Friday, October 15, 2010

xpayahla nak upload gambar bila BB over limited

hari ini pagi-pagi dah berdating dengan cikgu kereta...
nak-nak pulak hari ni pandu memandu kat jalan raya..
gila takut aku..memang nak luruh jantung ohh...
berdesuppp desup kereta lain potong kereta L(lembu) aku..
*mak aku cakap L untuk lembu..aku iye kan aje...
eh..ehh....rase cam ketor-ketor aje tangan neh...
jalan tu pulak aku penah tengok kejadian terjadinya aciddentnya orang ..
dahla yang accident sampai jadi arwah dah..
tuuu yanggg akuuu takuuttt..:(
tu yang jadik nerves sangat tuh !

balik aje blaja kete terus je g mandi lata tembakah..
kat ganu...
sebenarnya ade kejadian aneh kuasa dua kat sana..
aku nak cerita...
tapi pehal lak BB xnak bagi kerjasama padahal bulan2 aku dok pelihara dia..
sogok dia ngan duit...

esok aku ade final test PC maintance...
tapi macam tu lahh...xcover ape2 lagi...
kalo lak otak aku ni jenis dapat scan sume notes tu kan senang..
dapat je soalan exam dapat tibai sehabis daya..
tapi apekan daya..
aku adelah aku...
anak mat zin(ini bukan maher zain) yang lembab sikittt bab menangkap..*tolong jangan aminkan ayat ni..masin mulut korang ntah ape jadi kt ak:(

ahhh...penat-penat...
aku mintak maaf kalau aku lama xmenjenguk korang..aku ingat..
aku rindu...tapi wakut genting segenting begini...

tadi sampai nak tertido kat kedai makan..
dah le nak membayar makanan tuh cakap "nasi goreng tea o ben"
ade ke nasi goreng tea o ben?padahal aku makan USA...
zzzzz....



13 comments :

sugar2 kapas strawberry said...

goodluck test :)

Along Tapa said...

lorh...baru nak hamik lesen ke...kalo ko takut tengok keta banyak, ko kejam jek mata sambil bawak keta..abis citer...

Gorengbaek - Proses-proses Along update blog

soffea said...

best of luck ya untuk sume, echah..

tu la.. echah mcm busy je.. takpe. nti2 akan ade waktu free. wish u da BEST ya..

mia said...

hehe..gud luck dear...

Qu azniza ;) said...

gudluck echah ;)

ASaDa RyutaRo said...

hahahaha.. bawak kete tangan ketar2.. selamat mendapatkan lesen =P

maCy said...

ganbatte ea :)

p/s : asada amat jht.huhu

nulhazwany abdul malik said...

hehe best nye dot amek lesen kete

^^

Mario said...

lbh2 lg klu bb pinjam...ekeke



errr...good luck yer...

Tomato Gurl's Life said...

goodluck test!!
lata tembakah best pi mandi..
lm xgi sana..
rindu..

Aujinz said...

mengantuk tahap gaban la tue..keh keh keh

NICK IRFAN said...

wah! awk pandai bwk kete ke? hehe jelesnyer... heheh eh! bb xleh upload gambar?? sy upload ok jer...

Si Sangkar Hitam said...

gud luck...heheheh
be the best