat satu entry bertajuk 1st misz-ella.blogspot Contest. Copy and paste the header below and include it in your entry.
  • Dalam entry tersebut, buat satu slogan~ Saya suka membaca 'entry-entry' di misz-ella.blogspot kerana ......... (tidak kurang dari 50 patah perkataan). Make sure you count the number of words, if not dah buat penat-penat tetiba d.q. (disqualified le .. hihi)
  • Tarikh tutup adalah pada 18hb Januari 2011, jam 4 petang.
  • Do not forget to backlink your contest at this comment box ya. That's the only way i can trace you.
baiklah.sudilah kiranya mendengar slogan saya yang berbunyi:

"Saya suka membaca 'entry-entry' di misz-ella.blogspot kerana aiman dia hensem.=_=.selain itu,blog kak chik adalah blog wajib terjah setiap kali saya beronline kerana segala tulisan dalam blog kak chik adalah pengalaman dia sendiri yang diterjemahkan dengan santai dalam bentuk penulisan.dan kadang-kadang kak chik tayang masakan yang selalunya rushing tapi masih siap dengan cantik.saya kagum dengan beliau sebagai wanita berkerjaya.kak chik juga secara tidak langsung banyak memberi tips dalam penjagaan badan dan muka tanpa tuan blog sedari."

cukuplah weh.aku tak reti nak buat slogan.tapi serius.dulu aku pernah gak mintak tips nak slim macam kak chik ni.tapi sis bagi tips.makan je apa chah.=_=.baru aku faham sekarang,makan banyak kena areobik or bersenam dengan banyak,baru seimbang kan.heee..

dan satu lagi.kawan-kawan aku duk panggil aku JAH sebab dia terbaca kat shoutbox kak chik panggil aku jah.HEHHE..kalau korang nak join dan nak tengok apekahhh hadiah kebabomm itu.feel free to click here

sekian.

15 comments :

Amy Syaquena said...

Good luck ok..

maCy said...

dear. perubahan kt sini. macy lama tak singgah ke? adeh. eh. cm b4 ni da brubah. eh. macy ase macy sgt bz dan stress :(

M a W a D D a H said...

gud luck echah..pembaca yg bagus echah ni..:)

YanaMIB said...

woo kamu pn join jugak ye..gud luck! klu menang share² perfume eh..ngee~ =P

Sophie Al-yahya said...

good luck!!

gigi rongak said...

gud luck. haha...
bgs tips mkn tu..haha..mkn je apa.. keh keh

E F F A R I N I said...

good luck! ha4

Mfs said...

gudluck!! =)

ecah said...

template blog u pon dah nice dah

AngahSayang2314 said...

wah...good luck yerrrrrr apa pun angha 4llow dulu yeee

echah mashuri said...

amy~ehee.thnks:)

maCy~ololo..xpe2..slow2 k..

adah~ehh..yeke..ehehhe..thnks;)

yana~hhheehhe...kalau menang.kalau idakkk...sengih jelah.ehhe

kakchik@ella said...

Jah syg .. tengss support contest kakchik. kakchik really appreciatelah. sori terlambat pulak dtgnya. hihi ..

echah mashuri said...

sophie~thnks dear:)

ngak~hahah..tula pasal.

effarini~thnks ye:)

mfs~thnks:)

ecah.erk tmplate sape?

angah~thnks angah:)

kak chik~hehe..mstla support gitue..jah syg kak chik la.heeee

Gayahspears said...

gd luck ya...

alinac lover said...

gud luck ya :)


salam kenal