Thursday, December 2, 2010

CONTEST NAK MENANG HEADER DAN BLOG MAKEOVERRR!!!

BISMILLAH..
ehemm...tetiba je bismillah dulu kannn..selalu main terjah je..HAHA.ni sebab aku nak menang contest neh.tapi kalau tak menang takpelah tak de rezeki*eceh..tetiba kan buat ayat loser;p
harap entry ini penuh keberkatan dan boleh memenangi hati juri seramai tiga orang itu.
amin.

oleh kerana terlalu lalu lah terlalu eksited semacam.banyak pulaklah aku letak tanda seru kat tajuk tuh !
eh echah..pleasee lah jangan eksited sangat.ok2..berbalik pada topik kita;
tadi masa berblogwalking aku terjumpa blog ini.
ni lah contest yang dah lama aku tunggu .


*sila klik banner contest kalau nak join.memang tak rugi kalau join.kalau berminat silalah jangan segan-segan bertandang kat blog sri ni..;)

antara sebab musabab aku nak menjoinkan diri adelah sebab aku dah tak reti dah nak main coding-coding segala bagailah..kadang-kadang semangat nak bertutorial bukak je page blog tuto tuh haram tak faham.kadang-kadang aku selalu je bertanya dengan cik tom sebab dia rajin layan aku.kadang-kadang pertanyaan aku tuh aku sendiri tak faham dan buat cik tom pun blur-blur.
huish..banyak betul kadang-kadangnya=_="
tengoklah blog aku neh ?header pun tak ade.dulu ade letak header.tapi aku rase burok bebenor lah.terus je buang.cakap pasal header rase nak bercucuran air mata haih..;p
lagipun.

31Dis cukuplah setahun baby blog aku neh diberanakkan.kalau dapat bolehlah bertukar rupa.dah setahun blog neh duk macam ni je.rase nak berblog pun dah tak menyengat macam dulu sebab tengok blog tiada perubahannnn...

jadi,duhai contest,duhai juri, duhai sri ..hulurkan tangan,ringankan beban.;)


*nak tag ayul dengan sis soffea boleh ?
ayul,bukan sebab blog ko buruk ke hodoh ke aku tag ko..ak cume nak berkongsi contest dengan ko lah..heheeh..
sis soffea.echah teringat sis sebab wish bday sis semalam.echah tag ye^__^.

wish luck.;)

15 comments :

soffea said...

echah!! thanks tag sis :) contest nie just perlu buat entry je ye?? hehe. nti sis buat.. insyaAllah..


header yg cicak dan lebah buat tu sume comel2 cantik2..

best of luck echah :)

one2paii said...

erk..header gua x cantik pun bai..segan nak join..hahah

AiDa AzRyN said...

Gud luck! :DD

echah mashuri said...

sis soffea~heehhe..blog sis da comei da..lagi2 header baru tuh.jum2 kite meriahkan seni contest tanah air.hehehe

one~ekele..ok pe blog lu baiii...heheh

aida~thnks dear..;D

Syahida said...

ingat akak je tak reti..rupanya ambo gini jah...he he he

echah mashuri said...

akak syahida~echah bab benda2 neh xreti.hehhehee

echah mashuri said...

akak syahida~echah bab benda2 neh xreti.hehhehee

Mario said...

good luck yer...klu kalah takpe...takyah ada header pun ok jgk...hehe

hans said...

gudluck pada sesiapa yg join

P/S : Baru Cadang Nak Jadikan Wayang Tu Macam Rumah Sendiri Tadi

echah mashuri said...

rio~~hehe..kalau xmng ak xnangislah..;p

hans~ko xnk join?

KimiCnoL said...

best2 contest nie..sy mesti join!!hehe

ADA AWARD NTOK AWAK
"1.Coolest Blogger Award??"

Tomato Gurl's Life said...

good luck echah sayang!!cik tom suka je smbg ngan echah..kalau free cik tom layan je segala pertanyaan echah.hehe

p/s; seminggu cik tom offline..skang sesi balas jejak entry&komen!

sri said...

thanks for joining! ^^ hehe... good luck good luck!! keep in touch ! hee :D

echah mashuri said...

kimi~~yeeezaaaa..jum2

cik tom~~heee...tnks ciktom;)

sri~~opkos!keep in touch.heee

echah mashuri said...

kimi~~yeeezaaaa..jum2

cik tom~~heee...tnks ciktom;)

sri~~opkos!keep in touch.heee