Tuesday, November 30, 2010

follower dan melagakan orang..

salam sayang semanis kurma untuk semua..
walaupun semanis kurma malam jumaat..
.tapi bagi saya setiap hari adelah malam jumaat..
katenya iklan dalam tb tuh.;p

eheh;)

sebenarnya tujuan aku mengupdate blog pada malam hari ini
adelah kerana nak mengucapkan berbanyak terima kasih sebab ade yang sudi follow blog neh..
tapi aku tak sempat nak follow balik.
ehs...bukan tak sempat..tapi line yang tak menyempat melayan aku..
lau boleh sila tinggal link kat shoutbox ek..
sebab aku check shoutbox tak de yang cakap follow.
aku nak check kotak follower?MIMPI JELAH..tak penah load tau kerana line yang kusayangi ini.
bulan depan baru boleh follow balik..sangat sedih.T__T
takpun esok lusa aku bertandang ke CC.

ha!nak cerita satu lagi kisah hamba ALLAH ini.
aku tak sangka dia nak laga-lagakan aku dengan kawan baik aku neh.
tapi maaflah.memang tak akan boleh la ko nak melagakan kiteorang.
sebab kenapa ? aku kawan ngan dia masa tadika lagi tau.
hal dia luar dalam semua aku dah tau..luar dalam?cam seluar dalam pun ade.,HAHA.begitu jugak dia..
nasib baik dia tanya aku balik..
kalau dia dengar sebelah pihak tak taulh.
hamba ALLAH neh ex pakwe kawan baik aku tuh.
mungkin dia dah despret nak rujuk balik ngan kawan aku.
sampai buat statement yang aku rase tak penah lak aku cakap camtuh.

aku tak fahamlah kenapa orang suka cakap benda yang aku tak buat. ?
jahat sangat ke aku kat mata ko sampai aku nak mengutuk kawan baik sendiri?
tolonglah jangan jadik macam budak-budak..
dah orang tak nak tuh tak nak lah..kalau nak berbaik pun cuba fikir macam orang tua sikit!
.....

kang aku bagi mulut berapi kang...aiii..aiii..
tolonglahhh !
aku tak nak dah cari gaduh..:(

20 comments :

Encik Gorilla said...

kuikuikui... setiap hari adalah mlm jumaat?... adeihhh...

tu je aku nak ckap... huhuhu

mario said...

uikkk...ada gak org laki camtu ek...pelik...hehe

echah mashuri said...

abg joni~~tu kan iklan paling ngetop skrg..hahaha..;P

bro rio~pelik dan ajaib.,.selalunya pomppuan suka cmtu kan..alahai.

mR.sYaH said...

beselah org baik selalu kena dugaan mcm ni.. aku xpernah kena kot.. nmpk sgt aku jahat... hahah...

echah mashuri said...

aku baik
?ahhaha....ak rase sbb ak jahat kot sng je dia nak bagi kesalahan kt aku..

Ayuni said...

sabar jelaaa

:)

HaNTwO said...

bagi je berbakul2 caci maki kat orang yang nak melagakan ecah tu..hahahah tetiba pokcik nak jadi batu api..

sugar2 kapas strawberry said...

hmm ada gak jns manusia cmni.semoga diampuni oleh ALLAH

platipus said...

org takda keje je yg melagakan org lain

pegi laga ayam lagi bgus

hans said...

nasib kawan ko tu tanya ko balik dan tak percayakan si penipu tu kan
alhamdulillah

P/S : I Follow You! You Follow I Balik Yer! Kalau Tak Follow Balik Dikira Angkuh, Sombong Dan Bongkak! Habis Bagaimana Dengan Kamu Yang Memaksa Orang Itu?

echah mashuri said...

yuni~yela sayangs..saya xgaduh.;)

hantow~amboi2..hahaha....okeh2.nanti bg berbakul2 kat dia;p

cik stoberi~hee...moge cm tu la naknye.;)

tipus~~tula..bukan aku je kena,,sorang ag kwn pun kene..erm

hans~~tula..ak pun xde masenya nak kisah hbgn cinte diaorg..hihik

zuhanismohamed said...

emm..teruk nya..xsangka ada org macam tu..sabar ek echah..

Liquid said...

ade ape pd mlm jumaat ek..?? lalalala~

Encik Gorilla said...

mlm jumaat ada citer 999 kot... entahlah... tanya echah.....

S..U..D..@..I..S said...

bagus tindakan echah jgan gaduh2
x dpt manpaat pun..kan cah

hamzah ian said...

buat pe gaduh2.. hoho

eqbalzack said...

abg eq dah nak masuk 5 th berblog...yes! mmg ada species mcm tu...

echah mashuri said...

zuhanis~echah ok je..heheh..sbb dia xdpt nk lagakan org...hehe,

liquid~ade cite semanis kurmalah..ahhaha,..

bro joni~eleh..suh tanya echah lak..tolonglah jwpkan.

sudais~ehhee...xgaduh tp dah warning dia..erk..gaduh x cm tu?;p

hamzah~buat ilang marah kot;p

abg eq~spesis?hoohoh...

y@n@ M!B said...

sy pernah jmpe org cemtu..ex bf bestie sy..pas clash je tak pasal² dia gi maki sy dgn mak sy skali..x pasal² mak sy pun terlibat..sgt low iq..mls nak lyn org gitu..bek berjimba² dgn kwn² lg best kn..huhu~ ^_^

echah mashuri said...

erkk...ade gak gtu?sampai mak masuk sekali?adoi...sabar k..heheh..tetiba