Tuesday, December 14, 2010

99 hari kisah klasik kita.

semalam entah macam mana line internet umah aku ni laju sikit.selalu jangan kan nak berblogwalking,nak berblog ngensot pun haremmm...tak bagi muka.tapi aku nak ucap terimakasih daun keladi.senang-senang korang datang lagi blog aku.HAHA.walau malu nak sebut tang follower,sebab bukan ramai yang pandang blog ni,tapi alhamdulillah ade gak sudi follow,selama aku duk kampung nih,dari 330 lebih-lebih kot follower,sekarang naik la ciput cenonet jadi 399,sebenarnya aku tak follow balik lagi sape yang sudi follow,biasela,.kau jangan salahkan aku.salahkan berukband ini okeh!insyaALLAH.balik je u aku jejak kasih balik ngan korang,korang jangan kate aku ni tak ade kesedaran sivik pulak.dah orang follow tuh tak reti-reti nak follow balik ke?kalau aku paksa follow kat shoutbox marah plak..grrritu.kata.sapa.aku.tak.tau.

gilos terrpanjang pulak pembuka kata pada hari ini ye.aku cuma nak cakap aku join menulis cerpen ni.tapi okla.dia boleh anta anytime,anywhere,everywhere.
99hari.sapa yang rasa nak join meh klik sini..tak rugi pun korang join.korang tulis jelah pasal ape-ape cerpen pun.aku pun nak copy cerpen dalam sehijau warna daun je.sape ingat buku ape tuh?

lagipun,relevenya aku nak menjoinkan diri adelah nak memartabatkan url blog aku yang jiwang tak hengat tuh!
gila ape dulu aku letak dalam nafas chinnntaaaa!mase tuh budak-budak lagi.sekarang baru rase malu sendiri.,
ni entry pertama aku,entah hantu mana yang merasuk aku buat url jiwang,
lepas ni korang jangan kutuk ye url aku.aku pun geli gak sebut banyak-banyak kali.

kalau korang rajin klik sini..lepas baca komen entri ni.nak tanya korang aku ni boleh tak menulis cerpen neh.macam malu lak aku tetiba nak masuk penulisan cerpen.cerpen.cerpen cerpen?betul ke aku dah sanggup join ni?haishh.

18 comments :

ahsfantasy24 said...

a'ah..
xpe nnt line da ok,
p la folow dowag lak..
tnda kte mnghrgai ^^,

FyZa said...

waahh nk wat cerpen novel ke nie? pasal pa 2? cinta eh..ehem..;p

echah mashuri said...

ahs~~heee...ok2 dear.akan di folow balik.:)

echah mashuri said...

sis fyza~~wahh..teruja fyza komen sini..huhuh..lame xdengar khabar berita..rindu la plak.^^

diana said...

amboi..
nak tulis cerpen pulak..
bagus2..teruskan..akak sokong je asalkan benda baik..

NICK IRFAN said...

mcm best je novel ni...

AiDa AzRyN said...

whoa! dah 400.. tahniah! @_@

zuhanismohamed said...

masih ingat sehijau warna daun..kerusi pun sama..hee

dalam diam sebenarnya echah jiwang lah..ha ha :p

Abang Jonni said...

terpancar nada kelembutan dlm entry mu....

aku... aku... aku tak tau nak komen apa nih... huhuhu...

Anonymous said...

kak diana..hhuh...sokongan akak amat2 dialu-alukan..hehe

nick~~bkn novel tu.

aida~~bru 400,aida punya riban2 dah kan.huhu

zue~~hakhak...ingt nk copy yg tuh jek..huhu

abg joni~~aww...lembutkah akuu iniii??

Amirrah Zawani said...

sehijau warna daun?? buku sastera time skolah menengah tu kah?? i xda bakat bab2 tulis cerpen ni.. hehe!! :)

echah mashuri said...

ammirah~~huhuh...yang tula.yang tula..!:)

Along Tapa said...

dah dekat 400 tu byk la tu..aku baru dua angka...haha

bukan ko jek rasa cenggitu..bila aku baca jek balik entri2 aku sebelum GB dengan HHD, aku sniri pun rasa geli2...cemana ntahaku boleh tulis gaya cenggitu~~

Gorengbaek - Seksyen baru untuk Meon...Kenapa masalah sosial makin banyak??

Hangit habis dah - Amenda??!!tak pernah tengok orang hangin ke??

Cik Tom said...

bagus2..good luck utk tulis cerpen plk...cik tom xde bakat..hihi

Linglung said...

thanks for the promo beb! dan gua nak cakap satu, lu mmg handal! sng cerita, dan supportive :)

gua amik url entri ni letak kat page gua k.

http://www.facebook.com/akulinglungblog

echah mashuri said...

along~~ak rase follower ni skdr no je.yg pnting blog ko tuh.ramai je kan yang bc blog ko.kalau follower beriban pun wtpe lau org xbc.

cik tom~~:)hehe..cubelah ciktom..mana tau..bile lagi nak asah bakat.echah pun ntah nak tulis pe.xstrt2 lagi.;p

linglung~~promo ke neh?huhuh..
ak promo pun bkn ramai yg bc blog neh bro.:)
weh..thnks 4 penghargaan tuh..siap ltak url ag!

said...

Hi dear,
Thanks a lot for the promo.
Nanti Vee ke entry tu & baca ye dear? :)
Tapi nanti Echah email dekat kisahklasikita@yahoo.com
boleh tak dear?

Thanks a lot!
:)

echah mashuri said...

vee~~hee..:

sbnrnya bukan nak bagi cerpen yg tuh,cerpen lame.heee.
nnti nk buat yg len.blum pikir lg nk merepek cite ape.hehe..
nnti echah email bile dah siap ek dear.:)