Friday, December 17, 2010

birthday orang tapi aku yang ye ye oh.

untuk anis yang memberanakkan diri hari ini,aku ucapkan...
.
.


dan untuk aku pada hari ini,aku ucapkan selamat bertalifon gayutan kerana dah dapat bonus hari jadi celcom.terima kasih kepada anis jugak kerana memminjamkan IC atau lebih dikenali dengan kad identiti untuk mendaftarkan no aku itu.

sebenarnya tak tau nak call sapa neh.sape yang nak suh aku call dia.cepat-cepat aku boring tak hengat neh..ehehe..
kejap lagi nak mencalling kawan-kawan sengal senduk semua tuh.tapi macam malas la pulak.aku suara sengau semacam.selesema menyelubungi diri ini.malah kemalasan menekan biji-biji huruf di henfon jugak menguasai diri.malam-malam sikit la sayang-sayang ya.

entah apalah baik sangat celcom pade aku siap bagi topup free 30hingget.baguslah celcom,sedekah la kat pelanggan ko neh.bila lagi nak buat pahala.tapi rasenya lebih afdal bagi 300 hingget.lagilah aku suka..hehe.

aku syak,operator celcom yang aku call dulu tolong topupkan aku 30 hingget tuh.hahah.

nih!sape nak suh aku call neh tinggalkan no tefon kat komen entry ni k..serius neh.-_-

*sebenarnya aku ade nak buat stinky post,nak bagi hadiah sikit kat kawan-kawan blogger yang baik hati malah sengal hati macam korang neh.:),tapi sapa yang bertuah jelah.nak bagi semua kopakkk la akuh.nanti kalau korang tau korang tolong cakap ek.segala bantuan dari kawan-kawan amat aku hargai.

19 comments :

nurul riza said...

xpe tuk meriahkan lagi suasana..

echah mashuri said...

nurul riza~~betul3

akema yazid said...

kol abg aku..
jgn kol aku sbb aku xda nafsu nak cakap dgn gurl lama2..
haha..;p

M a W a D D a H said...

call la adah echah...no adah..

013-654...

xingat la plak...hihi...

M a W a D D a H said...

nak bagi hadiah kat adah ker??

ok gak...hehe

echah mashuri said...

akema~~pergh.same r prangai kite.pdanlah kite geng!haha..aku pun xleh ckp pmpuan lame2..by d way ,bape no abg ko?;pp

adah~~alahh..cakaplah.cakaplah,nak call neh.hehee..
mmg nak bg tp adah tau xcmne nak wt sticky post?

diana said...

google je echah..
kompem belambak tutorial buat sticky post..
hehheh

eh!!call artis la..
minat tomok kan??
hahhaha

FyZa said...

hepy besday 4 her..
wow 30 2..bnyk kemain..x prnh pakai celcom..x taw mcm mana..huhu

echah mashuri said...

akak..dah google dah pun.ehhe..tadi xtrfikir lak.;p

ecehhh..tomok echah xmint langsung akak!lagi mnt bc blog akk.ahahah

ummiarissa said...

call celcom lah.. ha ha ha gurau jer..

Si gadis bunga said...

echah, ni call kite ni : 019 36703XX

hahaha
cepat call!!!
;)

selamat hari ulang tahun anis! (name kawan echah macam name kite ;) )

Liquid said...

kol incek liquid... lalalala~

Along Tapa said...

hoahhh..pengguna celcom ek...bagus2~~~ tapi kat melaka ni sucks betul line celcom~ ramai sangat pakai kot~~~

Gorengbaek - Ini kah tahap kewartawanan Malaysia??

Hangit habis dah - What the hell??Fcuk off damn it...

soffea said...

happy birthday utk kwn echah eaa :)

sis aritu pon tak tahu nk call sape. dah matang mcm nie, mcm malas plak nak bergayut2 phone nie. hah?? apakah?? hahhaa

Ali ridha said...

Selamat Hari Lahir........

kalau kredit clecom rm300.
boleh kita kongsi.saya guna celcom juga.

maCy said...

dear, jgn la cmni..

bkn macy sje asek sbt sal asada tu ktrg mmg baek. time wt entry td mmg nga chat ngn die..

wer frns dr blog, ym, fb..

echah mashuri said...

sis fyza~~heehe..rezeki dpt duit..ala.akak nape xguna clcom..lau xboleh la echah share.:)

ummi~~heheheh...call celcom boringlah..asyik ckp sal iklan je.hehe

bunga~~dah tauuu nama dia anis.haha..lame dah!;p
ala..kedekut nom!wekk..

liquid~~encik liquid!!!cepat bg no..ehehhe

echah mashuri said...

long~eleh..saje ckp cmtuh xbagi ak kol ko kan.eheh

sis soffea~betul2.rase dah malas nak calling2 orang..hehe..kdg2 org call pn xangkt.huhuhu

ali~~hehe..cepat bg no nak share.;p

echah mashuri said...

maCy~~ahah..xde pape la dear..saje buat comment cmtuh.bukan pape pn..dah tau maCy baik ngan asada lah.huhu..

;p