Monday, December 20, 2010

entri mengarut terbesar.

picture bawah ini aku dapat dari seseorang yang ingin 'mengajar' tentang kehidupan.thanks untuk advice kamu dear^^
honestly.semenjak dua menjak tiga menjak ni rasanya selalu sangat update blog cakap benda-benda tak penting..crap-craping .perghh+macam+la+selalu+cakap+hal+informasi+transformasi kannnnnn....sampaikan dah besar dah aku expand tempat menulis nih.sebab aku betul-betul gian nak menekan keyboard tanpa arah dan tujuan.

sebenarnya seriouslly dalam keadaan sangat tak best sebab line sangat haram jadoss..kalau new post boleh klik.kalau nak berblog jalan-jalan jangan haraplahh..kalau dulu tak kisah dan rasa tak releven je bila orang suruh ringankan blog.buat popup komen.tak ade word verification .baru tahu sekarang.kalau blog berat janganlah aku nak sampai kat blog tuh.sampai subuh pun tak boleh load.kadang-kadang terus aku tekan pangkah.kadang-kadang sadislah jugak..aku pun tak tahulah kenapa aku nak sangat berjalan kat blog orang,mungkin jenis aku suka jaga tepi kain orang kot.yelah mana lah tau tepi kain koyak aku boleh tolong jahitkan.;p

thanks k pada blogger-blogger yang sudi lagi datang kat blog ni walaupun kadang-kadang aku tak dapat balas jejak korang.tak dapat nak mengeledah segala isi dalam blog korang.
kalau nak list kawan-kawan blogger yang betul-betul selalu datang blog aku ni bukan tak nak list.tapi takut tertinggal nanti korang tacing dengan aku.macam aku jugak bila aku rasa aku dah baik dengan blogger tu.tetiba bila dia list blogger-blogger yang dia baik.tak ada nama aku.+aku+rasa+sedih+jugak...wuwuwuw...sedih tiba-tiba ...pangggg kang!

hari ini thanks pada akema dan sis soffea sebab dah buat aku gelak dengan banyak
.akema!komen ko kencang weh...tapi aku suka.ko jangan cakap aku perli ek!pangg kang..ahaha..

sis soffea,HAHA..pertanyaan yang tak sempat dijawap tapi dah dapat penyelesaianya..huhuh...boleh tak delete balik benda 'alah' tuh dan ganti yang baru sebab echah nak menjadi yang kedua selepas sis enter link kat situ..HAHA.;p

choppp!chopp!seronok tengok encek liquid dengan buah hati dia!sweett.
hope kekal sampai bila-bila..hee.

thanks untuk kenalan maya yang superb!perghh,,korang semua sempoi gila.:)
dan.aku nak mintak maaf kalau ada yang tersalah kata terkasar bahasa or terasa hati dengan tulisan aku nih.yelah,aku nih main tulis je,mana tau korang terasa kat aku.sory sangat-sangat k.

rindu juga nak baca entri blogger ini yang sempoi dan best.hey sayang!rindu kamulah..kamu baik-baik saja kat tempat pak arab tu kan..huhu.

hey gadis bunga! kite nak ajak dia masuk contest 99 kisah klasik tuh!maCy pun kena join tau.;p
HAHA..paksa pulak.tak tak.saje je.tapi kalau nak teman kita pun takpe.;(


gila!aku dah buat entri lagi.publish.save,publish ,save.delete?no!

published.;)

22 comments :

Qu azniza ;) said...

hahah.kekadang xtaw nak hupdate pe. mrapu je.. gila nak tkn2

diana said...

tak pe echah..
entry merapu kadang2 perlu..
hahha

soffea said...

wah echah.. space untuk menaip dengan kadar kegembiraan yg tinggi sudah bertambah ye. nak join gak la cmnie. hehe.


hahha. lawak kan echah. sis dh pening2 tadi tu. tah pape je. pastu dok ngadu tanye kat echah. last2, dpt gak solve. rupenye sis yg tak betul. hahaha.

boleh. boleh. sis pon nak jugak no 2 dlm link echah. boleh? agagaga~


nway, nice to know u too, echah. nti ada rezeki, kite jumpe ye. insyaAllah~

akema yazid said...

welkam chah..
aku tawu ko sayang aku..
dan i lap u too!!
bahahaha..;p

Abang Jonni said...

echah... sampai hati kau lupakan aku.... uhuk... huhuhuhu...

sesekali merepek-repek.. best apa...

