Wednesday, December 29, 2010

packing pack pack!

hari ini dah nak hujung-hujung akhir tahun.tak lame sangat lagi sudah masuk tahun baru..bermakna sudah masuk usia baru..bermakna sudah jadi orang puluhan..bermakna makin dekat tarikh nak mengundi.bermakna perlu lebih mengkaji antara bulan or penimbang.tapi pasti bulan lebih menerangi.;p.ceittt!dengar kat mak aku cepat-cepat kena pelangkung zupzupp atas belakang!hoihh!dah pandai main politik!AHAH.tapi aku pelik dan hairan bila cakap je orang kelantan mesti orang cakap.bulan kan?bulan kan?macam family aku totappp BN hah!cuma tok guru kiteorang sangat hormatinya.:).tettt!sudahh!sudah!cukuplah entri bebaur politik.

sepatutnya sudah dikerahkan tenaga melipat baju bajan untuk bawak bukak sem nanti.huarggghh!!malas gila nak packing-packing neh.heyy geng rumah atas bukit!korang dah kemas ke baju semua.perghh...cakap luaiii aku dengan korunkkkkk.;p.ok,ok!wehh..fok mu nyipe doh ko blako?pah nok maghi brapo ari bule?tapigak aku gi so aribulan ataupun dua aribule.tapi sek mu oyak r nak mari bilo.aku takpo lakow.
tadi sempat snap gambar.konfius pulak aku sejak bila rambut aku blonde siap dengan package body mantop nehhh?HAHA.

haruslah memacking barang-barang sendiri.kenapa aku bukan anak manja mak?kenapa mak aku tak tolong kemaskan untuk aku?mak tak sayang aku agaknya.
perghhh...kununnya mak aku nak tolong.;p,berdikariii lahh echah.baik mak.!

barang-barang pun tak pegi beli lagi.malam ni konfirm tak pergi sebab nak tengok bola.

aku ingin bertafakurrr sebentar sebelum mengambil mood packing barang.assalamualaikum..

17 comments :

Cikbelog said...

tolong pack untuk saya jugak boleh tak?heee

diana said...

bertafakur apa echah petang2 hari ni??

soffea said...

echah.. dok mpacking baju bajan ke?? sama la kite.. sis dr pg tadi lagi. pastu siap ade break. ni pon tak siap lagi. haihhh.. nmpak sgt taknak balik.. wuuuu T__T

Liquid said...

warghh kemaskan utk incek liquid ley..?? sok nak daftar dh ni uhu

Abang Jonni said...

oooo... ingatkan tadi packing nak lari dari umah...

Along Tapa said...

alaa echah...aku packing 5 minit jek..ko mesti lagi terer..taktau lak kalo ko jenis hangkut barang macam nak lari rumah kan~

Gorengbaek - Cara-cara kentut dengan bergaya,,,

Hangit habis dah - Bukan cerita bola...cerita lain...aku emosi~

mR.sYaH said...

alamak aku xpack lg barang.. syok sgt cuti.. xperasan nak blajo dah.. haha..

Ayuni said...

packing siap eyh!! 1 hb.

Mario said...

selamat berpacking...

d_LA said...

hehe..so haribule tuh..demo meme gini jah..tabik2..

Pencacai Alim said...

pack jgn tak pack..esk dh cuti.hakahahk

CIK TOM said...

meh cik tom tolong..hihii

echah mashuri said...

cik belog~~hhaa..chah pn xsimpan lagi neh.:)

akak diana~~tafakur itu tidurrr.;p
'
encek liquid~~gudluck yayyyy!!!;p

abg joni~~walaupun mak ak asyik marah aku tak reti masak.tapi ak xkannn lari rumah.heehe

sis soffea~~tula sis!sebenarnya banyak main dari packing neh.malas nak mulakan belajarrr...malassssss.ehheeh

echah mashuri said...

along~~ko laki xpelah.aku beg besar gedabakk hah!!

syah~~haipppp..pergi pck cpt!;p

yuni~~ok..1 aribln deh.:)

rio~~baik bos.

dila~~hahaa..kawe gituh jh..heheh

pncacai.ok2..:)

cik tom~~ololo..tak xpelah sis..echah buat slow2..thnks.ehhe

Ceqna said...

sayo nk g daftar anok skoloh dulu pah baru g daftar sayo !

echah mashuri said...

maksudnya awak nak mai pukul berapa?

zuhanismohamed said...

omg..xkemas brg lagi lah..waa T_T