Tuesday, December 14, 2010

rindu itu satu anugerah,♥


honestly in my lubuk hati very far-far away,aku sangat merindui besties-besties kat u tuh!
gila bosan duk rumah ni macam tunggu orang datang pinang je.tak gi kemana.duk menghadap jejaka korean je.khatam drama yang dah lepas-lepas.lepas tuh layan adik aku .layan budak memang menguji kesabaran sungguh!lepas tuh duk cuba masak benda tu.cuba masak benda ni.pastuh makan.pastuh berat berkati-kati.huarghhhh,,,,boringnyeee..

kawan-kawan kat rumah pulak sibukkk je nak ambik stpm!Haha.
yana pulak mengedik nak g jalan-jalan johor.
kiah pulak gatai-gatai nak g KL.
anis pulak sibukkk jaga anak dia!
arghh!iniii tidak adil!semua orang tinggalkan aku seorang diri..wuwuw.
dulu kalau aku duk u kemainnn korang cakap rindu rinda.
mana bukti semua tuh?korang mainkan hati aku,..;p

apa yang harus aku buat ni.adekah aku harus membaca buku?erkk.
untuk persediaan sem depan.
ataupun join kelas vokal?
untuk menyaringkan suara aku yang dah sedia nyaring maring ni.
bagi menjaga budak yang banyak cakap dirumah ni,memerlukan suara yang mantap siottt.

atau hanya menunggu dengan redho 2minggu lebih-lebih lagi untuk bermula sem baru

lambat betul bukak sem.dulu bukan main terkinja-kinja nak kan cuti.
manusia macam tulah.
tak puas dengan apa yang dapat.hee.
tapi bila dah mula study,datanglah pulak ALAHAN aku terhadap buku-buku.



♥sungguh.aku.rindu.rumah.atas.bukit.yang.nyaman.itu.♥

26 comments :

Zara Affendi said...

hoho.zara pun boring duk umah jer cuti ni. tapi nasib bek r dpt on9. ngeh3. xler boring sgt. ^_^

Si gadis bunga said...

Echah, itu simptom MENGADA-NGADA terlebih, dah bagi cuti tu dok diam-diam, sesungguhnya saya tidak pernah bosan ketika bercuti tau~

hehe ;)

Si gadis bunga said...

Echah, itu simptom MENGADA-NGADA terlebih, dah bagi cuti tu dok diam-diam, sesungguhnya saya tidak pernah bosan ketika bercuti tau~

hehe ;)

Abang Jonni said...

yes.. i know.. iknow... your perasaan... rindu2 is a normal2 thing to doooo...


just keep relaxation bebeh...

Al said...

alaaahh..2 mggu jh pon lg
pejam celik pejam celik abihla cuti tu..

Cik Tom said...

cik tom bosan...nak kerja...waa nak kerja..bl la nk dpt kerja ni..doakan cik tom dpt kerja cpt2 ye..

*cimOt* said...

windu tak kat aku???hihihi

M a W a D D a H said...

ala echah...cuti dulu lama2...buat pape yang patut...bila masuk belajar, mula la nak cuti plak...aisshhh...

ahsfantasy24 said...

miss my friend ugak..

dlam epy2 pn kdg2 rndu ngt kt kwn lame^^m

zuhanismohamed said...

gila semangat baca buku tok next sem ni..ha ha

FyZa said...

echah syg x sabar masuk sem baru ye..ala mst borink kan klu x taw nk watpa..bncngla ngan mmber2 n ajak p piknik kat pulau ke apa..mst bes pnya la..;)

- GC - said...

pegi la surau ker masjis, jemaah kat sana sambil dengar ceramah.


;p

soffea said...

sama le kite echah.. rindu kat member2 yg blaja sama2 dulu.. huhuu~

Linglung said...

rindu adalah anugerah ya? kemain lagi! bosan bila takde keje pun satu anugerah kan? hahahah..

HaNTwO said...

ngan pokcik rindu tak?? hahahahah

maCy said...

macy rindu kamu echah. hek2

echah mashuri said...

zara~~haha..boringlahhhhh...rase mcm tak tau nak buatpe.

gadisbunga~~uhuhu..ambikla cuti kite ni.kite bg kat awk..hehehe..

abg joni~~kemainnn berbahas inggersi ngan aku.sepatah haram ak xpaham.haha

al~~haha..2 minggu lama ohh...borng tahap gaban dah nie..

cik tom~~ok2..echah doakan dapat kerja..doa dpt keje gomen lagi ye sis syg..hee.:)

echah mashuri said...

cimot~~rindu laa..nape xrindu lak.ehhe..

adah~~tula.echah ingt nk keje.tp tokey kat keje dlu dh ade pkerja baru.tu yg boring tak hengat.

ahs~~betul2..mst sikit pn ade ingt diaorg^^

echah mashuri said...

zue~~haha..tpu je tuh!buku utk sem dpn pn xde lagi.hehe

GC~~perghhh..makan dalam weh.ahahah

sis soffea~~jum jejak kasih jum!

sis fyza~~xtau nak wtpe..eheh..mber2 pn sibuk hal maisng2.

echah mashuri said...

linglung~haha..semua itu anugerah,haruslah ak mengredhookan.hehe

han~~kalau rindu nnkt maroh ke bini pocik pulok.hhhuh

maCy~~ee..rindu la sgt.hari2 org dtg tempek muka kt blig dia.hehe

echah mashuri said...

linglung~haha..semua itu anugerah,haruslah ak mengredhookan.hehe

han~~kalau rindu nnkt maroh ke bini pocik pulok.hhhuh

maCy~~ee..rindu la sgt.hari2 org dtg tempek muka kt blig dia.hehe

qylla said...

chah, aku pon da tak sabar nak blk uma ats bukit tu..
da terbayang2 da neh....huhu

echah mashuri said...

cehh..terbayang2 dah.huhuh'
akuu punnn...hikhik

nas said...

best kot masuk kelas vokal secara xformal....saket tekak kot pasni...mesti suami takot kat bini nanti..bkn aper..takot nak cari bini nombor 2...
haaaa...jangan mara ecah..gurau je :P

mR.sYaH said...

mmg bosan sket duk umh bila xwat paper..

time blaja nk cuti..
time cuti nk blaja...
slalu rasa mcm nikn..

hurm.. manusia2... heheh...

echah mashuri said...

nas~~berani laki ak cari pompuan lain?tgk la ak tengking.heee

syah~~tula..hehe...manusia2.