Thursday, December 23, 2010

APA ITU BUSHA LEGGING?


tadi aku berblog ngensot sebab line slow sangat.tak+ade+yang+lebih+menyakitkan+hati+bila +line+slow..duhai rakan-rakan blogger.selepas aku post pasal tips menantu dengan perempuan idaman.kawan-kawan aku duk syak aku ada pakwe lah pulekk..belum lagilah..memang aku nak khawin dah.tapi korang tolong carikan aku calon.;p

tadi ade mengedik kat blog akak wan hafisah collection.lepas tuh aku tengok comel-comel legging budak-budak.kalau budak pakai legging nih memang cantik la..haihh..bila lah nak ade anak comel-comel lepas tuh pakaikan legging yang kaler cantik-cantik neh.budak-budak pakai cantiklah.kalau mak budak pakai aku tak jamin.HAHA.legging tuh aku tengok dia ade saiz la.budak-budak besar pun boleh kot.aku pun tak pasti.

lepas tuh kalau baby jalan-jalan sambil pakai pampers kat dalam legging tuh.mesti comel kan bile bontot dia kesana-kemari..HAHA.comelnyaa baby.kenapa budak ni comel sangat ye?
kalau jenis yang ade kepala kartun binatang kat bontot legging tuh lagi comel kan..HAHA.perghh.tinggi pulek imginasinya+_+..tertetiba aku jadi rindu pada anak-anak sedara aku.rayyan!maisara!cik dik rindu kamuu lahh..:(


lagipun akak hafishah dia buat tawaran tau,kalau beli dua legging neh boleh free gift.
pulekkk..moga-moga murah rezeki ye sis:)

kenapalah tetiba akupost macam ni.sebab aku geram tengok seluar tuh!kalau ada anak memang aku beli dah.sebab dia comeyyy..

sape-sape berminat nak beli boleh usha blog sis hafisah ni.hepi-hepi berbelian onlinenan ye ^^



17 comments :

Wan Hafisah Collection's said...

fulamak. Baik punye promo! Ngeh2. sila2 jemput beli. ekekkekekekek..EcHah pun beli sekali pun takde hal la. beli dkt ank sedara yg cumil2 tu. bila pki pampers, pki legging, mmg auw gituh! :)

Zara Affendi said...

Macam kiut jek entry echah kali ni. hoho.. geram tengok legging ke geram nak ade baby ni echah oi? hak3.. zara pun nak jugak lah. ngahaha!

echah mashuri said...

kak fisah~~hahaa..beli kat ank sdara buat pe.dia kan ade mak ayah dia sendiri..hikhik;p..

zara~~haha..kiutt sebab bby jalan lengang2.;p..zara nak pakai pmpers gk ke.hahaah...joking;p

soffea said...

haha. echah.. lawak ok. blog ngensot :) mcm tu cite suster ngensot. cite hantu indon :) hehe



olololoo.. comeynye dh tak sbr nak ade baby eh. hehe.

Pencacai Alim said...

siap dapat hadiah kalau beli 2..mcm menarik tu

✿nenek moden✿ said...

hahaa...echah..aku tgu anak kau..bila la ank kau nk pakai cegini..haha

ummiarissa said...

lawalah echah..kalau anakku pakai pasti menggodakan?

d_tieah said...

Mmg comel seluar budak2 ni..
Jln sana sini ade je jual benda tu..
Kiut sgt..
Rs nak beli gak, tp sap yg nk pakai?
Haha..

echah mashuri said...

sis soffea~~haha..rasaya mcm penah tgk cite tuh!dah line slow.jalan2 pun sehari berapa blog je.blog kat bloglist je sis dapat pergi..;(

pencacai alim~beli la untk anak lu..;p

nek mo~~~haahahah...bila ank aku ,uar pesen ni org xpakai dah!;p

akk ummi~~eleh..saje nak bg echah jeles akak dah ade ank nii..heee.;p

echah mashuri said...

tieah!~ko la pakai..hahaha.mesti anggun gitue.;p

Wan Hafisah Collection's said...

Pencacai Alim & ummiarissa- eh, xpe2..sila je beli. xde hal punya, ngeh2...
Echah~oh cenggitu ek makcik nih, kesianla ank sedara ko dpt makcik mcm nih. echah oh echah :)

diana said...

maisara tak suka sekuar panjang..
tambah pulak yang ketat..
dari kecik lagi..
jadi tak pernah beli busha atau legging ni..
dia suka seluar pendek dan skirt je..
cerewet kan??

- GC - said...

senang je kalo nak nampak comel macam budak2 pakai tu? sila beli pampers utk org dewasa dan pakai legging.tobat cun. haha.

echah mashuri said...

kak fisah~~ehhehe..;pmakcik kedekot!;pp

akak diana~~haaha..padanlah tgk maisara asyk pakai suar pndk dn skirt je..tp sweet je maisara tuh.heee

echah mashuri said...

kak fisah~~ehhehe..;pmakcik kedekot!;pp

akak diana~~haaha..padanlah tgk maisara asyk pakai suar pndk dn skirt je..tp sweet je maisara tuh.heee

Ain Zulaikha said...

wah legging budak2 pun ada ya, kalau budak2 pakai comey lah..

hehe saya tak berani nak pakai legging.. nanti kena sepuk T_T

echah mashuri said...

GC~~haha.kau gilaa?meroyan org tengokkk,,ahhaha..

ain~~tula..legging utk budak2 comel la.kalau mak budak pakai.harammm.