Thursday, November 25, 2010

b.l.o.g

dulu....
hari-hari aku kena bebel..agaknya muka aku neh memang layak dibebel lah !
seronok kena bebel sebab rasa kepuasan tak terhingga.
BLOG ! BLOG ! BLOG !
MU NEH ASYIK NGADAP GOTU JAH CHAH WEH !
BO BO LA DUK MAIN BLOG NYO !
bibik comel yang membebel.
kakak yang meleter.
budak manja yang mengomel.
*roomate2 ku..anda tahu bukan kat atas tuh sifat anda yang mana satu.
sila pilih jangan berebut..bibik ke.kakak ke. adik ke saje aku tak tag..
kalu tak memasal je aku disaman kerana ketupatkan kawan sendiri...HAHA.


kini....
tetiba je korang beranakan blog sendiri kan...
bagus ! maju setapak lagi...
maka kalau aku update blog atau bertafakur di hadapan laptop..
sudah tiada lagi suara-suara menghalang perbuatan aku.
atau kot-kot aku pulak nasihatkan korang stop2 la blogging dulu..
wah !tak sabar nak nasihatkan korang macam tuh.
soronok tak perasaan tu ye..

makan jugak pujukan aku ya yang berbunyi..
erm..kalau korang ada blog..kalau kita berjauhan..nanti boleh la tahu keadaan masing-masing.

tapi aku kecek kelate lah..ayat tuh dah di google traslatekan...lau cakak luai nanti pecah berderai botol2 budu.;p

kawan kawan kawan ku sekalian korang punyai bakat terpendam yang amat dalam..
sungguh jauh tak terselam...

*esok aku nak pergi bayar broadband aku yang tertunggak rm 7.85 sen,
aku call celcom dia cakap sebab tak bayar penuh..
taek idung sour betol lah celcom !rm 7 pun berkira...
malu lah aku nak membayar rm 7 je..
nasib bek operator yang cakap tu suara dia macho gila..
terus aku cakap ok..ok..nanti sayang bayar...eh..saya bayar ..
kalau operator pompuan mesti aku cakap menyakitkan hati dia..haha.
agaknya operator suara macho tu kot yang selalu mesej aku tuh,
mesej untuk kredit advance tuh !harapnye dialah.:p
heeee....
harap lepas ni boleh la bw !yeay!

26 comments :

mR.sYaH said...

aku dulu slalu kena marah dgn ayah aku..

skang xdah.. heheh..

guest said...

ceh...

echah mashuri said...

syah..demi kebaikan ko kan...

guest~hahaah...sory buat kacau blog td/:P

Liquid said...

ntah2 operator suara macho tu...


orang tua anak 4 cucu 12...

haa cmne..??

M a W a D D a H said...

ooo..kalau operator suara macho, terus cair erk...haahaha..

¶A.K.I¶ said...

ahhh.. ambo gini jah!
hahahah....
swo la kengkwn ko yg da berblog tu jengah aki gak beb

qylla said...

sape bibik ?
sape kakak ?
dan sapekah gerangan budak manja tu?
aku tertanya2 ...haha

Ceqna said...

cehhhh bibik bukey sbrg bibik !

Al said...

xdop sapo nok caro ko ambo pon

haha

NICK IRFAN said...

sama la mcm sy klu suara awek je trus jd lembut hati? hahaha

cik @!en said...

berblog senyap2 jer.. hehehe

zuhanismohamed said...

kedekut gila celcom broadband..hehe

Heidi Shafiq said...

hahaha.. blogger tegar.. :D

Heidi Shafiq said...

hahaha.. blogger tegar.. :D

iqbalsyarie said...

dengan blog, boleh dapat mcm2 manfaat juga kan :)

echah mashuri said...

liquid~haha...bini sorg je pun....x dua lagi..ank 4 je pun x 5 lagi..heee..eh xdela..mnt suare je..hoho

adah~hee...ade le sikit2.;P

aki~haah..okeh2..nanti ak bgtau..;)

qylla~ermmm...pilih la nak yg ane.:D

echah mashuri said...

cheqna~bibik comel kammmm..AHA

Al~haha...ambo caro !

irfan~oo..dalam diam2 ye..huk8

cik aien~hee..tula..xnk bgtau owg.

echah mashuri said...

zuhanis~tula...kdkut tol..untung banyak tp kdkut..heee

HS~haha...tegar ?

iqbal~ermm..mintak2 mc tula..heee

Tomato Gurl's Life said...

betul2..kedekut rm7 pun berkira...

p/s: cik tom akan offline seminggu tp ade entry autopublish...kalo sudi jenguk2 la ye..hehe

✿nenek moden✿ said...

bleh histeria klu ada blog..haha..gelak sorunk...

Mario said...

wah,,,,ramai tul kawan2 ko ada blog eh...

echah mashuri said...

cik tom!hee...oke2...ecah akan jenguk..hee...ciktom nak g ane ?

nekmo~heee..btul2..haha

rio~kwn2 sebilik ak paksa diaorg wt..haha

echah mashuri said...

cik tom!hee...oke2...ecah akan jenguk..hee...ciktom nak g ane ?

nekmo~heee..btul2..haha

rio~kwn2 sebilik ak paksa diaorg wt..haha

DuniakuAbstrak said...

ok ada 3 gadis bakaL dingorat oleh aku..

jeng..jeng..jeng..

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

sapa yang manja dan sapa yang comel..ehhh nak tau..aww

echah mashuri said...

ayul~HAAHA,,ko mmg kan,heee..

brutl~eh..ko lau manje2 mst tnjuk mnt kn..haha