Friday, November 5, 2010

sekarang yang stress

fuhhh...fuh..selesai sudeh exam untuk hari ini ya..
dua lagi...dua lagi...dua lagiiii....sila cepat sila cepat jangan lambat..
dua lagi..dua paper lagi..10 hari lagi..aku duk macam ni lagi..tak ingat study lagi..

tadi masa tengok exam paper dah tobatt kan echah nak stadi..xnak malas2 lagi..
tapi lepas keluar je exam hall*exam hall la sgt..kelas je pun ! dah lupa segala janji manis ditabur direnjis dipilis dalam hati..
erghhhh....buah malas ni susah ya!=_="

melayu mudah lupa tul haih..
padahal lupa ke yang paper tadi dia punya soalan essay amatlah susah untuk dijawap..
macam kawan aku cakap soalan tak susah kalau study..
erk..oke..sedikit-sedikit ayat tu menusukkk kedalam qollbu...:D

yelah..aku target lulus je subjek tadi..
kalau dapat C aku nak up sikit..up sikit...oh tuhan...oh tuhan..
kalau dapat B+ pun aku rase bahagia tanpa derita..
kalau dapat A memang sujud syukur seyh..!


aku rasa kalau time studi malam memang aku mengantuk yang ampunn..
sumpahan bantal katil memang menusukkk...

kalau stadi malam satu hal lagi aku tak tahan ialah lapar haih..
paling aku tak tahan ade member aku*identiti annoymous larh..nnti dia marah hoih.
kieorang beli beger..
lepas tu perut dah lapar...tapi still dapat tahan lagi..bukan pe xnak makan lagi beger tuh..
nanti stadian lewat-lewat malan,lapaq nak cekau apa?
nak masak meggi?
nk mnum milo panas...oh kirim salam saja..
jawapan dia=M.A.L.A.S !

lepas tuh dengan muka serius dia bagi cadangan ape kata kita makan separuh..
simpan separuh...
aku pun cakap..bijak jugak ko kenkadang...aku tunduk studi balik.
dengan tangkas dan tuntasnya dia makan beger...tak tahan tuh dengan efek bunyi sekali..
umphhh...umphh....

bila aku angkat muka aku sengih dia sengih..
dah habis dah separuh?tanyaku jujur..

dah..dah...dia terus tunjuk separuh lagi dengan megah..
mungkin bangga kerana masih ada lagi makanan untuk malam karang..


tapi bila aku tengok beger dia..aku tunjuk-tunjuk kat member lain..
tak lain la tuh..untuk sesi membahan secara berjemaah...
ketawakan orang sorang-sorang tak puas plak..:P
bahahaahaaa:D
hadui...tu bukan separuh dah tuh 89% dah ko makan duhai kawan..
tak payahla nak simpan untuk dimakan dua suap beger pada malam hari nanti..=_="


19 comments :

M a W a D D a H said...

hahaha..makan la semua...leh lak main simpan separuh2...hehehe

gud luck ya echah 2 paper lagi tu...chaiyyyookkk

hiro said...

dap ohh.

hiro said...

dap ohh.

DuniakuAbstrak said...

bleh lak makan separuh2 (--")

Cik Jari said...

gud luck..gud luck...

hehe,ok gak simpan sket..nnti lapo,leh la suap ag

Si gadis bunga said...

echah dearest, echah study katne eh? huhu.. for the two coming papers, i wish u a very best of luck dear, i got 4 more papers to go..aish..

maCy said...

hahaha, adoi la. klo macy pn xreti smpan berger separuh.huhu

FyZa said...

hehe lumrah la 2 bila nk baca buku..dlu masa study dlu ckup liat nk study..borink ja tgk buku2 2 suma..jgn mls2 taw echah!

~fisha~ said...

fisha lagi 1 paper je! pasni bleh la blogging selalu lagi! hoorey!

iqbalsyarie said...

fuh...selamat2. moga segera kembali kepada normal :)

Saya exam tak pernah banyak2 paper T_T

Tomato Gurl's Life said...

hahahaha..baik makan abis terus..

good luck tau sayang!!!sis doakan terbaik utk echah ;)

sue@p.l.e.i.a.d.e.s said...

comel la burger yg dah dimakn 89% tuh..haha

chenta hearty said...

chenta ada 3 paper lagi..
tp dah rase mau blik jb..
>,<

NICK IRFAN said...

sedap plak tgk burger last tu.. hehe ape2 gudlukc study elok2....

apik pehe said...

banyaknyer dia baham beger

Anonymous said...

baik sipe sparuh la dari xsipe lasum ko guano.

Pencacai Alim said...

gd luck..singgah komen sini

Si gadis bunga said...

awot~ telah ditag! tak pedulik,lepas exam jawab ye~

YOUsoF said...

okeh la tu masih ada 11 peratus lagi kan... ;DD