Along Tapa said...

haha...publish save publish save pastu nama aku takdek...tacin r ngan ko...kahkahkah...


entri ko kalo mengarut pun aku baca...kalo tak mengarut lagi aku baca...kalo jiwang aku baca gak lepas tu berlari-lari pegi bilik air nak muntah...jadik baik ko tulis lagi tak kisah la mengarut ke tak...

Gorengbaek - Hello Malaysia!!!apa sudah jadik??

Hangit habis dah - Kali ni giliran sok kabor online pulak..

Cik Tom said...

merapu ker??cik tom suka je baca...rs terhibur..santai je...kalau pergi blog cik tom byk tekanan...dtg sini cik tom rs relax..pengakuan benar...18PL...hahhahaa..

mR.sYaH said...

hahah.. kata2 kau byk menggelikan hati.. hahha.. jujur itu panas...hahha.. aku plak yg merapu..

Liquid said...

ey ade name incek liquid lah kat ctu ehehehe. maceh ea wish. incek liquid pon hope sgt2 begitu hee =)

ahsfantasy24 said...

yewp dont hate,
tu akn mnyakitkan kite,,

^^m

♥ Juliana Violet ♥ said...

Itulah, internet Vee pun slow.
So jarang nak dapat komen blog kawan2... =(

Kalau yang berat page tu lagilah Vee langsung tak dpt nak baca entry die...

Echah, reply komen Echah... hihihi

Pasal kontes tue, tarikh tutup hantar cerpen, 10 April. :)
Take your time... :)
Banyak masa lagi. hihihi

Pasal tarikh tutup bagi nama tu, boleh jugak macam tue dear... :)

Nanti Vee update T&C kontes ni k dear? :)
Thank you sooooo much sweetie! (^^,)

- GC - said...

mana entri utk kontes tu?

echah mashuri said...

qu~~tula pasal..sebenarnya dah tulis panjang lagi..tu pn dah padam balik=_=

kak di~~hehe..perlu untuk lepas gian menaip.hehe

echah mashuri said...

sis soffea~~haha...dah tau sis pun suka mebebel-bebel dalam entri.tapi makin lama makin seronok baca blog sis..makin banyak tips pulek tuh.!tips percintaan.ahha...

haha..2la..rasenya tanda merah tuh memnag akan ade kan sis?echah pun serius tak reti pasal blog ni.try n eror je..ehhe

haihhh..xjadik la nak jadi yang kedua kalau gtu.ahaha.;pp

yup!nice to know u too sis..harap satu hari nanti kite leh bertentang mateeee...cheewahh..haha

echah mashuri said...

akema~~ee..ade lak lap u lap i.tapi mmg i lap u three jugak lah weh.!!;)

abg joni~elleelele...majuk pulek..burok bebenor weh!nanti aku letak nama abg joni k..ak letak banyak2.:)

long~~elelelele...ko neh nak mengedik tacing je..hilang comey nnti..ak selalu je tag nama ko.tp tine ak tag ko pulak xjenguk ak..:(

echah mashuri said...

cik tom~~hhaa..sis!blog cik tom blog wajib masukklah kalau echah..banyak berguna pada orang lain..sebenarnya blog macam tuh yang patut banyak.echah pun kalau tengok tuto try yg blog ciktom je.:)

syah~~hhaahaha..jangan ade orang saman aku suda sebab jujur.:p

FyZa said...

huhu fyza pun kdg2 x taw nk update apa..nk ngarut x bapa pndai sgt..klu ckp blehla ngarut lebih..huhu..2 pasal blog jrng2 update..kuikui

echah mashuri said...

en liquid~haha..adelahh...nnti kalau khawin tepek2 la gmbr dalam blog.nak pegi kenduri jauh..wwuuww.

ahs~~hehe..betul2...xmembenci orang yan mengata tapi kurang senang..mcm 2 boleh x dear?

GC~~belum buat lagi..nnti ak buat.:)

echah mashuri said...

vee~~õlolo..sweet je komen..heheh...kan bagus lau lambt ttp contest.nanti lebih ramai org join.mesti lbh meriah,

echah mashuri said...

fyza~~hehe....banyak kan boleh cite..echah suka baca blog pasal kehdupn berumah tanga ni.:)

soffea said...

hahaha. kan. sis nie banyak mbebel woo.. sbb tu jd cikgu kot? opss. haha :)

ish. mane ade banyak tips la echah.. tu je pon yg ade. jrg kan sis nak story pasal cinta. sbb sume mcm mengecewakan je.. wahahaa~


yup echah. insyaAllah. boleh la main mata. awww~

hehe.

ummiarissa said...

habis idealah tu echah...buka je blog orang lain ..baca jer...