Tuesday, November 2, 2010

pemberotakan jiwa..

otak-otak !
lusa ada paper tapi masih lagi mood tak bukak buku..
aku rasa alergik nak bukak buku..kalau bukak buku ngantuk yang amat ya ALLAH...

dengar kata air sungai golok dah naik.. !
hadui..hadui...nak balik hadui..
nak main air hadui...
wenggggg....exam gap besar-besar..
seminggu pun ade gap..uish..

14 hb baru habis...

mula rasa nak lari balik rumah..gila!
aku ni homesick ke?xlah..sebab dengar kata nak banjir tu excited nak balik uh..
pesta air jangan kata tak nak main la...seronak..


lepas tu godek-godek facebook semua dah memberontak nak balik..
hadoi...xkire ah..walaupun bakal jadi mak budak pun nak main gak air..

ni antara mangsa-mangsa yang ditemui jiwa mereka terkinja-kinja ingin balik...




sempat lagi mak budak ni hupdate status fb...xnak kentingglan memberontak bersama







ok..sekain saja berita dari rantau panjang,,kita balik pula ke angksapura..


kan seronok jadi budak-budak kan...tak ade masaalah...baru tersedar rupanya diri ini dah mulai tua ke bangka...

40 comments :

CiK QiQi said...

heheheh..cayok3 ecah..ecah bole nye..kalo kite jd bdk2 sntiase..sapo nk jd org tua..heehe

diana said...

haip..!!!
jangan main air bah..
bahaya tau..
hehhe

echah mashuri said...

Qiqi~haha...ye gak...spae la nak jd tua...hikk

sis di~hahha...ye2..xmain..xmain..:P

Kuman Chaos said...

sediakan secawan kopi O panas.. and bukak buku... ehheh
kuman "tulisan di langit.." Entry

Asyraf Hamasaki said...

eceh2 tak sabo sabo semua nak balik bukan nak jumpa family nak main banjir ta leh blah dowh :-)

echah mashuri said...

kuman~akan distadikan diri ini pada malam ini..heeee

asy~hak9...1 pakej dowhhh

MiMiEy :) said...

ouh, balik niat nak main banjir.
bg tau kat mak.
wahahaha

echah mashuri said...

mimiey~ehehhe...jum la join..akk ajar berenang tongkat ngan tgn meh!

wan muhamad said...

ingat nak blik tlong mangsa banjir hehe rupenya main air banjir bahaya tuu..

ASaDa RyutaRo said...

yeah! banjir memang best. tapi banjir sikit je la yg best. klu dah banjir tenggelam satu rumah, malang jugak tu..

ASaDa RyutaRo said...

bagus lah dah perasan tua. hihihi =P

iqbalsyarie said...

oh, ada lagi! hehe.. dan semoga semua sekali dipermudahkan.
saya selesama, hujan. kalau banjir..taktaw la cmne.. haha

Mari menjadi manusia

Latest Post : Kita Tidak Hipokrit!

soffea said...

ambo pun nok kelik jugak.. eh. ape mcm pelik je kecek kelate ni? hihi..

homesick wooo ;)

nway, sis penah men banjir kat kelantan. haha.

Tomato Gurl's Life said...

jgn main air echah..hehe..rindu gok rantau pnjg..nk pi shupin..hehe

ciktom tag echah..jom join..

http://tomatogurlslife.blogspot.com/2010/11/giveaway-domain-from-melromeocom.html

nulhazwany abdul malik said...

la best upenye banjir ni ek

baru tau la plak.. wee

DuniakuAbstrak said...

meh sini aku simbah air bunga + air yasin bagi hati kau terang, senang sikit nak jawab exam

echah mashuri said...

asada~haha...xnk la smpai tenggelam..xkn echah nk tdo lam air kot...heee\

iqbal~ade 3kertas ag ...heee

sis soffea~hahah...mmg ase cm pelik je dgr...hik9...

echah mashuri said...

cik tom~ye2 xmain..:PP..meh la cik tom rntau pnjg..hek2

hazwany~tu la pasal...best woot..wohh

ayul~ape gelap sangat ke hati aku neh?huishhhh:P

kerangRebus said...

xde binatang ke dlm air tu~~uew..xpenah men air banjir~~=_=

apik pehe said...

hishhh..air banjir tu bekas loji2 taik..hahaha..g la main air nyoh..apik xleh balik..ado exam lg

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

pesta air..seronoknya tak sapa mengerti

Yua said...

wow main air banjir mmg best... tp mintak2 kat tganu x banjir teruk...

FyZa said...

alolo cian kat echah..sabar eh..

HaNTwO said...

hahahah tua sebelum usia ke ???? ;p

Amy Syaquena said...

amboi x sabo semua nak klik ye nok main air rupanya bukan nok jupo family...

surihati_ku said...

hu sabau jelah exam mash belum habis di medan perang dia dah nak balik adeiii

¶A.K.I¶ said...

org blaja ko sbok print screen!
cess

mario said...

mmg best main air tapi hati2 yer...
eh...study study....

gigi rongak said...

haha..kesian dia.. main air longkang je la ecah.. wakaka :P

cik @!en said...

adoyai... nak balik main banjir ke?? haha.. pelik betul la..



tp best gak kn main air.. ngeee~

M a W a D D a H said...

stadi echah..jgn tak stadi..

dah..dah...jgn pegi main air..g bace buku sane...hihi

maCy said...

15hb bwu abis.. huu

Pencacai Alim said...

bersabarla...

MELAH said...

jangan lah banjir kat kampung aku woiiii

MOFASAD said...

sabr lah sabar~

-__-

Cik Jari said...

hati2 echah :)

dylli said...

haiy0o.
kalau tak kerana final,
memang layan ah main banjir.
T__T

echah mashuri said...

keranq~macam2 ade..lintah pacat !heee

apik~hee,,,air penuh ruang cmtuh boleh ambik air smyg kn..mne kotor:)

yua~sikit2 mmg best..kalo bnyk bencana dah tu..

fYZa~heee...okes2..akn menyabarkan diri..:)

echah mashuri said...

hantoww~pokcik weyhhh..da tua te~~:P

amy..hihihi...kntoiii:P

surihati!2 pper left dear.hik9


aki~aahha...print screen sronok dr stdy weyhh..hee

bro rio~ye2 stdi2..:(

echah mashuri said...

ngak~ahaha...mndi longkg pe brg..:P

cik aien~heee...pelik tp bnr..:PP

sis adah`~yela2..org bca buku :(

maCy~haha...sbr2..echah mredeka dlu..:)

pncacai~sbr itu spruh dr iman :)

melah~ahh!!ak nak main gak.

parid~ye2 aku sabar..ahha

cJ~hee..thnks sis..:)