Sunday, December 26, 2010

SEGMEN ENTRI TERBAIK


entry-entry yang baik datangnya dari hati yang ikhlas.sebab tuh aku suka entri-entri kak diana,sebab dia santai dan panasss..dulu memang takut nak tegur akak diana ni.tapi rupanya dia ok je.HEHE.sebenarnya nak join segmen dari encek belalang,saje nak ucap terima-kasih pada akk sudi tag,tapi biaselah.kena puji dulu.biar kembang tak kuncup-kuncup dulu.hehe.

entri aku semuanya tak marapik saje.tapi sebab akak cakap pasal annoying mouse entri tuh dia suka baca.aku pun suka jugaklah.sebab aku tulis pasal tuh sebab kawan aku tuh kena basuh dengan seorang anonymous yang tulisan sangat alim.padahal,kalau nak tegur boleh je tegur secara ikhlas.kalau tak ade keberanian,just tegur dalam hati je kan.sebab dia selemah-lemah iman.tapi ikhlas!aku pun pernah jadi anon sekaliii.lepas tuh dah betul-betul insaf,sebab tuh sekarang kalau aku rasa nak tegur,aku cakap je guna link aku,asalkan aku ikhlas tegur,aku rasa tak perlu gunakan anon.ye tak?sian anon.dah menjatuhkan nama dia,hehe.

kalau korang rase nak tahu boleh je tekan sini,.zupzapzap akan link kepada entri anon tuh.;p


lepas tuh.aku rase nak ajak kawan baik aku kasi gegar ini segmen.

uny aku tag mu dehh!aku suko baco entri mu hok ni.
kila.aku suka baco hok ni.hehe.

terbaikk la korang.;p

kalau sapa-sapa nak join boleh klik sini


perghh..gila ah fahmi che mat pegang bola tadi.indon pun tak boleh bolos goal kite.perghhh.

6 comments :

mR.sYaH said...

sian anon.. heheh...

malaysia hebat.. bagi telur ayam kat indon.. hikhik..

M a W a D D a H said...

xpenah jadi anon...

jadi stalker memang selalu...hehe

Belalang Hijau said...

anggaplah anon itu namanya nona(terbalikkan anon) hahaha

salam kenal dan thanks ye support segmen nih...

echah mashuri said...

syah~~ahahah...tula,,buruk2 name dia.

adah~~hehee..echah pn sllu jd stlker.;p

belalng~~haahah..nona rogayy...
ok.segmen best mstlah join..heheh..

CIK TOM said...

cik tom pun suka n3 tue..hehe

echah mashuri said...

cik tom..wuwuwu...entri lain sis tak suka ke?uwaaaa