Sunday, December 26, 2010

KHAIRUL FAHMI CHE MAT ♥

perghhh..fahmiii!!memang cool gila malam ni.keeper terbaikk ah.aku memang suka tengok dia tangkap bola.bola memang lekat kat dia aja.salute ah!keeper terbaik lah wehh.indon pun tak boleh bolos dah.memang pertahanan kuat.kiri-kanan depan belakang dia boleh catch!

memang salute lah untuk pasukan malaysia malam ni.3 berbalas 0.harap kekalkan prestasi ni bila kat indon nanti.bawak balik piala tuh!kebangaan malaysia lah korang.:)

apek!you are the best goal keeper lah!moga jadi lagenda suatu hari nanti.♥

teruskan menjadi goal keeper kebanggan Malaysia dan red warriors.

tadi tengok bola bukan main bersemangat kenegaraan mak aku..bersemangat habis.kalau bola duk depan goal,aku ngan mak aku bersahut-sahutan bertempikan dengan kadar yang tinggi.memang macam duk kedai mamak!

apa-apa pun.setinggi ke salute an pada pasukan bola sepak malaysia.

perghhhh..apek!kamu memang cool.rilek tapi mantap.:)



14 comments :

miwwa J said...

mmg terbaik ah..bangga giLa!* heeeeee

Abang Jonni said...

huh... puji melambung nampak.. kalo dia peluk mu echah.... aku rasa pengsan mu...

huhuhu...

yahooooo.... m'sia menang... sernok sebab sblm nih kita kena belasah 5-1... dendam tercapai...

echah mashuri said...

miwwa~~hehe..tula pasal..suka2.;)

abang joni~~erkkk..mana boleh HARAMMM..ahhaah..tapi kalau terpeluk mmg aku terrpengsan dahh..;p

Along Tapa said...

mana tak payah bak bolos...striker nak shoot, terpandang muka yakuza kat depan pintu...ketaq lutut bai~~

p/s: ko tengok gak ek bola echah??ini macamla baru rock~~ahaks

Gorengbaek - Ini teknik-teknik penting untuk berjaya...

Hangit habis dah - Aku pantang betul jenis orang cenggini

Cikbelog said...

goo Malaysia goooo..hebat ah fahmi

echah mashuri said...

along~~haahha..aku suka ah fahmi nih.ade style trsendiri!mmg dia bagus ah..dahla masih muda remaja.heheeh..aww..abg fahmiiii!;p

weh.aku tgk jgk bola neh.cuma xkenal sgt player je.hehehe.

cikbelog~~ahha...fahmi mmg hebat.^^

aku said...

ceh...ekeke tp mmg terbaiklah dorang malam tadi...

zuhanismohamed said...

apek memang hebat..tangan ada gam gajah ke apa..hehe

maCy said...

apex. kamu milik orang. haha

echah mashuri said...

aku~~hah..mestilahhhh..;p

zuhanis~~haah..apek ade aura trsendiri

maCy~~erkk,milik sapa ye.milik echah kannnn?;pp

diana said...

akak pun rasa macam echah rasa..
dia yang terbaik la selepas
zaman kejatuhan helmi eliza
dulu malaysia kena 5-1 sebab kita pakai keeper tua sikit..heheh..
yang muda ada tak nak guna..
rugi kan..

CIK TOM said...

coolnya gmbr..huhu..tahniah team malaysia..

echah..cik tom tag echah join contest ni..kalau rajon join ye;

http://www.ciktom.com/2010/12/your-url-story-contest-bagaimana-dapat.html

hiro said...

jolo doh tu..

Ceqna said...

gewam dio budop mache samo part nga kito kam?