Wednesday, December 15, 2010

artis tuh popular sangat kan


haha!hambek ko..kawan aku tanya neh..sila jawap..kenapa ya kita puja puji sangat artis neh?
aku baca status atien neh nak gelak je.betul kan.kenapa artis tulis cenonet je penuh orang like,like,like..
tulah.aku suh ko jadi artis realiti,ko taknak.hehe.
dah-dah.tak payah lagi blaja.pergi kat mentor gih!heeh.
kuranglah sorang student dean list uitm mache tuh!heheh..nakk jugakkk cakap sini kan.
tahniah ye atin!aku cakap kat blog je.mu bace dok bace kok mu ah.hehe;


sebab dia public figure,semua orang pujapuji.
tapi ade jugak yang cacimaki.
nasib hidup dia.redha jelah.
sape suh ko fofular sangatt ha?

makin ramai orang suka.makin ramai juga orang benci,makin bertambah orang sakit hati,makin menular perasaan berdengkidengki.


dahla cakap pasal artis.tak berapa nak berminat.aku layan lagu rock 90an je.
tak tau sangat pasal artis nih.tak alert sangat pasal diorang,
kalau sepupu aku.majalah mangga,urtv,cosmopolitan semua dia beli.
entah apa yang best pun aku tak paham.

sebenarnya dalam mood nak bagi nafas baru untuk blog ni.
tapi tak reti.header.background.tak reti aku..sape sudi tolong?nanti aku bagi choki-choki.:)



18 comments :

Sophie Al-yahya said...

dah jadi public figure.memang gitu la..huhu...

Afiq Din said...

haha.. biase la tuh..

M a W a D D a H said...

dah namanya artis..memang femes la...hehe

diana said...

akak pun tak reti..
buat2 reti je ..
cuba2 je buat..
mesti jadi..
akak belajar dari tutorial blog2 je..
heheh..

Ali ridha said...

nampak sangat artis dipuja-puja.

♥-- emieysandra --♥ said...

bese la tu..huhu

AiDa AzRyN said...

huhu.. btol tu..

iqbalsyarie said...

Baru saya ingat, kita belum jadi friend di FB lagi kan?

Cik Tom said...

dah artis...byk la pancaroba..smua mata duk pndg 25jam...hatta ke toilet pn..huhu

thanks bg moral support kt cik tom..chinese look??hehe :)

Zara Affendi said...

Oh! best n xbest nye bila jadi public figure,, oh! tension sudah.. haha

soffea said...

haha.. betul tu echah. sbb sume org yg komen tu nk mintak perhatian kot. nanti kalo artis tu reply, mesti mcm best kan. macam la.. hehe :)


tapi bagus gak. nanti penat nak jaga ati org satu satu. hehe.

cik @!en said...

opss.. tak berminat pasal artis.. kih3...


dh nama pun org glemer.. mesti la ramai peminat.. huhu

Si gadis bunga said...

alah,setakat choki-choki, boleh beli sendiri lah echah~

(sila baca dengan nada berlagak)

;)

mR.sYaH said...

betul tu..
jadilh low profile mcm aku ni..
hahah..

echah aku pun xreti nk edit2 ni..

FyZa said...

huhu gelak gulink2 gak tgk status mmber echah 2..bleh plak komen mcm 2 kan..huhu

HaNTwO said...

hahahahah kesian giler...g la komen kawan tu cik ecah oi!!!

maCy said...

KELAKO LA KWN U YUNK. KEKE

maCy said...

HUM, MACY PN XBAPE NAK RETI DEAR. GUNE TMPLATE BLOGGER JE. HEHE