Friday, December 3, 2010

KALAU KAU FIKIRKAN KAU BOLEH..KAU PASTI BOLEH MELAKUKAN..

korang suka mengalamun?
mengelamun ke mengalamun ye?ke mengelamum?eh..lupa aku..
mengeja pun banyak salah.HAHA.

sebenarnya kannn..
aku ade berangan-angan nak buat something tu.
adelahhh nak buat something.
tapi takleh cakap kat sini nanti orang aku cakap aku mek jenin la,mek klate la....

orang cakap buat tu kena ada bakat.
alah..kalau orang tak cakap pun aku tau lahhh.hehe
aku tak adelah bakat tu ..tapi insyALLAH dapat buat kalau RAJIN,
tapi kerana penyakit malas aku..tak dapek den nak nolong hah!
kalau selalu baca buku untuk buat rujukan tuh boleh punya.
aku minattt betul aku minattt..bukan nak cari populariti..
ahha..bajet nak masuk AF lak..;p

agak-agak korang aku boleh buat tak?
aku jenis kurang bermotivasi sikit..
=)

pesanan John C. Maxwell “TALENT IS NEVER ENOUGH”
betul tu..bakat sahaja tak cukup..
kata kawan aku pulak..kalau kau nak buat benda ni kau kena istiqamah chah.
terkedu aku dia sebut istiqamah tuh..terserlah nur cahaya disitu.
dan kalau orang macam kawan aku yang tak serius tu boleh serius dengan cadangan aku.
haruskah aku berangan-angan lagi?so mulakanla cik mek oiii..

tapi persoalan aku nak start dari mana?haihhhh...
tengok tuh tengok.nak seribu daya.tak nak seribu dalih ecahhhh!!!

tapi ramai orang cakap aku angan-angan taik chicken je.

aku..aku..err..aku...
arghhhh..

20 comments :

Abang Jonni said...

Echah... Aku dah lama nak menceburkan diri dlm bidang lakonan... tapi seganlah....

DuniakuAbstrak said...

"aku...aku..err..aku..
arghh" <---hahahaha

you go girL!!

hee

echah mashuri said...

eh abg joni neh..bila lak ak nak jadi pelakun..ahahah...;p

maCy said...

buat masa ni sangat selalu mengelamun :(

♥..cik_mas..♥ said...

yup..kadang2 bakat 2 mmg x cukup...kebijaksanaan & rupa memainkan peranan jugak..x kisah la dr segi ape pon kan..

eh, dear...kamu sh kem slm kat bro ben ke td?? haha...byk lah, beliau tak knl cikmas pon... :P

echah mashuri said...

ayul~~HAHA...aku..aku argh?kenapa hahah?ehs,,bongok!

maCy~sebab xde wtpe ye dear?

cikmas~!ahhaah...dia pun xkenal echah..hihik

iqbalsyarie said...

haha. mana ada hangat2 taik chicken, sebab setiap hari pasang azam baru kan :) Harder!

echah mashuri said...

iqbal~~heee...insyALLAH...

mR.sYaH said...

hahah.. aku plak berangan dh jd hobi dah... hahah..

echah mashuri said...

syah~~shahhaa....hobi plak?

mario said...

buat sampai boleh!!hehe

NICK IRFAN said...

sy pun ada impian jgk cadang nk buat filem animasi sndiri sbb tgk mcm best jer tp rasanya angan2 mat jenin je kot? hehe

sugar2 kapas strawberry said...

hehehe.nak seribu daya taknk seribu dalih.choose one :)

echah mashuri said...

bro rio~heeeeeeee..mesti buatt..

irfan~heee...chaiyokkk chaiyokk.

cik lin~~:D//heee

echah mashuri said...

bro rio~heeeeeeee..mesti buatt..

irfan~heee...chaiyokkk chaiyokk.

cik lin~~:D//heee

S..U..D..@..I..S said...

jgn echah jgn, nnt bila ko famous ko lupa dah blog ni...hehe

hamzah ian said...

gua rasa lu boleh terbang lagi tinggi.. keh keh keh

Tomato Gurl's Life said...

echah mampu buat...good luck!!cik tom support u all da way dear :)

nas said...

pergh..tajuk itu mengingatkan aku time dulu2..pernah dengar lagu nih..best kot...hehehhee..beri banyak semangat

echah mashuri said...

sudais~HAHA..bukan famous lah..bukanya ak nak join af ke berlakon ke..heee

hamzah~~gua bukan nak jd otromen cm lu!hakhak

cik tom~~hehe...insyALLLAH..;)

nas~haha..aku suka lag ni mase kecik2