Thursday, December 30, 2010

tips packing barang dengan betul

sudah setahun rupanya saya sudah main benda belog ini.tapi saya rasa rugilah cuti ini sebab tak boleh jalan-jalan ke blog orang lain.line rumah selow melow semacam.terima kasih pada kawan-kawan saya yang sudi singgah.akak-akak yang baik,adik-adik yang comel.abang-abang yang macho.mereka semua betul-betul baik!saya sukaaa..;)

sebenarnya saya rasa macam nak mendelete lah belog ini.sebab saya rasa sangat boring nak menatap blog ini.sebab url blog ini macam hampeh.sebab blog ini takde header,sebab blog ini takde footer.sebab blog ini asyik failed bila buat tutor.dan sebab belog ini orang tahu adalah blog saya maka saya susah untuk mengumpat orang sekeliling saya.nanti orang salahpaham hal saya,saya hanya suka bercerita.itu sahaja.jadi saya rasa perlu buat satu medium lain untuk tulisan saya.mungkin saya perlu buat blog lain.kononya salah blog takde footer,tak reti tutorial.padahalll..salah TUAN BLOG.!;p

dikesempatan ini saya nak memohon seribu kemaafan sekiranya saya pernah menyakiti hati sesiapa dalam menulis.pada sesiapa yang add facebook saya,saya mintak maaf saya approve dan saya jarang main facebook.saya betul-betul tak minat facebook.bukan saya sombong.cuma saya suka main blog aja.


saya harap jadi comel dan lembut macam shizuka.:O*tibe-tibe kann..HAHA.


walaupun tangan saya betul-betul gatal nak mendelete blog ini.tapi saya perlu ingat saya ada janji dengan 99cerpen klasik kita untuk join contest cerpen.makanya saya harus taip cepat-cepat cerpen itu dan submit cepat-cepat dan publish kat blog ini cepat-cepat dan barulahh saya dapat mendelete blog ini.sementara tidak sampai time publish cerpen itu.saya akan menulis disini macam biasa,

mungkin saya perlu tinggalkan blog ini bersawang selepas itu jika dah submit cerpen itu.tidak tega rasanya hasil umpatan dalam blog ini didelete.sedangkan kalau dikumpul-kumpul boleh buat novel mengumpat versi echah.

ahh..kalut kelaut fikiran saya.baiklah.saya pergi sambung packing barang kembali.assalamualikum

14 comments :

.:: Zul ::. said...

ciss! tertipu dengan tajuk entry..hahaha~

Along Tapa said...

skang ko rasa nak delete blog..tapi bila ko da delete, ko akan rasa nak blogging balik..baik ko bior jek dia bersawang dulu...dah rasa nak nulis balik, terus sambung blogging..

kalo ko takde sape nak gado cakap dengan aku lagik~

Gorengbaek - Cara-cara kentut dengan bergaya,,,

Hangit habis dah - Bukan cerita bola...cerita lain...aku emosi~

echah mashuri said...

zul~~ahaha...;pp

along~~uihh...aku pun macam blur-blur lagi.belum buat keputusan.istikarah mungkin.

mR.sYaH said...

mana tipsnyer echah.. haha.. aku xpack lg barang..

Ceqna said...

terima kasih utk tips2 yang bernas kak chah !

diana said...

iah..
macam2 echah ni..
selamat tahun baru ye..

Wan Hafisah Collection's said...

Ko tipu entry ye Echah????ngeee..geram.. hehehe. takpela Cah, kita sama je buta takde footer n header. Ku tak reti!! Ngeh2..

http://akusertajiwabisnesku.blogspot.com

Jom mengomen disini lak. Entry aku mmg ade kena mengena dgn ceritanya. Hhahahhahah.. jgn marah Ecah!!

maCy said...

url blog dibengangnye. adeh. huhu

miwwa J said...

jgn la delete..mesti ramai rindu anda..xpun anda yg rindu kami .:p ecehh.hehe

d_LA said...

echah tayammm..jgnla delete..x syg ke..walaupun dla jrg2 mai cni tp i still sapot u taw..idop echah !!!

soffea said...

echah!! jangan delete pleaseee.. wuhuuuu T__T

sue@p.l.e.i.a.d.e.s said...

bkpo pulok.

TunTeja said...

saya penah delete blog!

tp kalo dah jiwe tu suke blogging.memang tak lame la...

pastuu..wat blog lagi.hehehe.
lame2 orang tau jugak ni blog saya.
konon2 nak blogging senyap2.ekeke.

moral of d stroy :
janganlah delete blog! sayang!!

sugar2 kapas strawberry said...

awat nk delete? :(