Saturday, December 4, 2010

janganlah berjalan si muka bumi ini dengan kesombongan.


ini bukan entry penuh emosi lagi penuh kebengangan.
ini hanya satu entry yang terkilan..terkilan dengan sikap seseorang yang kita berikan pertolongan.
mungkin pertolongan kita sedikit sahaja.
dan mungkin kamu rasa tak layak untuk diungkit.
bukan minta dihormati.tapi buat rilek dahla.aku tak mengata ko.
sesedap je ko menulis tentang kami?

dulu beruk monopous.
sekarang GO TO FUCK HELL WILD BABI.
sampai begitu sekali kamu mengata?
babi kampungan?small one or big one?

So,rupanya selama ni kamu MENUMPANG babi babi la yae?kahkahkah!


ya..aku akui aku tidak senang dengan sikap kamu selama ini..
sudah orang tolong tapi masih mengata dan mengutuk.
dan bukan ibarat kata kamu kami ni perasan perfect sampai kamu adelah badperson.
kami ok je dengan kamu kalau kamu tu reti bahasa.
ni tak.depan2 baik je.tapi kalau status fB tuh..sesedap je kannn..

tapi yang kelakarnya,kiteorang kecoh2 pasal ni di wall aku boleh plak ko cakap
janganlah tunjuk sangat yang korang tu salah..HAHAH.
i tak menton sesapa ok..katanya..ahhah..tapi ade ke aku mention sesapa.
yang ko terasa tu pehal?bnampak sangat ko memang nak mengata kiteorang kan?

aku rasa dah banyak sangat entry kamu dalam blog aku ni.

aku rasa takpernah aku benci orang sampai macam ni
bukan benci orangnya..tapi sikapnya yang lancanggg bersuara.
tak beragak betul nak mengata pun.sampai babibabi bagi..adoii,...
haiwan yang paling hina tuuu,,,
alhamdulillah...;)

eh sebenanrnya entri saya ni sangat umum dan saya tak mention sapa-sapa oke.so jangan perasanlah saya cakap pasal kamu.HAAHA..boleh ek camtu?seronak la camni..kutuk2 pastu cakap ia memang umum!!

12 comments :

akema yazid said...

aku tak sombong kan chah??
haha..
aku g uma maksu aku mggu lepas..;p

~fisha~ said...

wow! takutnye syg..yeye.. lex2.. sabar. lau rase nak marah je. count to 10, mesti reda before 10.:p

echah said...

akema..ko sombong ko sombong.;p
wekk..ahah

echah mashuri said...

fisha~~eh dear..xmrh pun..terkilan je..sobsobsob.

mR.sYaH said...

sabar yerk echah... biarlah dia nak mengata.. janji kau ok kan.. kdg2 kalau org baling taik.. kita jgn baling balik.. sbb nnt dia akan dpt lebih teruk dr taik..

echah mashuri said...

syah~~aku xkisahlah hal dia.at least aku tau dalam dunia ni kadang2 ade prgai yg kite xleh nak ngam..entahlah...macam2 aku kena thn ni..heheh...apelahh nasib,,

Along Tapa said...

patut ko balas cenggini la echah...sekurang-kurangnya babi tu nama dia ada dalam quran...takdela hina sangat kalo nak compare dengan si jebeng~~~~

Gorengbaek - Koleksi gambor kat Muor

Hangit habis dah - Luahan perasaan...luahan perasaan

gigi rongak said...

apa kes ni? sabar ye

Pinky Pixie said...

sabar la dear. mmg akan ada manusia2 cmni. huhu

echah mashuri said...

long~tula..hahaha...entahlah aku pom xpaham lah..apelah salah sangat kiteorang sampai cmni sekali dia benci kt kiteorang.

ngak~kes pompuan la..haha...main tarik2 rmbut;p

pinky~~thnks dear...manusia mcm ni kite xboleh lyn sebenarnya..tp yelah.kite manusia biase neh..ade gak ase nak marah..huhuhu

Tomato Gurl's Life said...

nape ni?marah cik tom ke?

sabar ye syg..dugaan tue..

echah mashuri said...

éh..mane admarah cik tom..huhuhuh.;)