Wednesday, December 22, 2010

i love to stalk;)

kalau blog not found maksud dia tuan blog dah delete ke blog dia?aku tak paham la.ke dia private.?
alahh...tak sempat nak stalk..blogger ni adelah blog yang ak wajib terjah sejak tahu kewujudan dia.aku adore gila penulisan dia..tapi sayang sekarang dah tak ada dah.hilang satu lagi bahan bacaan best.


semua aku sokongg dalam blog beliau.kesian beliau dilukai sebegitu rupa.


katanya dalam blog beliau.nak forgive and forget lepas dah dah siap mengutuk.ehemm.

tapi bagi aku..
setiap yang datang akan pergi juga.setiap yang ade akan hilang jugak.tapi bagi aku.bukan forgive dan forget.tapi fu** dan forget.thanks.

8 comments :

Ayuni said...

wahahahahaha!
fuc* n forget? terbaik!

Ayuni said...

erm maybe tukar url. xsemestinya dlete.

Qu azniza ;) said...

same la. de gak dk ngintp 1 blog tu. tapii. not found

diana said...

sekali bukak berapa tab??
tak pening ka??
hehehh

echah mashuri said...

yuni~~fuck n forget!hahaha..;p

qu~~hehe..sian kite kan.nak tengok gak penulisan dia.

akak~~hehee...ntahla kak..selagi boleh bukak,semua bukak;p

mR.sYaH said...

hahah.. ayat best tu..
blog kau pun byk kali jadi private.. sekejap leh buka sekejap xleh... heran gak..

soffea said...

sis pon salu confuse kalo cmtu. salu kalo private, akan bgtau kite bukan invited readers ke ape tah. kot? yg nie mcm delete kah?

mcm best je blog tu echah. hehe.

echah mashuri said...

syah~~hehe...private tuh sebab aku buat tutorial.eheh

soffea~~ahaha..yang tuh rase private akak..mmg best tuh..heee.