Saturday, December 18, 2010

pilih kasih.

korang tengok pilih kasih ?aku hari ni barulah tengok dengan tak acuh-acuh.
selalu acuh tak acuh je tengok.Bila tengok hari ni best jugak.ada la sorang peserta tuh hensem.
maaf.aku hanya memerhati yang hensem sahaja.kalau yang cantik mantik harap blogger lelaki boleh menilainya.:p
terutama abang joni boleh lukiskan karikatur yang cun melecun berpandukan peserta pompuan pilih kasih ni.hehe..ala..buat macam cerita repunzel tuhhh.;pp.




tapi biaselah,kalau yang rancangan bukan astro takdelah hot sangat.kalau yang astro punya aku tengok mesti macam ade fanomena gituhh...mybe sebab promosi yang lebih meluas kot.

haihh..sebenarnya aku semalam adala calling kawan skolah aku dulu.biaselah bila dah calling-calling free bonus harijadi ni jadi panjanglah ceritanya.kalau bab ongkos pun tak payah fikirlah sebab celcom tanggung beress..haha.

lepas tuh keluarlah cerita ada budak satu batch dengan aku masuk pilih kasih.aku pun mulut kepoh mesti nak tau kan.yang mana yang mana.rupa-rupanya dia tuuu..tuttt..tak boleh cakap yang mana satu..huhu..oh..aku tak cam pulak..mungkisn sebab dalam tv aku tak cam lah.eheh.
makin cantikk aku tengok dia.:)

lepas mengumpat benda hot.semangatlah kan nak tengok pilih kasih.duk tercongok tengok dari tadi.boleh tahan jugak program ni.

entah betul entah tak la kawan aku cakap tuh.aku pun bukan cam sangat orang.biaselah aku kan pemalu sekolah dulu..ahahah...mane kenal orang.=_="

tapi dalam ramai-ramai aku paling syokk katt abang rosyammm..awww..gedik disitu.haha..
macho gila dia mase last-last program tuh.usia bukan penghalangnya.asal auraaa tuh...tu yang penting.

sebut pasal 'aura'.kemanakah aura mawi ye?lama tak dengar cerita dia.

12 comments :

Abang Jonni said...

aku tak pernah tgk citer pilih kasih... citer pilih pakwe makwe ke...

kalo camtu aku nak pilih baris depan ... kanan sekali...


aku nak dia...
aku nak dia...
harharhar

M a W a D D a H said...

tak pernah pun tengok citer ni lagi....hehe

akema yazid said...

mak & ayah aku selalu tengok..
aku pulak jarang-jarang..
adek aku kadang-kadang..
HAHA..;p

hamzah ian said...

tak penah tgk pun. haha

senorita eureka aurora said...

echah! sal layout tu pegi ke design. cari layout width kat edit template. expand widgets tu ek.

soffea said...

aritu sis tgk yg audition je. tu pon tertengok.. haihh. banyak kan artis2 dr rncngan realiti. yg kecik mcm idola kecil pon takmo ketinggalan.. hahaha.

♥ Juliana Violet ♥ said...

Tak pernah tgk pun Pilih Kasih nie. :)
Echah pilih kasih! Tengok lelaki aje... hihihi...
Echah, nak confirmkan penyertaan... ;)

http://kisahklasikita.blogspot.com/2010/12/nama-peserta-99-hari-kisah-klasik-kita.html

echah mashuri said...

abg joni~~haha..pilih pkwe makwe tuh cite perfect match ke?ak tgk gak kalau cite tuh.
ambik je bro..cepat sebelum terlambat.huhuhu

Pencacai Alim said...

yg kalah dh popular..yg juara diam mmbisu..tak laku kot

Amirrah Zawani said...

tak penah tgk pun citer pilih kasih ni.. best ka?? :D

echah mashuri said...

ãdah~~echah pun jrg tengok..eeheh

akema~bagaimana pula dengan abang ko..ehheeh..

mejah~~alah..try la tgk wehh

zani~yess!!dah buat dah..thnks:))

Cik Tom said...

cik tom xpernah plk tgk pilih kasih..bunyi cam best.,,,hihi