Thursday, December 23, 2010

rindu tak tertahan.^^


semester baru pun dah mula.baju-baju sekolah dengan segala bagai peralatan pun tak beli lagi.serius aku tak ada mood nak balik rumah sewa.walaupun aku rindu rumah atas bukit yang nyaman itu tapi sebelum jadi nyaman aman dan permai seperti dulu kena hilangkanlah segala taik yang ada seperti taik lipas,tikus dan taik cicak.entah-entah taik tokek pun ade.=_="

ini!orang-orang yang akan dikerah hilangkan segala macam benda yang ada.dahla rumah tu luas.tapi ade lagi tiga orang kawan aku yang akan masuk jugak rumah tuh.ganti akak-akak senior yang lain.nasib baik kami sepuluh orang sekelas.memang heaven tak hengat la sem depan!walau rindu dengan geng-geng kak jie,kak husna n lain-lain.ohh akak-akak ku.rindu kamu..selama berpraktikal ya!heee.

duduk rumah sewa memang mencabar sungguh.kalau duk kolej semua pihak kolej sediakan.kita tinggal masuk je.tapi kalau duk luar.haihh..tak keluar peluh jantan,peluh gay.tak payah katelah nak duduk lenang.

semester lepas memang banyak betul cabaranye.dengan rosak ketenya,dengan duit tak de nya.dengan bergaduh nya..tapi semua itu kenangan agak manis untuk dikenang kan.;)

tapi kalau bab berjalan memang selalu lah!pantang ada cuti sikit,terus langkah panjang kesana kemari.HAHA.tak duit pun takpe asal boleh jalan-jalan tak memasal.last-last sem,duit tak de langsung,panjang akal pulak pergi mandi-manda kat lata .memang tak membazirkan pergi mandi air terjun.dalam tiga kali jugak kite pergi lata kan?takpe.bukan kuar duit banyak pun.hiihih.eh si tujuh orang!aku rindu kamu semua lah..wawa,ira and dila!selamat datang ke markas atas bukit ini,;p



eh.ini image rumah sewa kiteorang.aku ade simpan yang kecik ceninit neh aje=_=


akhir kata dari aku!ayuh semuaaaa..kita benteras taik-taik yang bermaharajalela!hai taik tikus,taik lipas dan taik cicak!kami datang nak musnahkan anda!HAHA.

9 comments :

mR.sYaH said...

hahah.. awat kecik ngat gmbr umah kau... mesti sejukkn atas bukit...

echah mashuri said...

syah~~hehe..sejuk la jugak.:)

TunTeja said...

hehehhe...selamat membanteras taik cicak :p

apesal rumah tu mencabar kehebatan mata sgt :p hahhahaha

AiDa AzRyN said...

ala.. tak nampak la gambo yg last tu.. XD

Zara Affendi said...

mcm bnyk jek taik. hoho. best er dok rumah sewa ngan membe? xprnh rs lgi.hoho

Wan Hafisah Collection's said...

erk! geli..............taik cik ti??erkkkkkkkkkkk..nasib baik dh lps mkn nasi! klu x, mau terbau2 Cik Ti punya hasil2 hadaman..uhuk2..buwekkk...

iqbalsyarie said...

haha..tahniah la echah kerana bakal berdepan dengan situas0situasi yang sangat mencabar itu! haha. gudluck~

HaNTwO said...

selamat membelajarkan diri kembali setelah bercuti sakan heheh :P

diana said...

nak buat entry pasal umah sewa la..
heheh